Vase dete metrosekualac da ili ne ?

Ne, neka pazi na izgled, oblacenje, mada ne mora da preteruje. Isto kao sto ne bi podrzao da se busi ili tetovira, oblaci ko zna kako, tako i ovo.
Al' opet, ko mene pita, ja mogu da branim i branim, a deca uvek nadju nacina da prkose roditeljima i njihovom autoritetu.

Ти метросексуалци мора да су неки педереи док се тако лицкају, депилирају и проводе пред огледалом више од чопора манекенки пред ревију.

Meni je malo cudan sam naziv, tj zasto ima "seksualac" u ovoj reci, ako nema veze sa seksualnim opredeljenjem, vec samo sa stilom zivota, oblacenja?

:think: podrzavam ga da bude cist i uredan, da se bavi sportom i da se obrazuje...podrzavam ga da uz sve navedeno uziva u zivotu.....a te gluposti nisu vazne, svi smo u familiji jednaki i dopadne mu onoliko koliko i drugima, dobija dzeparac koji je samo njegov, ako ce da baci na krpe neka baci. moze taj novac i da spali....kako god, njegov je...

Nema nista od toga i drugih raznih gluposti, kakvi crni metrosexualci, emo, pank, rok stil...tetovaza i poneki prising moze ali u granicama normale, fix ideje u smislu da hoce da studira umetnost, psihologiju, politicke nauke i tako te gluposti ni slucajno, moze samo ono sto valjda, medicina, etf, arhitektura...

Realno je da su psihologija, umetnicki fakulteti, knjizevnost, filologija i slicno...u odnosu na fakultete tipa medicina, etf, donekle i ekonomija, pravo... cista glupost i gubljenje vremena. Kad budem imao decu i kad budu trebali da upisu fakultet savetovacu ih da to ne upisuju. Iako se to mozda nekom ne svidja, to je moj stav i moje misljenje.

Da li bi ste podrzali vase dete novcano , a i kao roditelj da je metrosekusualac ?
Ne mogu da zamislim takvu situaciju, ali hipoteticki, ne bih ni podrzala novcano, niti bih branila.

Smatram da ima pravo sam da odluci, kao i da ja nemam obavezu to da finansiram, a pretpostavljam da bih intimno bila razocarana.

Ucili smo ga da i od sebe i od zivota ocekuje vise od puke povrsnosti i da njegovo oruzje nisu krpe, vec nesto mnogo bitnije i kvalitetnije.
I da, uspeli smo u tome.:)

Poslednja izmena:
Realno je da su psihologija, umetnicki fakulteti, knjizevnost, filologija i slicno...u odnosu na fakultete tipa medicina, etf, donekle i ekonomija, pravo... cista glupost i gubljenje vremena. Kad budem imao decu i kad budu trebali da upisu fakultet savetovacu ih da to ne upisuju. Iako se to mozda nekom ne svidja, to je moj stav i moje misljenje.

:think: od mog muza rodjena sestra ima zavrsen dizajn tekstila i radi na Istock-u ilustracije i fotografije, cepa lovu od preko 1500 evra mesecno sa tendencijom rasta kako stavlja sve vise radova....toliko o tome :zcepanje:

Da li bi ste podrzali vase dete novcano , a i kao roditelj da je metrosekusualac ?

Ne bih podržala,ali mi ne bi ni smetalo...bar ne previše.
Mislim da ima mnogo gorih stvari..

- - - - - - - - - -

...a kad smo većkod izbora fakulteta, dosta je bitno da se čovek bavi onim što voli
i da dete samo odluči koji će i da li će upisivati fakultet.

Kojice pile moje :) sta si nam ti pametno studirao ???
I kakve veze ima izbor fakulteta sa temom,tj. podrzati dete metroseksualca ili ne???
btv. mislim da je to izmisljena kategorija i pokrice za latentni homoseksualizam...bolje iscackati, kao roditelj, zasto musko dete ima potrebu da radi stvari koje su svojstvene devojcima/devojkama, pa mu eventualno pomoci da prihvati sebe...
ozbiljna je razlika izmedju higijene, stila, trendova i preterivanja sa depilacijama, epilacijama, terapijama ove i one vrste, opsesivnog teniranja i sl...
u dete uvek ulazem i ulagacu!!! Ne pitam koliko kosta ako ima smisla, opravdanja za buducnost i ako je realna potreba koja ce mu doneti boljitak svake vrste.

Ne postoji ako. Pridrzavanjem odrednjenih pravila na svet dolazi ono sto roditelji zele a ne sta im zapadne.

Naravno naravno... misliš na abortus?

Down_Syndrome.jpg

- - - - - - - - - -

Uzgred, šta je to metroseksualac? Sa s, pretpostavljam.

Back