Vasa najgora nocna mora

Čudan san sanjam,a zreo sam čovek........
Često (ne prečesto) sanjam da sam u mnoštvu ljudi,
baš,ono,prava gužva (kao u Kneza Mihajla u letnje predvečerje),
potpuno go. Skroz....
Izbezumljen od blama,šakama pokrivam "muku",
ali ne mogu i pozadinu.
Eto,taj san me razyebe skroz.....!

("Kraljevstvo za konja - kraljevstvo za gaće"....!!!)

Ja sam tako jednom sanjao da trcim go ulicom drkam ga u trku...i nisam se osecao postidjeno,vec uzviseno,nenadjebivo :lol:
da znate koji je osecaj xD

inace oduvek mi je bila zelja da se popnem na vrh najviseg solitera i svrsavam dole po ljudima :)

Ja sam tako jednom sanjao da trcim go ulicom drkam ga u trku...i nisam se osecao postidjeno,vec uzviseno,nenadjebivo :lol:
da znate koji je osecaj xD

inace oduvek mi je bila zelja da se popnem na vrh najviseg solitera i svrsavam dole po ljudima :)

Aaaaa,ti si znatno
"napredniji" slučaj.....
Još kad bi im'o sperme k'o svi slonovi Kenije,
bio bi genije.....
LjuCki bi isprsk'o sa "najvišeg solitera"....!

Imam druga koji bezi od zabe kad je vidi... :O :lol:

@tema

Sto sam imao mocan san, koji se kasnije pretvorio u nocnu moru...na foru drugovi i ja istrazujemo o nekom coveku sto zivi na planini i kao taj covek je bolestan...mentalno...i secam se samo da je odjednom bio prolupao i poceo da skace sa planine na stene, zamisljajuci da skace u bazen...i kad je video nas da dolazimo on hteo da se pohvali kako moze visoko da skoci i zaleti se i trusne o stenu ledjima, pa glavom i syeba se sav...i posle kao nas optuzivali za ubistvo... :(
A posle sam nastavio snjati kako sam mocni rendzer :cool:

Imao sam i ja tripove oko zaba, ali sam ih izgubio kada smo jednu zabu, ja i drugari, bacili sa sajma. :mrgreen:

Ah da,sanjao sam da Beograd gori,nesto slicno sa Njujorkom u Matriksu:
the-matrix-apocalypse.jpg

u zadnje vreme cesto sanjam kako iz puske ubijam svog dedu, e sad sta li mu to znaci ebem li ga. A najgori trip je kad ga ubijem,pa mi se pojavi stah da cu da idem u zatvor i onda u snu sebi kazem neces,umreces, ides pa dokle doguras. Gori stah od onog da znas da ces da umres ne postoji. Sinoc sam sanjao ponovo kako sam ubio dedu,ali nisam razmisljao o posledicama kao prvi put. :confused:

Ebote ja sanjao sinoc kako idem kroz kukuruz,i ispred mene iskoci neka bakuta,matora ima pola metra a gadna ko djavo... ima neke crne oci ko ugalj,i onda ona pocne da me proklinje,baca kletve
ja se usro,govorim joj da cu joj platiti samo da me ostavi na miru,a ona nastavlja,ne slusa me..
i meni dokurcilo,rekoh joj da cu je ubiti
onda ce ona meni:ovaj put imas srece,pa cu te ostaviti...

koji 3p
bem ti gandzu

u zadnje vreme cesto sanjam kako iz puske ubijam svog dedu, e sad sta li mu to znaci ebem li ga. A najgori trip je kad ga ubijem,pa mi se pojavi stah da cu da idem u zatvor i onda u snu sebi kazem neces,umreces, ides pa dokle doguras. Gori stah od onog da znas da ces da umres ne postoji. Sinoc sam sanjao ponovo kako sam ubio dedu,ali nisam razmisljao o posledicama kao prvi put. :confused:

uh, rado bih ti razjasnila situaciju, ali se plasim da ce me isprozivaju velikani foruma...i prozvace me Frojd...no, no :rumenko:

Back