Vasa najgora nocna mora

sad sam se setila... sanjala sam nocjas da mi je razredna rekla da ne mogu da idem na ekskurziju. postoji mogucjnost da ne idem, pa mozhda sam to sanjala jer mi se to mota po podsvesti... ;p
ne znam, na trenutak sam se izbedachila u snu. ali nije mi jasno shto sam to sanjala... nije da cju da 'mrem ako ne idem, nisam bash luda za tim. (8

Cesto sanjam,imam izuzetno mocnu podsvest i snovi su mi uglavnom vezani za trenutna desavanja u zivotu.Ipak,jedan od najgorih snova koji pamtim bio je da sam pala sa Pancevackog mosta.Kao ja idem po ivici mosta,uzasno je hladno i mracno,ja sam u nekom sortsu,i okliznem se i padam i davim se u reci.....I jos se najezim kada se setim tog osecaja kako setam po ivici mosta,inace u stvarnosti imam uzasan strah od visine....brrrrrr.I pamtim san,koji sam sanjala kada sam imala oko 9 godina.Kako sa mamom setam po nekim blokovima(oko nas su sve zgrade),i odjednom nje nema ,a nema juri neka odvratna baba........

gde me nadje....

Ja kad sanjam, to ne moze da bude normalno...
"Bio" sam svuda, radio sve zivo, plasio se na razlicite nacine...
Meni su najstrasniji oni snovi za koje nemam objasnjenje, a duboko me doticu i u vezi su sa necim negativnim sto sam doziveo.Ujutru ne mogu da se saberem, samo mislim o tome i nekad mi ceo dan upropasti...

Skoro uvek sanjam nesto strasno, tj. atmosfera je skoro jeziva...
Uvek polumrak, senke, stalno jurim nekoga, ili bezim,nikad nisam miran i opusten, kasnim u skolu, na avion, ulazim u neko podzemlje, ludnice,skupljam neke kljuceve...
Adrenalin mi je duplo visi u snu nego dok sam budan...

Skoro sam sanjao da jurim Laneta Gutovica, koji pretvara u Ivicu Dacica koji me juri po nekoj krivoj zgradi sa testerom i automatom u ruci...Jedva dodjoh do helisa ziv....

Jednom sam sanjala da me kroz grad juri neko dete sa ogromnim ocima,u koje kad pogledas odma umres.I tako juri me ono i stignemo do centra. A ja stanem da kupim naocare za sunce da ga ne bi pogledala u oci.i na kraju me uhvati i skine mi naocare i ja umrem. A onda odma posle toga dolazim na svoju sahranu i sedam na neki grob i kazem:Zajebala sam se!......nije neki horor ali u to vreme mi je bilo strašno!:sad2:

Jednom sam sanjala da me kroz grad juri neko dete sa ogromnim ocima,u koje kad pogledas odma umres.I tako juri me ono i stignemo do centra. A ja stanem da kupim naocare za sunce da ga ne bi pogledala u oci.i na kraju me uhvati i skine mi naocare i ja umrem. A onda odma posle toga dolazim na svoju sahranu i sedam na neki grob i kazem:Zajebala sam se!......nije neki horor ali u to vreme mi je bilo strašno!:sad2:

To znaci samo jedno-prestani da citas Hari Potera :mrgreen:

Valjda da bi ga mogla pogledati u oci? Kako cudan san, pu...

To na foru meduze+debeloguze... :P

e upravo sam sanjala kako presvlačim pelene nekoj isuviše slatkoj i mirnoj bebi tek rođenoj ukakila se.
I ja je okupam, stavim talk, kremu, zamenim pelenu, ona se samo meškolji i smeje.
i položim je u krevet da spava pored mene, a ona me samo odjedanput pogleda i kaže i operi te ruke smrde imaš pušačke prste

uh, sinoc sam sanjala totalno bolestan san...nmg se setim price skroyy i zao mi je sto ga negde nisam zapisala jutros..
znam samo da su u snu bili bijonse, moja najbolja drugarica, moja deca, zombiji, kuce koje se ruse, mocvare, torte i jos par stvari koje veze sa mozgom nemaju

Da me juri galapagoska kornjaca.Znaci, medveda bih ujeo za gusu, ali od najmanje kornjace, one sumske, mene podilazi jeza.Kamoli pa od galapagoske...:s

Imam druga koji bezi od zabe kad je vidi... :O :lol:

@tema

Sto sam imao mocan san, koji se kasnije pretvorio u nocnu moru...na foru drugovi i ja istrazujemo o nekom coveku sto zivi na planini i kao taj covek je bolestan...mentalno...i secam se samo da je odjednom bio prolupao i poceo da skace sa planine na stene, zamisljajuci da skace u bazen...i kad je video nas da dolazimo on hteo da se pohvali kako moze visoko da skoci i zaleti se i trusne o stenu ledjima, pa glavom i syeba se sav...i posle kao nas optuzivali za ubistvo... :(
A posle sam nastavio snjati kako sam mocni rendzer :cool:

Back