Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Da li bi ste podrzali vase dete novcano , a i kao roditelj da je metrosekusualac ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти метросексуалци мора да су неки педереи док се тако лицкају, депилирају и проводе пред огледалом више од чопора манекенки пред ревију.
Маркетинг.Meni je malo cudan sam naziv, tj zasto ima "seksualac" u ovoj reci, ako nema veze sa seksualnim opredeljenjem, vec samo sa stilom zivota, oblacenja?
Nema nista od toga i drugih raznih gluposti, kakvi crni metrosexualci, emo, pank, rok stil...tetovaza i poneki prising moze ali u granicama normale, fix ideje u smislu da hoce da studira umetnost, psihologiju, politicke nauke i tako te gluposti ni slucajno, moze samo ono sto valjda, medicina, etf, arhitektura...
Ne mogu da zamislim takvu situaciju, ali hipoteticki, ne bih ni podrzala novcano, niti bih branila.Da li bi ste podrzali vase dete novcano , a i kao roditelj da je metrosekusualac ?
Realno je da su psihologija, umetnicki fakulteti, knjizevnost, filologija i slicno...u odnosu na fakultete tipa medicina, etf, donekle i ekonomija, pravo... cista glupost i gubljenje vremena. Kad budem imao decu i kad budu trebali da upisu fakultet savetovacu ih da to ne upisuju. Iako se to mozda nekom ne svidja, to je moj stav i moje misljenje.
Da li bi ste podrzali vase dete novcano , a i kao roditelj da je metrosekusualac ?
Realno je da su psihologija, umetnicki fakulteti, knjizevnost, filologija i slicno...u odnosu na fakultete tipa medicina, etf, donekle i ekonomija, pravo... cista glupost i gubljenje vremena. Kad budem imao decu i kad budu trebali da upisu fakultet savetovacu ih da to ne upisuju. Iako se to mozda nekom ne svidja, to je moj stav i moje misljenje.
Ne postoji ako. Pridrzavanjem odrednjenih pravila na svet dolazi ono sto roditelji zele a ne sta im zapadne.