Gost
vila_raviojla:U tom slucaju zene vode 2:1
Mislim na tih "nevidjenih" 17 , bar duplo smo u prednosti![]()
![]()
![]()
![]()
E Vilo pa necemo tako , moze biti samo nereseno !!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
vila_raviojla:U tom slucaju zene vode 2:1
Mislim na tih "nevidjenih" 17 , bar duplo smo u prednosti![]()
![]()
![]()
![]()
Gazdarica:14...??? Malo, malo...
Nista bez 17...
Je li tako, sapcani...???
Kelis:Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
A ona je koja godina na FDU?
:wink:
Gazdarica:Izvlacim na prvu stranu, posto je ponovo postavljena ista tema...
Ha,ha, pa s'kim bi drugo nego sa tobom.Skromno!Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
ma jok sa mnomOlja_is_back:Ha,ha, pa s'kim bi drugo nego sa tobom.Skromno!Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
Nije se taj tvoj dovoljno trudio...BRINETA:KAKO LI TO IZGLEDA,BAS BI VOLELA DA ZNAM? BAR JEDNOM U ZIVOTU DA OSETIM VRHHHH........
jakog mi seksa kad se to broji. ne sejiraj se.Savetnica:ima bre sa ovom temom da me isfrustrirate nacisto...![]()
eh da bar ima sta da se broji.... nego ja sve hocu da pocnem sa tim brojanjem i uvek nekako zavrsim tamo gde sam i pocela... na 0kriger:jakog mi seksa kad se to broji. ne sejiraj se.Savetnica:ima bre sa ovom temom da me isfrustrirate nacisto...![]()
![]()
Pa to je problem.Savetnica:eh da bar ima sta da se broji.... nego ja sve hocu da pocnem sa tim brojanjem i uvek nekako zavrsim tamo gde sam i pocela... na 0kriger:jakog mi seksa kad se to broji. ne sejiraj se.Savetnica:ima bre sa ovom temom da me isfrustrirate nacisto...![]()
![]()
pioh
a ti bi basda Brojis?Savetnica:eh da bar ima sta da se broji.... nego ja sve hocu da pocnem sa tim brojanjem i uvek nekako zavrsim tamo gde sam i pocela... na 0kriger:jakog mi seksa kad se to broji. ne sejiraj se.Savetnica:ima bre sa ovom temom da me isfrustrirate nacisto...![]()
![]()
pioh
a sto ne 1 i 1/2Savetnica:pa bar da stignem do 1
![]()
Let me put on my shocked face :shock:Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....