- Poruka
- 7.025
Upravo smo prihvatili jedno kumstvo.He, he, svadba u januaru!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peach:e,bas tako espi!
mrzim svadbe.kicherica.i ne mastam o istim.venchanice su mi fuj.mrzim i gost da budem,a kamoli kuma i sl.njesra....bljak bljak,fuj...
a jel mogu ja nešto da ispričam?Cekam kuma:opasni su, oooopasni...ma oni to da izbegnu trosak, nema svadbe, nema miraza, tjale se kao ljuti neko vreme, pa nece da razgovara sa "odmetnicom"
Ma necu opustanciju, hocu da imam strava frizuru, lepu haljinu i veliku cokoladnu tortu! Gosti mi i ne trebaju!Betty:hahahahaha...i onda se postavlja pitanje fajronta
Kažu da se mlade često rasplaču od umora...
ovaj divljin fazon je skroooz ok - opuštencija
Kod mene samo ta dolazi u obzir. :wink:esperanca137:ovo sa cokoladnom tortom mi se opasno svidelo
commodore:Elem, Decaci,
Sreli ste, je li, tu "savrsenu"... nije sponzorusa, ljubav cveta, cifra oko nule, mobilni prekontrolisan, najbolji drug derpe, keva udata, svastikin but trt trt trt, i sad pocnete da planirate svadbu...
(znam, znam.... Kum, Stari svat, Zastava i Rakija u tzv. bukliji... Opstina, Crkva, supa, sarma, pecenje, torta...)
Ali...
Sta mislite, kako ona zamislja istu?
a) Amercika varijanta - wedding march (na na nana, na na nana...), "I do", ... i sl... ?
ili
b) Realnu "Veliku Mrsnu Pravoslavnu Svadbu" i "vodanje u krug 3 puta" ?
Sta kazete?
hanibal77:ma nije samo zato sto je vernik nego u crkvi je nekako romanticno,sa onim krunama na glavi,sta znam meni simpa iako sam nevernik
peach:ma kak'i zima,ja se ne udajem ovde ni pod tackom razno,samo tropski krajevi dolaze u obzir
BarbyGirl:Ja živim sa dečkom, nevenčano, već godinama. Nekako mi je prijatnije kad se probudim pored njega da znam da je on tu jer me voli i jer je tako izabrao. I da znam da će otići od mene kad me ne bude voleo. I ja od njega. Nekako me to tera da budem bolja osoba i bolji čovek. I ne želim da se udajem. Ne znam čemu to? Čemu uopšte služi brak?