Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
zanimljivo nikad nisam sanjao o smrti nechijoj,uglavnom se radi o mojoj glavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Sto nisi otisla da pogledas, mozda nije, mozda nisi kriva![]()
vidish ti to,i nije mi vishe chudno sto ovi mladji pushe,piju i drogiraju se,a da ne govorim o sexu od 11 pa nadalje...c,c,cKad_LupimLupim:Ite bre deco sta vi sanjate, naopako![]()
Naravno da ima veze sa snovima...Keeper:ajd sad ti reci kakve to ima veze sa snovima, keve ti (:
wild_child:Mislim nisam ga ubila direktno. Ja sam ga gurnula, bili smo na plazi, minimum 200 metara od vode, i on je pao i samo se odkotrljao...
Jer si uspela da je identifikuješ (sestru)?Dah_andjela:Najgora nocna mora....
Jednom sam sanjala da su svi...ali bash svi moji prijatelji (ukljuchujuci moju sestru) poginuli jer je explodirala bomba dok su oni bili u shkoli.
Anyways ja sam morala da identifikujem tijela...i uh...zaista uzasan san...
Kako se osećaš kad ti se stvarno desi ono što si sanjala?bleach:staaaaalno sanjam. najgori san ni ne smem da ispricham. bio je tako uzhasan jer kad sam legala nisam bila bash u najboljem, khm, stanju.
uglavnom sanjam neshto shto se dogodilo u malo izmenjenoj verziji ili neshto shto mozhe da se dogodi. dakle, realni snovi... neshto shto je mogucje. nekad se i desi.
nikako. provalim tek posle mnogo vremena jer dodje do zabune da sam ja sigurna da se neshto desilo, a nije josh. pa se desi. a ja posle izgubim osecjaj za vreme kada se to desilo.M.C.:Kako se osećaš kad ti se stvarno desi ono što si sanjala?