adelaidea
Domaćin
- Poruka
- 3.322
Hrvatska ima manje zlatnih. Sa Madjarskom ne mozemo da se poredimo.ma nemoj, hrvatska je duplo manja pa ima vise...pogledaj madjarsku
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvatska ima manje zlatnih. Sa Madjarskom ne mozemo da se poredimo.ma nemoj, hrvatska je duplo manja pa ima vise...pogledaj madjarsku
Eto, kaze ti covek da se obrazujes i ti odmah spominjes vucica. Nisi ti kriv sto ne znas nesto iz istorije, ali lako mozes da saznas ako citas.Tebi je i vučić premija.
Da... Nole je najbolji teniser svih vremena, a kosarkasi su pokazali da mogu da pobede USA i da su bolji kao tim, bolje pripremljeni za ovaj turnir itd...Medjutim USA ima mnogo vise kosarkasa visokohg kvaliteta...A vaterpolisti su takodje na vrhu...al i pored toga Nole najbolji u istoriji a kosarkasi najbolji evropljani i verovatno drugi u svetu ...
Moram da priznam da sam bio veoma tuzan kad sam je video kako place...Prava mucenica, kakav je teror prezivela od javnosti i proste gomile... Za mene je ona heroj ove olimpijade...Iz postene muslimanske porodice, dobra devojk, vidi se, pravi sportista, a i izdrzala je i istrpela mnogo, onako cutke...Ova slika govori dovoljno.
Pogledajte prilog 1592686
Da se pridružim.Moram da priznam da sam bio veoma tuzan kad sam je video kako place...Prava mucenica, kakav je teror prezivela od javnosti i proste gomile... Za mene je ona heroj ove olimpijade...Iz postene muslimanske porodice, dobra devojk, vidi se, pravi sportista, a i izdrzala je i istrpela mnogo, onako cutke...
Znaci najglasniji u lazi da je ovo muskarac su ustvari najveci mrzitelji zena?Da se pridružim.
Čestitke od srca. Udri, djevojko. Samo mlati, ne pitaj.
Ma da, nije svirao sudija gol 10 kola pre kraja.Uzmi utsakmicu i ako budes vaio greske prema USA imaces ih isto toliko minimum... Bilo je nasih faulova nad njima koji nisu svirani...Aleksa je folirao faul u napadu, da ga je kao Kari udario laktom, bacio se pozadi na parrket, za to recimo obavezno po pravilu ide tehnicka, bacanje za USA i lopta sa strane...Sudija nije svirao nista.... U svakoj utakmici mozes naci za svaki tim slicne stvari...Kazem ti imas gresaka na stetu USA takodje...Medjutim mi smo neobjektivni, neverovatno neobjektivni...Na Evropsko prvenstvo u fudbalu smo otisli jer sudija nije svirao gol za Portugal, a lopta bila pola metra u nasem golu... Nasa prvenstva su najneregularnija u Evropi oduvek ili jedna od najregularnijih, a ne vrte se ovde pare kao u Engleskoj Premijer ligi, a to njihovo prvenstvo sa toliko para je neuporedivo regularnije nego nase....Dakle, gde je lakse biti sportista i gde je postenije sudjenje? Pa tamo....Kod nas ne sigurno...Ali zato smo mi prvi da se bunimo gde god da igramo....Ma idi bre...Licemerje do beskraja...
Veruj mi da se kod nas namestaju utakmice u mladjim kategorijama(ne sve), ali radi se i to, z to znam...Ovde o neregularnosti pricaju samo partizanovci, koji su prvo kmecali sto nema vara.
Sad kad ima vara hoce da biju sudiju kad hoce da gleda var.
Tako da...
Još malo pecanja:https://www.facebook.com/share/r/a1GTRkGJk5jaA7sY/Znaci najglasniji u lazi da je ovo muskarac su ustvari najveci mrzitelji zena?
Veliki ste lazovi i prevaranti, vase lazi ne smatrate grehom....Govorili smo o devojci iz Alzira, a sta si ti uradio, nasa sa nekog tamo prevarantskog profila, devoju koja se sove Sindi Ngamba, koja se bori u kategoriji 75kg i prestavljala je tim izbeglica i kao takva jedina osvojila medalju za taj tim...Bronzu cini mi se, nisam siguran...Pokusao si to da podvalis kao Alzirku, moguce nenamerno, ali svakako je bezveze....
I to na odmorištu stepeništato nije andjeo bez glave a ni lucifer..to je bila predstava i odavanje pocasti grckim antickim olimpijskim igrama
to je statua Nike iz Samotrake koja simboliše pobedu
Pogledajte prilog 1592636
iz Vikipedije
Nika sa Samotrake (Krilata pobeda), nepoznatog autora (verojatno Pitokritos s Rodosa), je najveće i najuspešnije delo helenističkog razdoblja. Podignuta je oko 190. pne. u slavu zajedničke pomorske pobede Pergama, Rimljana i Rodosa nad sirijskim vladarom Antiohom III. (189.-182. pne.). Danas se nalazi na počasnom mestu glavnog stubišta muzeja Louvre u Parizu.
OI bez Rusije = vege pljeskavica.Ako ste gledali OI od otvaranja , preko sportskih takmičenja i zatvaranja,
koji je vaš utisak u smislu da li su bile dobro organizovanje , da su takmicenja bila na visini
Ma nije.Civilizacija danasnja dosla je do etape krajnjeg zasicenja,i jako mi je zao svih generacija danasnjih koje pocinju da tonu u najgori besmisao
Ljudi su sve ispobali jednostavno a zivimo u technoloskom svijetu koji nam sve daje na tacnu i plus unistava nam kreativnu i stvaralcku stranu
Ja brišem komentare i prekini da pišeš gluposti po temi koju sam otvorilaŠto neko stalno briše komentare?!?? Otvaranje i zatvaranje je profi amaterizam.
Naravno angažovao bih kreativne i obrazovane ljude a ne kreatore propalih instalacija koje su umetnost samo kod neznalica.Ja brišem komentare i prekini da pišeš gluposti po temi koju sam otvorila
Ti bi to bolje i profesionalnije organizovao ?
Ma nije.
Dolazi era Vodolije.
Novi svet.
Humanost
Jok, dolazi vreme čovečnostiPa vidi Vodolija je znak pada Sunca koji daje zivot
Kako za koga.Svetski mediji pišu da je Tom Kruz "ukrao" šou zatvaranja OI
Negde od 5. minuta ko nije gledao.Nemoguca misija od Pariza do LA