Vaša romantična priča

Pa nash kako.
Ona je bila indistres a ja sam slucajno jahao konja i imao sjajni oklop. Neko probanje za scenarijo i to, i tako njoj se zakaci suknja za neku skelu, skela se okrene tacno iznad velikog mlina za reciklazu i pocne da dovikuje operski: Ouuupomooc! Zaglavila sam seeeuuu. A Ja i moj trusted horse zvani Grom.. Viknem Grome! A Grom u galop, tud duk tuduk tuduk njihihihiii skoci ja dohvatim dragu u letu, stavim je na Groma iza se' i pitam je: Mis jeste li u redu? A ona onako u shoku me pogleda i tu.. Tu vidimo sve prosle zivote jedno drugog u delici sekunde.
Dobro ajde, jeste se folirala posle malo tamo vamo, kao hard to get: Ako mislis sto si me spasao od recikliranja da cu da ti se podam hihu i to.
Al eto.

E sad da ispricam pravu pricu sta se desilo.
Muvo ja nju u kaficu a ona u fazonu: Jooj ovaj smarac. Al ono nasmeje se na fore.i ja tu odustanem, ij bre ko ce ovo ako se nastavi ovako i tu mene poce muvati neka druga, neka sarmantna buca. I tu se mi smejemo, lepo..
Kad ova to vide, eto ti nje iduci petak, ili bese subota, prilazi. Eee pa gde si ti, ti si mene onda muvao, secas se.
A meni nesto u fazonu, sad ces da vidis. I krenem s njom kao samo drugarski a ona poce da se nervira. I uhvati me za dupe. Kad stade muzika, a meni neki djavo u glavi: Izvini, jel ti to mene uhvati za dupe upravo?
Tisina u kaficu: A ona ce: ahaaaaam.

Kako ste upoznali sadašnjega/bivšega partnera/ljubav svoga života?

Opišite događaj, mesto vreme zbivanje :heart:

- zdravo damo ja sam yioim
- zdravo yioime jasi me ali prvo da popijemo pivo
- si madam
cmok, cmok, cmok ... i tako sam zaspao na podu kupatila i nogama zaglavio vrata da je morala da me pusti da prespavam u kuci njene bake.
baka je bila u banji.
ujutro sam oprao sudove i prozore.i otisao u dan.

rock lokal, Beograd, bakina kuca, kupatilo 23:17h - 03:22h sledeceg dana

- zdravo damo ja sam yioim
- zdravo yioime jasi me ali prvo da popijemo pivo
- si madam
cmok, cmok, cmok ... i tako sam zaspao na podu kupatila i nogama zaglavio vrata da je morala da me pusti da prespavam u kuci njene bake.
baka je bila u banji.
ujutro sam oprao sudove i prozore.i otisao u dan.

rock lokal, Beograd, bakina kuca, kupatilo 23:17h - 03:22h sledeceg dana
Ceo paket aranzman a?

ovo sam uradio ziva istina...

bila je ona faza kada sve novine pisu o sektama. i sad tada u LAGUMU ortak i tako idemo i gledamo sta ima.
U neko doba nekanlepa devojcica (da bio sam puno mladhi nekad) nalece na mene i udara me ramenom.
- jaooo izvini ja sam Brankica
- ja sam yioim - sektas
Naravno da se smuvala sa mojim ortakom i bila srecna jer je to onaj sto ima pajser od 23cm...
znao sam sam sebe da zahebem oduvek :mrgreen:

p.s. nikada ne mesajte tekilu i lozu

ovo sam uradio ziva istina...

bila je ona faza kada sve novine pisu o sektama. i sad tada u LAGUMU ortak i tako idemo i gledamo sta ima.
U neko doba nekanlepa devojcica (da bio sam puno mladhi nekad) nalece na mene i udara me ramenom.
- jaooo izvini ja sam Brankica
- ja sam yioim - sektas
Naravno da se smuvala sa mojim ortakom i bila srecna jer je to onaj sto ima pajser od 23cm...
znao sam sam sebe da zahebem oduvek :mrgreen:

p.s. nikada ne mesajte tekilu i lozu
Jesi siguran da nije zato sto si joj rekao da volis sado mazo?

pa nije vise je bolestina.
znas tada su jehSvedoci bas bili aktivni i jos nekih dark sekti se okotilo po Bg nije bas bila tema za zahebavanje.
ali meni bilo ne znam zasto interesantnonda vidim reakciju neocekivanog upoznavanja.
Mislim nijedan sektas ti he kaze
"hej cao ja sam iz sekte Goozzimo tetke i sl"...nego perfidno manipulatorski te uvlace u pricu...

ma lagao sam za ime :D ni za opkladu se sad ne bih setio imena ... ali lepa bas lepa riba ...
Ej branka branka branka reci mi branka.
Tako se zvala moja simpatija na koju sam se zesce lozio kao klinac. Ijaoo sine kakve sam ja nevine snove imao. Pa to je da smo sami i sobi i da me pomiluje po kousi. E sad je kasno branka. Ti sse udala a ja se obrijao do glave. Cujes li branka, brankiceeeeuuu.

Back