Vasa devojka i njene fantazije o svadbi.... vol. 1

Cekam kuma:
:lol:opasni su, oooopasni...ma oni to da izbegnu trosak, nema svadbe, nema miraza, tjale se kao ljuti neko vreme, pa nece da razgovara sa "odmetnicom":lol:
a jel mogu ja nešto da ispričam?
aha možeš gigule
e super!

u moje selo je jedna tako pobegla a mladoženjini posle nekog vremena kao praviće svadbu ali kao neka i njeni pozovu nekog svog...ono mislili ljudi najbliže...a kad ono ovi zvali oko 150 duša...he he he he he a sve o trošku mladoženje... al su se bečili ovako :shock: ali šta sad...

he he he radila sam neki sem.rad na temu darivanje na svadbama pa sam slušala priče (i tračeve he he he) gledala video snimke sa svadbi... fotografije ....uf.

commodore:
Elem, Decaci,
Sreli ste, je li, tu "savrsenu"... nije sponzorusa, ljubav cveta, cifra oko nule, mobilni prekontrolisan, najbolji drug derpe, keva udata, svastikin but trt trt trt, i sad pocnete da planirate svadbu...
(znam, znam.... Kum, Stari svat, Zastava i Rakija u tzv. bukliji... Opstina, Crkva, supa, sarma, pecenje, torta...)

Ali...

Sta mislite, kako ona zamislja istu?

a) Amercika varijanta - wedding march (na na nana, na na nana...), "I do", ... i sl... ?

ili

b) Realnu "Veliku Mrsnu Pravoslavnu Svadbu" i "vodanje u krug 3 puta" ?

Sta kazete?

ne mislim mnogo...samo odgovaram..."da draga"...:p

Brb, mrzim svadbe... Kakav smor, argh, jezim se na samu pomisao...
Jos kad pocnu da me smaraju sa pitanjima, zasto ne igram... Hejjj, zasto ne igram???!!!
Ne, zaista mi nije u genetskom kodu zapisano da mi nozice refleksno zacupkaju na orijentalne zvuke, autenticne za Sumadiju ili bosanske gudure... :mad:

Elem, lako smo se slozili oko mirnog vjencanja u najuzem krugu porodice i prijatelja, ali je kurslus nastao oko crkve... Ja nekrst, on vjernik... I, lako bih ja njemu ispunila zelju, krstila se, vjencala se, ishodala oko oltara, aliiii... To bi bilo tako prokleto licemjerno... Samim cinom ne bih postala vjernik i cemu onda sve to...?
Srecom, razhebali smo se prije nego sto smo to definitivno morali da razrijesimo...

neko.gif
pa kake su ti to svadbe
ka na take ni ne odem (a retko me i zovu)
ma ja nemam roda u Srbiji :cry: na sreću ili na žalost, nisam sigurna. :roll:

ama glupo je da se krsiš ako nećeš
mislim to udovoljavanje - to nije niakav kompromis
ja neću svog nekrsta da teram ni na šta
kad smo pričali o tome shvatili smo da je najboljeondaK da budemo prostestanti - jer se tamo PEVA :D I najbolja je ekipa, svi visoko obrazovani i normalni :)
Ej, nekad sam maštala o autonomaškom venčanju..:roll: U sred Bgd! :P

Cccc, a sto da ne... Republika Hebetija... :mrgreen:

A, svadba za koju pitas... Pa, prava srpska, sestro slatka... Sas peskirici, prasici, loncima sarme i supe, kumom, starim svatom, arsenalom oruzja zaostalim iz proteklog rata, debelim kumama koje vriste, 300, 500, 700 zvanica...
Jedino su izbacili maramice sa revera...

Sto se vjencanja u crkvi tice, hebi ga, mogu da razumijem da je to vjerniku vazno... :?

@gurmanci,
previše brineš o tuđim životima..

Uopšte ne sumnjam da će moje dete
"moći da ukapira" 8-)

Takođe, različiti su motivi za VBZ, kao što su razlčiti motivi ljudi koji sklapaju brak..
gurmanci FYI: Vanbračna i bračna deca su izjednačena. Apsolutno imaju sva prava i iste obaveze kao i bračna, naravno i odnosi obaveze izdržavanja, nasleđivanje i sve druge zakonske obaveze su IDENTIČNE. SVE ISTO>ukljućujući i prezime, osim ako supružnici ne žele nešto drugo, pa se, u tom smislu i sporazumeju o prezimenu.
Ignoratio iuris nocet
Izvini, počinje mi Akunjinov Azazel na TV, moram da vidim šta radi Fandorin.

Ja živim sa dečkom, nevenčano, već godinama. Nekako mi je prijatnije kad se probudim pored njega da znam da je on tu jer me voli i jer je tako izabrao. I da znam da će otići od mene kad me ne bude voleo. I ja od njega. Nekako me to tera da budem bolja osoba i bolji čovek. I ne želim da se udajem. Ne znam čemu to? Čemu uopšte služi brak?

BarbyGirl:
Ja živim sa dečkom, nevenčano, već godinama. Nekako mi je prijatnije kad se probudim pored njega da znam da je on tu jer me voli i jer je tako izabrao. I da znam da će otići od mene kad me ne bude voleo. I ja od njega. Nekako me to tera da budem bolja osoba i bolji čovek. I ne želim da se udajem. Ne znam čemu to? Čemu uopšte služi brak?

Za legalizaciju sexa. ;)

Back