Ваш задњи боравак негде...

Nisam nasla temu gde bih napisala neke svoje utiske,pa mi se cini da je pravo mesto. Danas sam se vratila iz Makedonije, iz poslovno-privatne posete. Malo je reci da sam odusevljena. Makedonija je, iako siromasnija od nas(po mom misljenju), jedna divna zemlja. Na toliku ljubaznost,gostoprimljivost, zelju da vam bude lepo, verujte, nisam naisla u poslednjih oho-ho godina. Njihove gurmanluke,predivne pastrmalije u Štipu, i sve sto vam padne na pamet da pojedete, treba okusiti. Cene- vise nego prijatne svakom dzepu. Ma, sta reći,nego, otidjite, pa vidite....:)
 
Bec...u oktobru
Bilo je predivno :)

Italija (Verona i Milano), Francuska (Pariz), Minhen, Kranj i Ljubljana
oktobar 2012
sa jačom polovinom
divno vreme i neponovljivi Pariz!:heart:

Francuskinje razočarenje, Italijanke tu i tamo, Nemice prijatno iznenađenje:)
Neko će se pitati što ja kao žensko ovo komentarišem, ali bilo mi je jako upadljiva razlika među ovom ženskom populacijom. Meni kao velikom esteti Francuskinje su pale na najniže lestvice-potpuno stilski haotične, nenašminkane, bez frizura i slobodno mogu reći aljkave za medalju:dontunderstand: Živeti u takvoj metropoli, imati nadohvat ruke sve moguće kozmetičke i odevne brendove, a sebi dopustiti takav nemar, je ravno zločinu. U šetnji savskim kejom vidim 10x skockanije žene i devojke iako su u trenerci i opuštenoj varijanti.

Stigli (zahvaljujući odličnoj organizaciji i lepom vremenu) da obiđemo sve znamenitosti, uživamo u prošlosti i upoznamo duh starih vremena. Izjavih da mi samo krinolina fali i da bih odmah mogla 6 vekova unazad:zcepanje:
 
Budimpesta,decembar 2012
20121209_143248(0).jpg
, Bec,januar 2013
20130113_111536.jpg
i Bratislava,januar 2013
20130113_195121.jpg
Divni gradovi..Prelepi mini odmori sa porodicom :ok:
 

Back
Top