Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
a odkud znash gazdarice zasto ona mora da napravi pauzu te dve ili tri nedelje? ili je napisala a ja sam to propustila? :???:
P.S. jadna cipiripijeva zena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da zdravstveni problemi![]()
![]()
![]()
Gresis srce, seronja je ako izdrzi
Ako te prevari, ti mu odseci jaja. Sta te briga...![]()
ja nisam ni rekla da smo u vezi, ali opet bi mi bilo krivo da mi nadje zamenu....plasim se i bolesti, da ne pokupi negde![]()
sta mislite ako ne budem u stanju da vodim ljubav 2-3 nedelje hoce li me dragi prevariti?
e hvala sto me tesis
ja nisam ni rekla da smo u vezi, ali opet bi mi bilo krivo da mi nadje zamenu....plasim se i bolesti, da ne pokupi negde![]()
Da li si ti ozbiljna ili se samo zekis?
Kako bi bilo ko od nas mogao znati kakav je tvoj decko i da li ce te prevariti?
Sta ti mislis o njemu?
Vjerujes mu?
pa svi su muskarci isti....ne verujem mu
a odkud znash gazdarice zasto ona mora da napravi pauzu te dve ili tri nedelje? ili je napisala a ja sam to propustila? :???:
![]()
Joj mico, ma ja se samo zezam...a odkud znash gazdarice zasto ona mora da napravi pauzu te dve ili tri nedelje? ili je napisala a ja sam to propustila? :???:
![]()
sta mislite ako ne budem u stanju da vodim ljubav 2-3 nedelje hoce li me dragi prevariti?