Ваш став о "војвођанском питању" 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gossca

Elita
Poruka
17.162
Gresis Gossco......Veoma gresis....Jedino koji o tome ne misle u Vojvodini su izbeglice i jedan deo mladih....SVE nacionalne manjine (95% su za odvajanje) i znatno vise od pola Srba starosedelaca.

Gde ja onda zivim?:lol:
Ja pouzdano znam da ovi nasi Madjari vise vole Srbiju nego Madjarsku...:)
U Madjarskoj njih dozivljavaju kao Rome...
Nisam nikada cula da je neko za to, za odvajanje od Srbije.
Ovde mislim na narod, a ne na neke politicare.

snejks

Elita
Poruka
17.866
Vojvodina ima a vojvodjani ako nemaju sta da traze imaju aerodrom,zeleznicu stanicu pa put pod noge.Pre ce biti da su ti autonomasi bas ta austrijska kpilad o kojoj pricas.Ma kuratz ste vi neki radnici,ovi sa juga su za vas izmislili rad.
I ti si mi jako kulturan , da nećeš možda da se oni koji vekovima žive ovde isele ?
samo zato što si ti jedan najobičniji ...

snejks

Elita
Poruka
17.866
Gde ja onda zivim?:lol:
Ja pouzdano znam da ovi nasi Madjari vise vole Srbiju nego Madjarsku...:)
U Madjarskoj njih dozivljavaju kao Rome...
Nisam nikada cula da je neko za to, za odvajanje od Srbije.
Ovde mislim na narod, a ne na neke politicare
.
ovo je istina ,
samo postoji jedan problem , ja nisam za odvajanje , ja sam za autonomiju , lepo vi nama kažete koliko košta zajednica i čist račun duga ljubav , a ne da nas muzete do besvesti.

gossca

Elita
Poruka
17.162

evo jedna mala prica..njih pedesetak Madjara isli su nedavno u Madjarsku...i svi su rekli isto:Nikad ne bi mogli da zive tamo, da su ih ismevali sto ne govore madjarski pravilno, da je sve drugacije i da je Srbija br. 1...

btw..ovde se Madjari zaista lepo slazu sa Srbima i nikada nije bilo nekih vecih problema po tom pitanju,zaljubljuju se venacavaju, komsije su...piju kafe...pricate bezveze.

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
Nadji ti samo jedno mesto gde sam ja PROPAGIRAO SECESIJU!

Ja propagiram AUTONOMIJU, ali u SKLOPU SRBIJE!

Pa evo sad propagiras,na ovoj temi par puta.

Aha,dobro promenio si misljenje pre par sekundi vidi da tako i ostane.

I ti si mi jako kulturan , da nećeš možda da se oni koji vekovima žive ovde isele ?
samo zato što si ti jedan najobičniji ...

Pa necu ja izgleda da oce oni,sami nesto trtljaju da im ne odgovara zivot u Srbiji,ali to je mala grupica debila.

AZTEC

Buduća legenda
Poruka
27.336
ovo je istina ,
samo postoji jedan problem , ja nisam za odvajanje , ja sam za autonomiju , lepo vi nama kažete koliko košta zajednica i čist račun duga ljubav , a ne da nas muzete do besvesti.

Pa juce si glasao za odcepljenje,dakle u pravu sam bio ja ne treba vas ni prevaspitavati,samo malo povisis ton i oni menjaju plocu.

Ako,ako vidis kako si sad fin i kulturan,samo nastavi.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.722
evo jedna mala prica..njih pedesetak Madjara isli su nedavno u Madjarsku...i svi su rekli isto:Nikad ne bi mogli da zive tamo, da su ih ismevali sto ne govore madjarski pravilno, da je sve drugacije i da je Srbija br. 1...

Duso, ne poznas ti dobro Madjare....

Ja ih poznajem jako dobro jer sam od rodjenja ziveo sa njima...

Postoje takvi Madjari kao sto ti kazes, ali oni nisu ni 5% od njihove populacije.

gost 8170

Veoma poznat
Poruka
10.963
Vojvodina ima a vojvodjani ako nemaju sta da traze imaju aerodrom,zeleznicu stanicu pa put pod noge.
Pre ce biti da su ti autonomasi bas ta austrijska kpilad o kojoj pricas.
Ma kuratz ste vi neki radnici,ovi sa juga su za vas izmislili rad.
ne vidim kakvo pravo svojine vi imate, koji niste iz nje?
vojvodina je zemlja koju su vojvodjani izborili, isusili, kultivisali,branili od turaka. nikakvu vasu pomoc nisu imali.
i necemo mi ici sa svoje zemlje, iako vidim da je to popularno kod velikosrba. sto se rada tice, pogledaj kako izgledaju dvorista po vojvodini, i ulice, i pogledaj kako izgledaju negde dole.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.