M
Milano
Gost
Zanima me kako baratate jezikom, usnama i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milano:Zanima me kako baratate jezikom, usnama i sl.
Guardian:Heheheehe...odmah se setim jednog saveta na tu temu to sam procitao kad sam bio klinac. Ako se dobro secam, ide ovako: uzmes ciniju sa vodom (!), unutra sipas grasak (!!) i onda usnama lovis zrna graska sto plivaju po vodi (!!!). Ajd probaj pa mi reci jel valja! Bio sam negde 7. razred kad sam to procitao.
STAVI KLIKER U SOLJI ZA KAFU I ONDA GA JEZIKOM HVATAJlolla:Guardian:Heheheehe...odmah se setim jednog saveta na tu temu to sam procitao kad sam bio klinac. Ako se dobro secam, ide ovako: uzmes ciniju sa vodom (!), unutra sipas grasak (!!) i onda usnama lovis zrna graska sto plivaju po vodi (!!!). Ajd probaj pa mi reci jel valja! Bio sam negde 7. razred kad sam to procitao.
O boze, ovo zvuci kao vudu magija...
Guardian:Heheheehe...odmah se setim jednog saveta na tu temu to sam procitao kad sam bio klinac. Ako se dobro secam, ide ovako: uzmes ciniju sa vodom (!), unutra sipas grasak (!!) i onda usnama lovis zrna graska sto plivaju po vodi (!!!). Ajd probaj pa mi reci jel valja! Bio sam negde 7. razred kad sam to procitao.