Vasa devojka i njen najbolji drug - kopka li vas?

Cekam kuma:
Sta ima da me kopka. Ako se nesto desi izmedju njih dvoje, onda zna se ....dovidzenja...a dotle, sve opusteno8-)....
E, smesna mi bila prica jednog mog poznanika. Kao svratila kod njega neko vece drugarica, koja inace ima decka, pa su se u ime starih vremena(sta li da izaberem sa "sex terminologije")....i onda usred posla zove je decko na mob., ona se javlja i normalno caska sa njim dok ovom tipu sedi na qurcu i njise se lagano:lol:..ima nas svakakvih.....da se zamisli covek nad zlom sudbinom medjuljudskih odnosa:?

Imam dva druga sa ovom istom pričom! Da možda nije neko od njih, naš zajednički poznanik?! :lol:

BooM sam ja, čiko
news.gif

muškatrac i žena mogu da se ne privlače nikako jedino ako j eprevelika razlika u godinama, tad je "samo" jednostrano
dakle, tražim druga od 82 godine, al da zna da koristi internet :P

klara_m:
Pitanje za velike dečake, neću se mešam
Da, ali može biti i obrnuto, da li ste vi devojke ljubomorne na njega i njegove drugarice, i šta vam prolazi kroz glavu?

Mislim da uvek postoji, bar nevidljivo, neka privlačnost koje smo svesni svremena na vreme, ali ja imam nekoliko dobrih drugarica koje bih mogao pomaziti po kosi, štipnuti, poljubiti u obraz, da mi sednu u krilo, da se prošetaju polu-gole a i gole, i ništa kod mene ne bi izazvalo u smislu erekcije ili bludnih misli. Ja sam sa nekima i spavao u istom krevetu i ludo se zezali, ali hemija nije proradila. Ovo je moj slučaj, i znam da je retkost, jer se ljudi sve manje iskreno druže, a sex vide kao potrošnu robu, pa samim tim izgleda normalno da sve treba kresnuti jer je suprotnog pola, to je jednostavno trend. Ima muškaraca koji ne mogu da imaju drugarice, što zbog predrasuda, a drugo zato što su naučeni da je žena =sex, što pokazuje njihov profil (koji sa životinjske strane muškarca nije pogrešan). A profil je zajeban, jer svaka koja mu se približi ili obrati, potencijalno traži kitu. Ovakvim muškarcima treba ljubomorna žena , čisto da ih obuzda.

Moguce, bata Dzordz.
Samo... Ne znam da li je to trend, ili nesto drugo.
... Prirodno stanje stvari, mozda?... I nikako ne kapiram zasto svi imaju nesto protiv nase zivotinjske strane. Imam nagone, pa sta? Zasto bih se tome suprotstavljao? Sve mi je to veoma nejasno.
Ja hocu, ona hoce... Ne vidim problem... kako ono kazu amerikanci... sve dok je consentual... sve je ok...
Na jednoj od tema koje su nikle ovih dana, pise decko... on sa njom voli da prica o Lajbnicu?!!?!?@?#
... Mislim se... e moj brale... a ko to trpa dok ti pricash o lajbnicu?
...No stos... rekli bi braca Rusi...

commodore:
Moguce, bata Dzordz.
Samo... Ne znam da li je to trend, ili nesto drugo.
... Prirodno stanje stvari, mozda?... I nikako ne kapiram zasto svi imaju nesto protiv nase zivotinjske strane. Imam nagone, pa sta? Zasto bih se tome suprotstavljao? Sve mi je to veoma nejasno.
Ja hocu, ona hoce... Ne vidim problem... kako ono kazu amerikanci... sve dok je consentual... sve je ok...
Na jednoj od tema koje su nikle ovih dana, pise decko... on sa njom voli da prica o Lajbnicu?!!?!?@?#
... Mislim se... e moj brale... a ko to trpa dok ti pricash o lajbnicu?
...No stos... rekli bi braca Rusi...
Hvala bogu da treba negovati životinju i životinjsko, ali mi smo ona vrsta koja je u amanet dobila i nešto razvijeniji mozak. Veruj mi nikada nisam shvatao ljude koji vide suknju i odmah bi da skoče. Kasnije, vremenom sam shvatio da baje leče komplekse. Ovo ti tvrdim pouzdano, ti ljudi često nešto dokazuju sebi ali ni sami neznaju šta, a ako znaju, onda se rado nesećaju. Ja apsolutno nemam ništa protiv ako je tebi do toga da povališ pola Srbije, čestitam, ali zašto? da bi bio veći frajer, da pokažeš da si potentan, da se to čuje i pročuje, ili što da ***** a da niko nezna. Nemoj ovo shvatiti lično, jer mi se neštio čini da ti baš i nisi iz ove priče. kada malo bolje razmislim, pa teže je dobro i dugo funkcionisati sa jednom ribom nego sa njih 115 koje menjaš kao čarape.

Naravno.
Nisam ni ja pominjao 115 riba. Niti mi pada na pamet. Jasno sam rekao... kad sam zaljubljen i ja mislim isto kao i ostali svet... To nije tema... Ja sam pricao o necem drugom.
...
Ali vidis i sam kakve su reakcije ovde... ja kazem, vasa "devojcica" svrlja na mobile, da li vas kopka... a na mene skoce udate zene koje mi pricaju da ja ne razumem sta je poverenje... alo, bre, nisam pricao o tome, nisam pitao da li verujete svom bracnom partneru, da li ste ljubomorni na ljubav svog zivota? Ne. Pitao sam jasno - decaci, kopka li vas kad vasa "mala" primi sms" mislim... prosto...
...
Kazem, jel vas kopka sta vasa "mala" radi sa svojim "najboljim drugom"... ljudi lepo kazu da je moguce da radi svasta... ali, evo ih hejteri... opet isto... ja nista ne znam... ljubav je poverenje... alo bre.. ne pricam o tome... :lol: ne vredi...
...
Mislim stvarno me nervira takav ton reakcija... Pazi - 50 ljudi lepo kaze ma jok... ili pa, pomalo me kopka... neko se i nasali... i sve super... ali neeee... tu su dezurni "hejteri" (opasan izraz) koji imaju poriv da pljuju...
...
:roll:

gladiolica:
ja imam decka vec tri i po godine,
on zna da se druzim sa mojim "najboljim drugom" vec 15 god.
ali isto tako shvatio je da nisu tu cista posla...i zabranio mi je da odlazim kod njega,na ulici se pozdravljamo ili cak i ne,i skoro da i ne razgovaramo...
:shock: zabranio.... :? ne mislis li da malo preteruje....malo vise ustvari?! :shock:
ne bi to moglo kod mene bas tako... :roll:

Back