Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Pozzzzzzzzzzzzz,
koja je Vaša omiljena ppza u seksualnom odnosu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnje vreme,mnogo me pali rektalno.Ne brinem za trudnocu,a moja devojka bukvalno uziva,i stalno trazi jos i jos.Pozzzzzzzzzzzzz,
JockeyPozzzzzzzzzzzzz,
Nemaš frke oko toga.U zadnje vreme,mnogo me pali rektalno.Ne brinem za trudnocu,a moja devojka bukvalno uziva,i stalno trazi jos i jos.
Pa verovatno si ti izuzetak,pa zatrudnis i od rektalnog.Koliko pobacaja imas,kazi iskreno.!Nemaš frke oko toga.
Retko kad muškarci zatrudne.
IzviniPa verovatno si ti izuzetak,pa zatrudnis i od rektalnog.Koliko pobacaja imas,kazi iskreno.!
Ok.Samo moram ti reci,komentar ti nije bio na mestu.Ali.....idemo dalje,ne ljutim se.Izvini
Pa necu valjda celoga zivota biti nevin.Otkuda ti taj bez veze podatak.Mozda sma nekada rekao,da nemam momentalno devojku,Nisam nevin od svojeI ovaj Andrej je trol, kaze na jednoj temi nevin i nije imao devojku a sada vec ima i jos je firca u bulju.. Mislim stvarno...
Ocigledno da nisi razumeo pitanje.Radi se o seksualnoj pozi,a ne u kojoj ruci drzis pivo.Pobogu covece,zar je pitanje toliko zamrseno,da ga nisi razumeo.!Sednem u levu zaječarsko u desnu miš za Krstu
Miro.Hajde da budemo malo indiskretni.Koja je tvoja omiljena poza.Vidis da se ljudi stide da iznesu svoj slucaj.Jos uvek smo provincijalci,koji se stidePozzzzzzzzzzzzz,
Nisam siguran, ali mislim da se njegova metafora odnosila na to da on sedi i uživa dok ona obavi posao. Možda je BJ u pitanju.Ocigledno da nisi razumeo pitanje.Radi se o seksualnoj pozi,a ne u kojoj ruci drzis pivo.Pobogu covece,zar je pitanje toliko zamrseno,da ga nisi razumeo.!
Ja sa Politike, slabo vam ja ova prostačka pitanja dizvineteOcigledno da nisi razumeo pitanje.Radi se o seksualnoj pozi,a ne u kojoj ruci drzis pivo.Pobogu covece,zar je pitanje toliko zamrseno,da ga nisi razumeo.!
Analni seks i oralni su nenormalni i devijanti. Analni otvor sluzi da nam oslobodi fekalije, usta sluze da bi se hranili i pili. A danas ljudi guraju polne organe u te rupe.Nisam siguran, ali mislim da se njegova metafora odnosila na to da on sedi i uživa dok ona obavi posao. Možda je BJ u pitanju.
A možda se i zezao.
Bilo kako bilo. Doggy and BJ rules.
Boze.Pa zar je tebi seks prostakluk.Pa sladji je od meda,od od.......svega na svetu.......Ja sa Politike, slabo vam ja ova prostačka pitanja dizvinete
Eh sadU desnoj ruci pice, leva ruka cigareta, noge podignute na fotelju i prekrstene i kada zavrsi da donese cokoladu...
Dodji na pp,da se uveris da nisam trol.PozzzzzPretpostavljao sam da je Mira trol ali nisam bio skroz siguran. Sada sam skroz siguran. Ne znam cemu to samo, a znam vise ljudi koji to rade..
Doggy je bolanNisam siguran, ali mislim da se njegova metafora odnosila na to da on sedi i uživa dok ona obavi posao. Možda je BJ u pitanju.
A možda se i zezao.
Bilo kako bilo. Doggy and BJ rules.
Jel bi ti da se upoznamo?Pretpostavljao sam da je Mira trol ali nisam bio skroz siguran. Sada sam skroz siguran. Ne znam cemu to samo, a znam vise ljudi koji to rade..
LetimDodji na pp,da se uveris da nisam trol.Pozzzzz
Ma kako da neJel bi ti da se upoznamo?