Vaše mišljenje o Dušanu Janjiću iz Foruma za etničke odnose

Daj neki citat od Janjica koji te je posebno.dojmio dlugomire !

Dok se ne javi Dlugomir, da kazem ja , ono kad je Bosnjacima rekao, znate da Srbija ima nukleanu bombu, odmah bi je bacila na Sarajevo.
Kakav intelektualac, suvi genije . Bas sam dojmljen.
I samo da te ispravim - Taj singl Forum za etnicke odnose nije nevladina singl organizacija. Naravno da je vladina, jedino se ne radi o srpskoj vladi.

Forum za etničke odnose je nevladina organizacija za ljudska prava i slobode. Vodi ga Dušan Janjić.

On je dao stotine intervjua, nastupao u stotinama tv i radio emisija u Srbiji i u regionu.

Da li je nekada nešto pametno rekao? Kakvo je vaše mišljenje?
Ako ti nešto nisi u stanju da razumeš ne znači da to nije pametno.
U politici je sve što se kaže uvek pametno, zavisi s koje strane se posmatra. Sa albanske strane gledano čovek seje genijalni borac za nacionalne interese, albanske.

Ako ih neki režim preda strancima (kao što su to uradili Milošević, Tadić i Vučić u slučaju Kosova) i više ništa ne možeš da uraditi da to vratiš, onda, naravno da da. Inat ničemu ne služi.
Pazi,za ovakvu izjavu u svakoj demokratskoj drzavi na zapadu bi zavrsio u zatvoru.Ne moze niko nista da preda,sam je narod predao,kao sto bi i ti predao za neki dinar vise

Pazi,za ovakvu izjavu u svakoj demokratskoj drzavi na zapadu bi zavrsio u zatvoru.Ne moze niko nista da preda,sam je narod predao,kao sto bi i ti predao za neki dinar vise

Aha, ako dobro razumem, ne završava u zatvoru onaj koji preda nego onaj koji kaže da je predato? Sad treba svi da se pravimo slepi ili mutavi na stvari koje su očigledne? :think:

Moderator na pdf politika se zalaže i za rasformiranje Srbje? Interesting.
Ne znam gde si ti video da se ja "zalažem" za rasformiranje bilo čega. Ja samo odgovaram na pitanje.

Možda si sanjao da se ja "zalažem" za nešto takvo, pošto se svakako ne zalažem.

Zalažem se jedino za normalne odnose Srba i Albanaca na Kosovu, za borbu protiv svih koji se miru protive.

Ako je to loše... onda ne znam.

Pa ako bude nekad granični prelaz na Pančevcu kao što je sad na Jarinju, onda verovatno hoće.
Ne znam gde si ti video da se ja "zalažem" za rasformiranje bilo čega. Ja samo odgovaram na pitanje.

Možda si sanjao da se ja "zalažem" za nešto takvo, pošto se svakako ne zalažem.

Zalažem se jedino za normalne odnose Srba i Albanaca na Kosovu, za borbu protiv svih koji se miru protive.

Ako je to loše... onda ne znam.
No comment.

Back