Lord of Chaos
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
Mnogo je dobro kada curu krenes da lizes, ona krene prvo da se otima, a onda se prepusti....

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gazdarica:Vidis, to je vec neka druga tema... Koliko sam vidjela ti si mlad, a tvoje partnerke, pretpostavljam, vecinom jos i mladje...
Djevojke se cesto na pocetku svog seksualnog zivota stide da ih muskarac tako intimno dodiruje... Osjecaju se "ogoljeno" pred njegovim pogledom, a nerijetko se stide i da pokazu da na taj nacin uzivaju... S vremenom, vecina se oslobodi stida... Cak stavise, i same trazi da im muskarac pruzi oralni seks...
Kako bilo, kada je u pitanju njihovo oslobadjanje od stida, muskrac treba da bude njezan i strpljiv...
Ili da ih smota na brzinu i pocne da lize prije nego sto se one snadju, kao sto se meni prvi put desilo...![]()
Da ti to Lord ne ***** nekog zeca?Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
Lord of Chaos:Hahahahahahahahaha, imala je 'ladjenje u toku samog seksa jer se udavila u mom znoju....Vrucina bese opasna....
![]()
Ma vilo, tri puta vise...vila_raviojla:U tom slucaju zene vode 2:1
Mislim na tih "nevidjenih" 17 , bar duplo smo u prednosti![]()
![]()
![]()
![]()
Gazdarica:14...??? Malo, malo...
Nista bez 17...
Je li tako, sapcani...???
Lorde,jel'to u jednom danu ili sve ukupno?Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
Kelis:Lord of Chaos:Cure, da vas cujemo....rekord moje cure je 14 (sa mnom naravno)....
A ona je koja godina na FDU?
:wink: