GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Ne pamtim mnogo snove, ali znam da uglavnom imaju veze sa bezanjem od necega i bezuspesnim pokusajima da vristim, ponekad su tu neki vampiri, duhovi i ostala cudovista noci
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom sam sanjala da me kroz grad juri neko dete sa ogromnim ocima,u koje kad pogledas odma umres.I tako juri me ono i stignemo do centra. A ja stanem da kupim naocare za sunce da ga ne bi pogledala u oci.i na kraju me uhvati i skine mi naocare i ja umrem. A onda odma posle toga dolazim na svoju sahranu i sedam na neki grob i kazem:Zajebala sam se!......nije neki horor ali u to vreme mi je bilo strašno!![]()
Jednom sam sanjala da me kroz grad juri neko dete sa ogromnim ocima,u koje kad pogledas odma umres.I tako juri me ono i stignemo do centra. A ja stanem da kupim naocare za sunce da ga ne bi pogledala u oci.i na kraju me uhvati i skine mi naocare i ja umrem. A onda odma posle toga dolazim na svoju sahranu i sedam na neki grob i kazem:Zajebala sam se!......nije neki horor ali u to vreme mi je bilo strašno!![]()
Pametna bebae upravo sam sanjala kako presvlačim pelene nekoj isuviše slatkoj i mirnoj bebi tek rođenoj ukakila se.
I ja je okupam, stavim talk, kremu, zamenim pelenu, ona se samo meškolji i smeje.
i položim je u krevet da spava pored mene, a ona me samo odjedanput pogleda i kaže i operi te ruke smrde imaš pušačke prste
Da me juri galapagoska kornjaca.Znaci, medveda bih ujeo za gusu, ali od najmanje kornjace, one sumske, mene podilazi jeza.Kamoli pa od galapagoske...:s
najjače je kad sanjaš neki san seksualne prirode
redovno se budiš sa dignutim (pritiskom)
Neznam zasto,ali sve nocne more koje sam ja sanjala do sada su o stepenicama.Obicno sanjam da se penjem nekim uskim stepenicama i sto se vise penjem stepenice su sve uze i svuda okolo je mrak.I onda stepenice pocnu da propadaju i ja padam.
Mislim to nije cak ni strasno ali ja to cesto sanjam![]()