- Poruka
- 295.877
Kada biste mogle da birate kucu ili stan po sopstvenom ukusu,a da imate novac, kako bi ta kuca ili stan izgledali?
Кућа. Опасана зидинама. А унутра пуно биљака, дрвећа, цвећа. Као оне из америчких филмова.
Ентеријер- пуно дрвета. Боје- браон, беж, златно, старо злато. Тако ми је и сад, само је стан у питању. А у сличној кући сам одрасла. Само без тих зидина.
Kada biste mogle da birate kucu ili stan po sopstvenom ukusu,a da imate novac, kako bi ta kuca ili stan izgledali?
Meni je bitnije dvorište nego sama kuća.
Drvo , kamen , što više biljaka...
Pogledajte prilog 780857
Pogledajte prilog 780858
Da , na to sam i mislila .Bez komšija.Najbliži na 5 km.ove kucice su lepe, ali pod uslovom da su na kraj sela, malo zavucene od drugih...da komsije ne smetaju.
Kao ova u kojoj zivim.Kada biste mogle da birate kucu ili stan po sopstvenom ukusu,a da imate novac, kako bi ta kuca ili stan izgledali?
Лепо за викенд одмор али од влаге бих умрла.Ja bih nesto ovako ali da nije ovako sterilno, tj. da ima mnogo vise cveca okolo.
Ono sto mi se svidja kod ove je sto je na/pored jezera i sto ima puno prozora.Bitno mi je da ima puno drveta,kamena, svetlosti, da ima vodu pored i punoooooo zelenila cveca
Pogledajte prilog 780888
Vrag ce ga znati...Ja se vec uzivela da sam na spratu u sobi od prozora gledam velike pahulje, zaledjeno jezero, pijem kuvano vino, neki dobri dzez,bluz u pozadini....ihajjjjЛепо за викенд одмор али од влаге бих умрла.
Vrag ce ga znati...Ja se vec uzivela da sam na spratu u sobi od prozora gledam velike pahulje, zaledjeno jezero, pijem kuvano vino, neki dobri dzez,bluz u pozadini....ihajjjjLeti se samo bucnem ili odem sa camcem na sredinu jezera u zoru ranu...nocno kupanje pod zvezdama...
Vrag ce ga znati...Ja se vec uzivela da sam na spratu u sobi od prozora gledam velike pahulje, zaledjeno jezero, pijem kuvano vino, neki dobri dzez,bluz u pozadini....ihajjjjLeti se samo bucnem ili odem sa camcem na sredinu jezera u zoru ranu...nocno kupanje pod zvezdama...
Eno sobe sa velikimmmm prozorimaaaa