Vasa najgora nocna mora

Ja imam koshmarchice... Ali i veoma lepe snove. Jedan koshmar mi je bio kakko idem sa nekim ljudima da planinarim, ulazimo u kolibu, i oni svi pomru. I odjednom pochinje da me juri po zidovima jedna maska koju imam, i ja odlazim kuci, i tamo me juri... Kad sam se probudila, 5 min nisam mogla da ustanem iz kreveta... :roll: Sanjala sam da me juri da me ubije jedan nash poznanik svuda po zgradi... :roll:

Khhmm... ja nisam imao nikad te tripove u snovima, mislim te vrste... to umro mi neko, ubio nekog, ubio me neko itd... :roll:
Josh me niko nije ubio u snovima, a mnogi su pokusali... mwahahaha :twisted: Ne al ozbiljno, stalno imam potrebu da se suprotstavljam tim... cudesima koja proganjaju kroz snove. Valjda zato sto sam i po prirodi inatdzija... jebemliga...

ja ne znam shta je s vama, al ni ja nisam sanjao da ubistva i ta chuda.
najgore je bilo da me je neko jurio i to je to (:
a ovo mora da znachi da ste svi vi prikriveni pesimisti, a da sam ja, znachi JA - optimist (:
no dobro, ne preterujmo.

Najgora nocna mora....
Jednom sam sanjala da su svi...ali bash svi moji prijatelji (ukljuchujuci moju sestru) poginuli jer je explodirala bomba dok su oni bili u shkoli.
Anyways ja sam morala da identifikujem tijela...i uh...zaista uzasan san...

staaaaalno sanjam. najgori san ni ne smem da ispricham. bio je tako uzhasan jer kad sam legala nisam bila bash u najboljem, khm, stanju.
uglavnom sanjam neshto shto se dogodilo u malo izmenjenoj verziji ili neshto shto mozhe da se dogodi. dakle, realni snovi... neshto shto je mogucje. nekad se i desi.

bleach:
staaaaalno sanjam. najgori san ni ne smem da ispricham. bio je tako uzhasan jer kad sam legala nisam bila bash u najboljem, khm, stanju.
uglavnom sanjam neshto shto se dogodilo u malo izmenjenoj verziji ili neshto shto mozhe da se dogodi. dakle, realni snovi... neshto shto je mogucje. nekad se i desi.
Kako se osećaš kad ti se stvarno desi ono što si sanjala?

M.C.:
Kako se osećaš kad ti se stvarno desi ono što si sanjala?
nikako. provalim tek posle mnogo vremena jer dodje do zabune da sam ja sigurna da se neshto desilo, a nije josh. pa se desi. a ja posle izgubim osecjaj za vreme kada se to desilo.
nemoj pogreshno razumeti, nisu to ne znam kakvi predvidjachki snovi.
uglavnom i zaboravim shta sam sanjala... tek posle mi se sklope kockice u glavi.

Back