Vaš utisak o Olimpijskim igrama

Ova slika govori dovoljno.
1723469260250.jpeg

Moram da priznam da sam bio veoma tuzan kad sam je video kako place...Prava mucenica, kakav je teror prezivela od javnosti i proste gomile... Za mene je ona heroj ove olimpijade...Iz postene muslimanske porodice, dobra devojk, vidi se, pravi sportista, a i izdrzala je i istrpela mnogo, onako cutke...
Da se pridružim.
Čestitke od srca. Udri, djevojko. Samo mlati, ne pitaj.

Uzmi utsakmicu i ako budes vaio greske prema USA imaces ih isto toliko minimum... Bilo je nasih faulova nad njima koji nisu svirani...Aleksa je folirao faul u napadu, da ga je kao Kari udario laktom, bacio se pozadi na parrket, za to recimo obavezno po pravilu ide tehnicka, bacanje za USA i lopta sa strane...Sudija nije svirao nista.... U svakoj utakmici mozes naci za svaki tim slicne stvari...Kazem ti imas gresaka na stetu USA takodje...Medjutim mi smo neobjektivni, neverovatno neobjektivni...Na Evropsko prvenstvo u fudbalu smo otisli jer sudija nije svirao gol za Portugal, a lopta bila pola metra u nasem golu... Nasa prvenstva su najneregularnija u Evropi oduvek ili jedna od najregularnijih, a ne vrte se ovde pare kao u Engleskoj Premijer ligi, a to njihovo prvenstvo sa toliko para je neuporedivo regularnije nego nase....Dakle, gde je lakse biti sportista i gde je postenije sudjenje? Pa tamo....Kod nas ne sigurno...Ali zato smo mi prvi da se bunimo gde god da igramo....Ma idi bre...Licemerje do beskraja...
Ma da, nije svirao sudija gol 10 kola pre kraja.

Odakle ti ideja da bi onda svi rezultati do kraja bili isti.

Da mi ne bi isli na pobedu u Irskoj umesto na nereseno jer smo znali da poslednja utakmica sve resava.

Ili da se Portugal ne bi opustio do kraja i izgubio bodove negde.

Ili da mi ne bi otisli kroz baraz.

Ovde o neregularnosti pricaju samo partizanovci, koji su prvo kmecali sto nema vara.

Sad kad ima vara hoce da biju sudiju kad hoce da gleda var.

Tako da...

Ovde o neregularnosti pricaju samo partizanovci, koji su prvo kmecali sto nema vara.

Sad kad ima vara hoce da biju sudiju kad hoce da gleda var.

Tako da...
Veruj mi da se kod nas namestaju utakmice u mladjim kategorijama(ne sve), ali radi se i to, z to znam...
Pa velika vecina ljudi u Srbiji nekuka na neregularnost fudbalskog prvenstva, to je tacno, jer klub za koji velika vecina navija je uvek prvi ...

Veliki ste lazovi i prevaranti, vase lazi ne smatrate grehom....Govorili smo o devojci iz Alzira, a sta si ti uradio, nasa sa nekog tamo prevarantskog profila, devoju koja se sove Sindi Ngamba, koja se bori u kategoriji 75kg i prestavljala je tim izbeglica i kao takva jedina osvojila medalju za taj tim...Bronzu cini mi se, nisam siguran...Pokusao si to da podvalis kao Alzirku, moguce nenamerno, ali svakako je bezveze....

to nije andjeo bez glave a ni lucifer..to je bila predstava i odavanje pocasti grckim antickim olimpijskim igrama
to je statua Nike iz Samotrake koja simboliše pobedu
Pogledajte prilog 1592636
iz Vikipedije
Nika sa Samotrake (Krilata pobeda), nepoznatog autora (verojatno Pitokritos s Rodosa), je najveće i najuspešnije delo helenističkog razdoblja. Podignuta je oko 190. pne. u slavu zajedničke pomorske pobede Pergama, Rimljana i Rodosa nad sirijskim vladarom Antiohom III. (189.-182. pne.). Danas se nalazi na počasnom mestu glavnog stubišta muzeja Louvre u Parizu.
I to na odmorištu stepeništa 🙄

Zavrasi se ultranacionalisticki govor Bozidara Maljkovica, gde je pominjao bitke na Kolubari i Ceru i nekoliko puta naglasio da nam stranci ne trebaju, da moramo negovati samo domace igrace u svim sportovima....Iako medj nasim olimpicima ima i stranaca i ljudi druge vere i druge nacionalnosti...Takodje rekao je da nasa prestavnica u boksu nije pobedila zato sto ima rusko prezime, zato joj nisu dali pobedu "ONI"...I stalo neki "ONI"...

Новак, Зорана и Дамир, Александра, начин на који су се дигли ватерполисти, емоције, жеља и страст са којом су кошаркаши одиграли турнир, наша хероина Ангелина. Ако изузмемо Србе и Српкиње "фактор Стеф Кари"

Back