lapsi
Elita
- Poruka
- 16.973
I ja se cudim!?OШта направи ова Крста од некад фине тице![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se cudim!?OШта направи ова Крста од некад фине тице![]()

A zbog radi čega nisam fina višeШта направи ова Крста од некад фине тице![]()
?Ма сад си најфинскијаA zbog radi čega nisam fina više?

Ja sam ovde ko inventar unazad ohoho.Ма сад си најфинскија![]()
Budi ista , na kakvu smo navikli .Ja sam ovde ko inventar unazad ohoho.
Mada sa prekidima. I nikad nisam ni bila nešto drugačija. Stvarno![]()
A koji si ti od toga?Fali ti "it's complicated", "oženjen ali ne mnogo", "udata ali ništa ozbiljno", "šta god želiš, sweety"

Puštaš brke.....

Simpatičan mi jePuštaš brke.....![]()
Drkicy pa na spavanje, a ne ovde forumaše da navlačiš na bludne misliTrenutno sam u statusu h*r*yy
razmatram šta bi tu moglo biti duhovito, ali mi ne ide. Možda da pitamo Rovana Etkinsona, sigurno ima neku ideju ovih meseci.![]()

Јел то са форматима сигурно? Тамо на психологији не примају пацијенте ниског образовањаDozvoljeni komentari svih formata.
![]()
u srbiji jedini koji hoce da te kara jeste drzavaDozvoljeni komentari svih formata.
![]()
Ptico malena, s obzirom da si otvorila ovakvu temu, znači li to da zapravo podsvesno tražiš ljubav svog života?Dozvoljeni komentari svih formata.
![]()

Loše pitanje.Гласало 21 од 700 . Толико о транспарентностима
И за хумор па је премало
Osjećam se prozvanomFali ti "it's complicated", "oženjen ali ne mnogo", "udata ali ništa ozbiljno", "šta god želiš, sweety"
kako bre 700, toliko nema aktivnih korisnika na Krsti... xDГласало 21 од 700 . Толико о транспарентностима
И за хумор па је премало
У праву си. Само ја сам био овде једно десетак пута.kako bre 700, toliko nema aktivnih korisnika na Krsti... xD