noviprofil
Početnik
- Poruka
- 17
Kako ste upoznali sadašnjega/bivšega partnera/ljubav svoga života?
Opišite događaj, mesto vreme zbivanje
Opišite događaj, mesto vreme zbivanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste nekoliko puta, sa različitim devojkama....A jel padala kiša?
Obično pada kiša kad je romantika u pitanju?
Opišite događaj, mesto vreme zbivanje![]()
Ceo paket aranzman a?- zdravo damo ja sam yioim
- zdravo yioime jasi me ali prvo da popijemo pivo
- si madam
cmok, cmok, cmok ... i tako sam zaspao na podu kupatila i nogama zaglavio vrata da je morala da me pusti da prespavam u kuci njene bake.
baka je bila u banji.
ujutro sam oprao sudove i prozore.i otisao u dan.
rock lokal, Beograd, bakina kuca, kupatilo 23:17h - 03:22h sledeceg dana
i karte za bioskop sam osvojio koliko sam bio ostavi dobar utisakCeo paket aranzman a?
Jesi siguran da nije zato sto si joj rekao da volis sado mazo?ovo sam uradio ziva istina...
bila je ona faza kada sve novine pisu o sektama. i sad tada u LAGUMU ortak i tako idemo i gledamo sta ima.
U neko doba nekanlepa devojcica (da bio sam puno mladhi nekad) nalece na mene i udara me ramenom.
- jaooo izvini ja sam Brankica
- ja sam yioim - sektas
Naravno da se smuvala sa mojim ortakom i bila srecna jer je to onaj sto ima pajser od 23cm...
znao sam sam sebe da zahebem oduvek
p.s. nikada ne mesajte tekilu i lozu
bio sam puno mladhi nekad
Nisam je još našao.Kako ste upoznali sadašnjega/bivšega partnera/ljubav svoga života?
Ej branka branka branka reci mi branka.ma lagao sam za imeni za opkladu se sad ne bih setio imena ... ali lepa bas lepa riba ...
Na poslu, prvi susret je bio na zadatku na kojem smo morali pješačiti 70km. A konačni klik je isto bio tijekom "tajnog" zadatka.Kako ste upoznali sadašnjega/bivšega partnera/ljubav svoga života?
Devojka ti je mornarička foka?Na poslu, prvi susret je bio na zadatku na kojem smo morali pješačiti 70km. A konačni klik je isto bio tijekom "tajnog" zadatka.