Vase misljenje i licno iskustvo o svim narodima svijeta

Људи ко људи.
Неки гов.на а неки добри и то је то. То што је неко ово или оно не значи да је једно или друго, то је појединачна ствар углавном.

Друго, као Србин, нијесам имао од никога неки проблема али с назнаком одма "Ко не воли Србе нека пуше у к.". Доста људи заправо има боље мишљење о Србима него што у стварности заслужују.

Maori su čestit svet

haka-samoa.gif
Pogledaj im ove suknjice, šahovnica je na njima. U 19 stoljeću je puno dalmatinaca emigriralo na Novi Zealand, sve sirotinja koja je zajedno s maorima radila na iskapanju guana, međusobno su se pomiješali tako da danas po Novom Zealandu imaš maorsko hrvatska plemena

Не спорим. Говорим само из личног искуства и припаднике народа са којима сам заправо радио у иностранству на разним добровољним радовима.

Немаца сам уствари упознао десетак, неке попут Еквадораца сам упознао само једног, тако да су ово анегдотална мишљења.

Наравно, познајем и народе комшилука, Вошњаке, Хрвате, Црногорце исл. Бошњаци су, иако клеветани код нас, доста добар народ.

Од свих народа које сам упознао, и ово не кажем јер су нам назови "непријатељски" народ него јер стварно уз најбоље намере једноставно нисам успео да извучем неке квалитативне особине - Албанци су стварно најгори народ. Пред тобом је супер, али са друштвом те мрзи и сили се, не познаје те. Кад је сам он је "земо земо" и "ми Балканци" и "ко нас посвађа" а у друштву "Серби шкије". Стварно лош народ, а упознао сам бар 7-8 Албанаца лично.
To je tačno.Ucinice sve za tebe dok mu ne dodje drug šiftar ,onda zaboravi sve prethodno .Sa njima sam mnogo davno imao posla i sada ponekad ali uvek na distanci,više od tri reči nikako.
Jedan šiftar kaže da ti šiftar misli isto što i mačka u džaku.Tako da ko sa njima želi ili je želeo bilo kada da pravi bilo kakve države ili otvorene Balkane je teška neznalica i budala ili je i sam šiftar

Back