Vas rekord u broju orgazama?:)

Gazdarica:
14...??? Malo, malo...
Nista bez 17...
Je li tako, sapcani...???
:roll: Ma nije malo dase covek malo skoncentrisao mozda bi i uspeo.Ali ja tih 17 puta i nesmatram nesto natocito.Bio sam mlad i pun energije.Ali mije vise ostalo u secanju 10godina kasnije kad mije jedna druga zenska bila u poseti 27sati a ja sam zato vreme imao sa njom 11sati efektivnog seksa.Kad je otisla kuci uzela je odmah bolovanje,ali smo par meseci kasnije uplivali u bracne vode.

Savetnica:
kriger:
Savetnica:
ima bre sa ovom temom da me isfrustrirate nacisto... :cry:
jakog mi seksa kad se to broji. ne sejiraj se. :D
eh da bar ima sta da se broji.... nego ja sve hocu da pocnem sa tim brojanjem i uvek nekako zavrsim tamo gde sam i pocela... na 0
:) pioh
Pa to je problem.
Ili otvaraj novu temu ili trazi vrelu krv :D

moj maksimum je bio 4 ali to mi se desilo samo jednom u zivotu i posle toga sam se osecala kao da me je voz pregazio a uistinu taj cetvrti mi bas i nije bio prijatan.....u normalnim uslovima mi se desava dva puta a ponekad samo treci put i ja sebe smatram za retko hipersenzibilnu osobu.....tako da me zanima koliko je od tih 14 bilo odglumljenih a koliko realnih

Dobrom dijelu zenske populacije za dostizanje orgazma nisu ni potrebni muškarci... :!: Istrazivanje "Kinsey Institute for Seks" pokazalo je da u prosjeku zenama treba manje od 4 minute za postizanje orgazma masturbacijom, dok se to prosjecno vrijeme produzuje za 5 puta kada u postizanju orgazma pripomazu muskarci... :shock:
Ne samo da sposobnost zena za postizanje orgazma raste s godinama, vec ce zene u 30-im puno vjerovatnije postizati visestruke orgazme, nego sto ih postizu mladje djevojke... :roll:
Najveci zabiljezeni broj orgazama koje je dozivjela zena unutar jednog sata je 134 :shock: :shock: :shock: , dok je taj najveci broj u muskaraca tek 16... :P

P.S. Postoji i druga strana orgazma - "Le petite mort" (mala smrt)... To je rijetka reakcija na orgazam pri kojoj se odmah nakon njegovog dostizanja doticna osoba onesvijesti... :?
Nije to nista strasno ozbiljno, ali poneki nepripremljeni "veliki" ljubavnici mogu dozivjeti shok... :!: :twisted:

:idea: Ne bih da dublje zalazim u ovu temu, ali zasto da tezimo maksimalnom orgazmu i tako stvorimo sebi neprijatnost?Mislim da moramo teziti jednom kvalitetnom orgazmu pa makar bio i jedini,jer cilj je da se poslije orgazma osetimo takodje prijatno kao da smo pojeli jedan slatki kolac ili tortu.
Dajem primer kada sam ja imao jedan orgazam osecao sam se kao beba kad se napoji mlijekom. :idea:

hmmmm... odakle znas kako se beba oseca kad se napoji mlekom??? ;)

U svakom slucaju... Je l' se neko seca filma Vudi Alena: Sve sto ste zeleli da znate o seksu, a niste smeli da pitate... I onog grbavca slugu kod doktora koji ga je ne secam se koliko dugo izlagao konstantnom orgazmu... :lol:

... e, vidite... ni u preterivanju ne treba preterivati... dovoljan je i jedan ako je vredan ;)

Svakako da orgazam ne treba da bude cilj i svrha sexualnog odnosa, ali je i te kako pozeljan, zar ne...
Nazalost, neke zene ne mogu da dozive nijedan, dok druge, pak, dozivljavaju visestruki orgazam...
Ne vidim zasto bih npr. ja osporavala dozivljaj zena iz ove druge grupe, nazivajuci to bajkama, jer eto ja tako nesto nisam nikad dozivjela...

Back