pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.427
Na drugome mestu - ovi što odu iz Srbije pa im je toliko lepo preko da se kače na net i dolaze na srpske forume
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da sam ti na prvom mistu.Najgori su ovi što žive u Srbiji i pljuju po Srbima
Nisi li ti otkazao onu svoju guzatu Šveđanku zbog potpore Hamasu?Što Šveđani loše?
Otkazao sam joj božanski status, ali smo i dalje paraprijatelji.Nisi li ti otkazao onu svoju guzatu Šveđanku zbog potpore Hamasu?
ali odakle ti jazavac pada na pametMožemo se pomirit ako budeš dobra.
Nego, što kažeš na Karleušu nakon što je konačno progledala i prihvatila Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, za svog Spasitelja?Otkazao sam joj božanski status, ali smo i dalje paraprijatelji.
Jesi. Dođi da ti objasnim neke stvari o tebiZnao sam da sam ti na prvom mistu.
Pa zbog Kine, jesam ti rekao da si prestala misliti kao Srpkinja, da ti se čak manifestiralo na izgledu, čak ti se i noge skratile, a ti požutjela.ali odakle ti jazavac pada na pamet
I Lečić isto, istina se ne može večno negirati.Nego, što kažeš na Karleušu nakon što je konačno progledala i prihvatila Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, za svog Spasitelja?
Žena je srpska Marija Magdalena.
Još jedno crveno slovo u kalendaru SPC.
Da, da, to je onaj glumac.I Lečić isto, istina se ne može večno negirati.
Da, ona je doživela preobraćenje kao Savle od Antiohije, instant. U jednom trenutku bacala je drvlje i kamenje na predsednika, a već u sledećem se pokajala kad joj se Gospodin ukazao i kad je shvatila šta je napravila.Da, da, to je onaj glumac.
Onda ona harpija Milica Zmijica s račvastim jezikom, koja je sklona fizičkim obračunima:
Pogledajte prilog 1639114
Otkako je u SNS-u, čisto se proljepšala, valjda je otrov počeo napuštati srce i dušu.
Iako, s njom sam malo off the fence, što bi se reklo, jednostavno ima previše zla u sebi.Da, ona je doživela preobraćenje kao Savle od Antiohije, instant. U jednom trenutku bacala je drvlje i kamenje na predsednika, a već u sledećem se pokajala kad joj se Gospodin ukazao i kad je shvatila šta je napravila.
To ti je vječita borba dobra i zla, nekome se recimo Gospodin ukaže u snu pa se sutradan probudi kao preporođeni pokajnik, a neko to ne doživi nikad, kao tvoji starci. Znaš kad se Hrist na križu obratio Brnâbi "pokaj se i bit ćeš prva u raju". Možda je kroz nešto slično prošla i Milica.Iako, s njom sam malo off the fence, što bi se reklo, jednostavno ima previše zla u sebi.
Teško će biti, zbog toga što mislim da je njoj Zlo urođeno.
Kao u Street Fighter serijalu, Ryu je urođeni Satsu no Hadou tek uz pomoć yoga majstora istjerao iz sebe za sva vremena.
Председник Републике Србије, Господин Председник Александap Вучић, nema vremena ni za sebe koliko radi, a ne da njoj još pomaže pri pročišćavanju pogane duše. Bit' će gusto. Moji pokojni zli baba i dida nikada nisu istjerali Zlo iz sebe, a umrli su.
Hhhhmmmm... Brnabu ne volim, kao što npr. ne volim ni mutavog Grlić-Radmana:To ti je vječita borba dobra i zla, nekome se recimo Gospodin ukaže u snu pa se sutradan probudi kao preporođeni pokajnik, a neko to ne doživi nikad, kao tvoji starci. Znaš kad se Hrist na križu obratio Brnâbi "pokaj se i bit ćeš prva u raju". Možda je kroz nešto slično prošla i Milica.
Da, ali bolje biti i najgori u raju (SNS i HDZ) nego najbolji u pakluHhhhmmmm... Brnabu ne volim, kao što npr. ne volim ni mutavog Grlić-Radmana:
To je dokaz da i u rajskim ispostavama na zemlji kao što su HDZ i SNS, ipak nije sve savršeno.
Istina, ali i u paklu ima zalutalih duša.Da, ali bolje biti i najgori u raju (SNS i HDZ) nego najbolji u paklu