Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Ди су наше паре, Београде 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ko je to okupirao srbe? sigurno je tebi jako lepo u glavi, tebi je za sve neko drugi kriv, uvek je srbima neko drugi kriv - cia, vatikan, amerika, eu, nemačka, tajkuni, pilići iz argentine... a nije ti jasno da će ti upravo srbin uvaliti veći k* nego bilo ko od onih gore navedenih. a znaš zašto? zato što ti misliš ako je srbin dobar je, i pustićeš mu sve. e pa da te prosvetlim, za sadašnje stanje u zemlji nije kriv niko drugi nego srbi. grupa srba koja je od 1989 u igri do danas i grupa srba koja ih dovodi na izborima. nema tu nikog drugog sine, sami smo. ne treba nam neprijatelj pored nas vakih.
p.s.
1. koliko ti imaš godina? 14 ili 15? odakle si došao u srbiju? jer ja mislim da si se rodio 1996, da su tvoji došli iz krajine i zadojili te pričama.
2. koliko trenerki sa kapuljačama imaš? mislim da ih imaš dovoljno, i da ih redovno šetaš po stadionima
svaki sistem koji počiva na izgrađenoj svesti pojedinca je osuđen na propast, osim možda u japanu. nisu partije same po sebi zlo, ljudi u njima su zlo. ukidanjem partije ti kao da čupaš cveće sa korova, umesto da izvadiš korov. sve i da ukineš stranke, ljudi bi se udružili pod drugim nazivom i radili isto što i sada rade. kazna je potrebna.
Aj da ne kenyamo o ljudskim životima, prizivamo ratove, potoke krvi i masovne grobnice.
Nije tačno da je secesionizam uvek plaćan ljudskim životima.
makedonija i crna gora su se, recimo, odvojile od juge prilično bezbolno.
Što se tiče teme.
J ebe mi se za otcepljenje.
Otcepljenje je kao razvod: neće žena više da bude u braku.
tu je idiotski razglabati o tome "da se razvodi uvek plaćaju batinama", jer to nije tačno (to možda tako izgleda iz perspektive muža batinaša), ali je sasvim opravdano razglabati o tome zašto žena hoće da se razvede.
Opcije mogu biti:
1) muž je maltretirao ženu
2) žena našla švalera
3) ženi dunulo da je brak prevaziđena socijalna institucija. Tipa, **** brak, ja hoću slobodu, al mož da živimo zajedno, ako ti je baš stalo.
ima još varijanti, ovo su tek neke.
Gledala ja neko veče Čanka kod onog Ivanovića, kaže, suština konflikta su pare.
To da bi ovi iz beograda pružali ruke za nečijim tuđim parama, mi deluje sasvim moguće.
MEĐUTIM.
najviše subvencija ide za vojvodinu. A i to su, yebemu, neke pare.
Što se mene tiče - meni je pun racku otcepljivanja, debelo sam jugonostalgična i tako to;
Al ako neko hoće da se otcepi - pa *******, ne vidim smisla u zadržavanju na silu.
rekao sam da je odande jer se uklapa u takav psihološki profil, osoba koja pokušava da bude veći katolik od pape. tako to obično biva, on je ovde najveći srbin ako njega pitaš.Скоро за све си у праву, не бих се са тобом једино сложио да је дечко неминовно пореклом из Крајине, по мени то нема никакве везе. Погледај само колико наших Војвођана не зна да поштује своје суседе, још увек трабуњају о некаквом бацању под лед, о стварима што су се десиле пре 60 и више година, мада је степен толеранције, по мом мишљењу и даље веома висок, барем код нас на северу Бачке. Оно што сам приметио је да наше комшије Мађаре, Буњевце, Русине мрзе највише они, који са њима немају никакав контакт, који малтене ни не знају ко су и како уопште изгледају. Занимљив феномен...
Aj da ne kenyamo o ljudskim životima, prizivamo ratove, potoke krvi i masovne grobnice.
Što se tiče teme.
tu je idiotski razglabati o tome "da se razvodi uvek plaćaju batinama", jer to nije tačno (to možda tako izgleda iz perspektive muža batinaša), ali je sasvim opravdano razglabati o tome zašto žena hoće da se razvede.
Opcije mogu biti:
2) žena našla švalera
3) ženi dunulo da je brak prevaziđena socijalna institucija. Tipa, **** brak, ja hoću slobodu, al mož da živimo zajedno, ako ti je baš stalo.
To da bi ovi iz beograda pružali ruke za nečijim tuđim parama, mi deluje sasvim moguće.
MEĐUTIM.
Što se mene tiče - meni je pun racku otcepljivanja, debelo sam jugonostalgična i tako to;
Al ako neko hoće da se otcepi - pa *******, ne vidim smisla u zadržavanju na silu.
rekao sam da je odande jer se uklapa u takav psihološki profil, osoba koja pokušava da bude veći katolik od pape. tako to obično biva, on je ovde najveći srbin ako njega pitaš.
u mom okruženju, i svima u kojima sam se kretao, mržnje bilo kog oblika, ali pogotovu ove nacionalne netrpeljivosti, su koncept koji je pre 66 godina dobio šta je zaslužio, i ljudi u sebi neguju slobodarsko i antifašističko vaspitanje, odnosno ne dele ljude po nacionalnosti već po tome da li su dobri ili loši. za onoga ko je ovde odrastao, postojanje ostalih nacionalnosti je potpuno normalna stvar koje ljudi nisu ni svesni dok ne dođe neki ksenofob sa strane da im govori kako je to nekakva "pojava".
taj primitivan svet uvek ne voli ono što ne poznaje, boje se jer su nacionalno isfrustrirani i imaju krizu identiteta. isto kao što su najveći junaci oni koji vojsku i rat videli u životu nisu, tzv patriote i vernici iako šire mržnju i sami sabotiraju funkcionisanje sopstvene države. paradoksi jedni za drugim

.......................ajde decko ne pricaj o fasiszmu, kad si sam najbolji predstavnik istog
]rekao sam da je odande jer se uklapa u takav psihološki profil,[/B] osoba koja pokušava da bude veći katolik od pape. tako to obično biva, on je ovde najveći srbin ako njega pitaš.
u mom okruženju, i svima u kojima sam se kretao, mržnje bilo kog oblika, ali pogotovu ove nacionalne netrpeljivosti, su koncept koji je pre 66 godina dobio šta je zaslužio, i ljudi u sebi neguju slobodarsko i antifašističko vaspitanje, odnosno ne dele ljude po nacionalnosti već po tome da li su dobri ili loši. za onoga ko je ovde odrastao, postojanje ostalih nacionalnosti je potpuno normalna stvar koje ljudi nisu ni svesni dok ne dođe neki ksenofob sa strane da im govori kako je to nekakva "pojava".
taj primitivan svet uvek ne voli ono što ne poznaje, boje se jer su nacionalno isfrustrirani i imaju krizu identiteta. isto kao što su najveći junaci oni koji vojsku i rat videli u životu nisu, tzv patriote i vernici iako šire mržnju i sami sabotiraju funkcionisanje sopstvene države. paradoksi jedni za drugim
Temu je najverovatnije inicirala osoba iz neke nam 'priljateljske' zemlje... mozda nije... ali ovakve stvari bi trebalo da budu zakonski sankcionisane zbog
separatizma, kao sto su svuda u svetu kaznjive.
Gde nam ode vojvodjanski naucenjak, a bas sam htela jos nesto da ga priupitam?
Док појединци чекају Годоа, има и оних који чекају Шешеља...ствар афинитета...
-->JA BAS UPRAVO ODSTRANJUJEM KARIJES I UPALU A OVO STO SE SADA RADI JE PRANJE ZUBA MENTOM KAKO BI SE ZAMASKIRAO ZADAH KOJI DOLAZI IZ USNE DUPLJE I TO SE RADI SVO VREME A MOCI CE TAKO DOK SRBIJI NE POISPADAJU SVIH 32 ZUBA.....a ko je to okupirao srbe? sigurno je tebi jako lepo u glavi, tebi je za sve neko drugi kriv, uvek je srbima neko drugi kriv - cia, vatikan, amerika, eu, nemačka, tajkuni, pilići iz argentine... a nije ti jasno da će ti upravo srbin uvaliti veći k* nego bilo ko od onih gore navedenih. a znaš zašto? zato što ti misliš ako je srbin dobar je, i pustićeš mu sve. e pa da te prosvetlim, za sadašnje stanje u zemlji nije kriv niko drugi nego srbi. grupa srba koja je od 1989 u igri do danas i grupa srba koja ih dovodi na izborima. nema tu nikog drugog sine, sami smo. ne treba nam neprijatelj pored nas vakih.
p.s.
1. koliko ti imaš godina? 14 ili 15? odakle si došao u srbiju? jer ja mislim da si se rodio 1996, da su tvoji došli iz krajine i zadojili te pričama.
2. koliko trenerki sa kapuljačama imaš? mislim da ih imaš dovoljno, i da ih redovno šetaš po stadionima
svaki sistem koji počiva na izgrađenoj svesti pojedinca je osuđen na propast, osim možda u japanu. nisu partije same po sebi zlo, ljudi u njima su zlo. ukidanjem partije ti kao da čupaš cveće sa korova, umesto da izvadiš korov. sve i da ukineš stranke, ljudi bi se udružili pod drugim nazivom i radili isto što i sada rade. kazna je potrebna.
Što se tiče teme.
Opcije mogu biti:
2) žena našla švalera
MEĐUTIM.
Čudno je da ljudi koji tvrde da su "oslobođeni" od nacionalnih ideja,čim se malo zagreju u diskusiji,pokazuju upravo suprotne stavove.Netrpeljivost,netoleranciju i gotovo mržnju prema onima za koje smatraju da nisu deo njihovog okruženja.Najgore je što oni to ne primećuju a sebe doživljavaju ,u ovom slučaju,kao deo nekog "vojvođanskog naciona"koji se izdvaja iz "srpske gomile".Pri tom zaboravljaju da je čitav koncept kolonizacije i preseljenja ogromnog broja ljudi iz Hrvatske i Bosne potekao od sistema za kojim oni žale.Nije neki Srbin to smislio nego Tito i Kardelj,koji svakako nisu bili Srbi.Takođe ,u svom "pravednom gnevu"ne vide,ili neće da vide,da mnogo duže Vojvodinu vode upravo političari koji su njihovi istomišljenici.
Ali,šta će mo i ljubav i mržnja su slepe.
Čudno je da ljudi koji tvrde da su "oslobođeni" od nacionalnih ideja,čim se malo zagreju u diskusiji,pokazuju upravo suprotne stavove.Netrpeljivost,netoleranciju i gotovo mržnju prema onima za koje smatraju da nisu deo njihovog okruženja.Najgore je što oni to ne primećuju a sebe doživljavaju ,u ovom slučaju,kao deo nekog "vojvođanskog naciona"koji se izdvaja iz "srpske gomile".Pri tom zaboravljaju da je čitav koncept kolonizacije i preseljenja ogromnog broja ljudi iz Hrvatske i Bosne potekao od sistema za kojim oni žale.Nije neki Srbin to smislio nego Tito i Kardelj,koji svakako nisu bili Srbi.Takođe ,u svom "pravednom gnevu"ne vide,ili neće da vide,da mnogo duže Vojvodinu vode upravo političari koji su njihovi istomišljenici.
Pa ako ho'e, nek se razvede Kalifornija, što se mene tiče.Поређење је потпуно глупо, неупотребљиво, са таласа антисрпске пропаганде.
Хајде, нек се "разведе" Калифорнија од Америке, или: зашто није могла да се "разведе " РСК од фашистичке Хрватске, итд...
jeste, to nije fašizam nego posledica vaše zatucanosti. svi će pokušati da te zaje8u da bi ostvarili neki svoj interes, otkad je sveta i veka... problem u vašim glavama jeste taj što ćete pustiti srbina ili rusa da vam to uradi, druge (barem ne svesno) nećete. i nećete biti svesni da vas je zafrknuo sunarodnik, jer kategorički odbijate takav razvoj događaja. ne, kako bi vam on nešto nažao učinio, pa pobogu on je srbin??? samo su amerikanci zli, koji pritom i ne znaju gde je srbija. i rusko i srpsko i američko g0vno jednako smrde.Rece ti, koji nam upravo malopre objasni da ce te upravo Srbin najvise zajebati nego iko drugi,.......................ajde decko ne pricaj o fasiszmu, kad si sam najbolji predstavnik istog
![]()
ja uopšte nisam netolerantan, kao što se vidi iz mog života, nikoga nisam šikanirao zbog bilo čega, niti prilagođavao svoj odnos prema drugom licu shodno njegovoj nacionalnosti. šta je bilo u prošlosti bilo je, to ne možemo promeniti. a ja nisam fašista kada mi smeta što neko čiji roditelji su tako doseljeni ovde, rodi se ovde, i dalje govori kao da je sa najvećeg brda, zatucan je u glavu nikada iz tog sela nije izašao, samo golf priznaje za automobil, i ponaša se bahato kao da nije Ovo njegova zemlja gde je rođen, već je Ono njegova zemlja okle su njegovi, a ovde je došao silom pa nema razloga da se ophodi s poštovanjem prema ovdašnjem.Čudno je da ljudi koji tvrde da su "oslobođeni" od nacionalnih ideja,čim se malo zagreju u diskusiji,pokazuju upravo suprotne stavove.Netrpeljivost,netoleranciju i gotovo mržnju prema onima za koje smatraju da nisu deo njihovog okruženja.Najgore je što oni to ne primećuju a sebe doživljavaju ,u ovom slučaju,kao deo nekog "vojvođanskog naciona"koji se izdvaja iz "srpske gomile".Pri tom zaboravljaju da je čitav koncept kolonizacije i preseljenja ogromnog broja ljudi iz Hrvatske i Bosne potekao od sistema za kojim oni žale.Nije neki Srbin to smislio nego Tito i Kardelj,koji svakako nisu bili Srbi.Takođe ,u svom "pravednom gnevu"ne vide,ili neće da vide,da mnogo duže Vojvodinu vode upravo političari koji su njihovi istomišljenici.
tebi je zaista sve jednostavno u glavi, ti imaš sve odgovore vidim. nadam se da ću jednom i ja uspeti da dostignem takav nivo regulacje u mozgu, nirvanu, a bez narkotika za to, ne znam dal ti nešto koristiš. ako ne koristiš onda si u većem problemu. pošto imaš sve odgovore, kaži mi i to kako je tih kako kažeš 1-2% jugoslovena uspelo da okupira bilo koga i bilo šta?Pa upravo se o ome radi . Mrznja i ksenofobija od strane jugoslovena , laznih liberala prema srpskom narodu .
Sad ce taj jugosloven meni da objasnjava kako je to kad se odraste ovde ( u toj Vpojvodini ) , ko da je kod nas u Banatu nesto drugacije .
Merznja . iracionalna , ostrascena i strahovita .
@ Signature ..... Srbija je cela okupirana od strane Jugoslovena . Eto ti odgovora na tvoje pitanje .
ja ljude po tome i delim. ne podnosim kada neko ne poštuje mesto na koje je došao i doneo svoje probleme krize identiteta sa sobom i pravi ih mojim problemima. za mene je kriminalac i loš čovek isti koje god da je vere i nacije, ništa mi domaća bitanga nije draža od strane, niti bih istoj povlađivao na bilo koji drugi način. zapravo, domaća je još gora od strane jer uništava svoje.Жалосно је слушати поједине Војвођане како и даље деле Србе на домаће и дошљаке, староседеоце и избеглице. Уместо да се делимо на поштене и криминалце.