Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Maleni nemoj mene da uzimas u svoja gubava usta. Ok? PS Glaso sam za tebe za najveceg pacijenta na forumu. Mada ponekad sumnjam i da si ti samo neciji multinick. Jer normalni ljudi ne mogu biti toliko nenormalni... ako me razumes.
Maleni nemoj mene da uzimas u svoja gubava usta. Ok? PS Glaso sam za tebe za najveceg pacijenta na forumu. Mada ponekad sumnjam i da si ti samo neciji multinick. Jer normalni ljudi ne mogu biti toliko nenormalni... ako me razumes.
Toliko nepotrebne mrzznje samo govori kakav gnoj nosiss u srcu i samim tim si dovoljno vecc kazznjen. Primi moje sauchesscce zbog tvoje emotivne prikraccenosti. By the way, ne laskaj sebi previsse, nedorasli i nezreli PP, jer je moj post bio sa velikim posstovanjem i divljenjem bio namenjen mojoj voljenoj Peti W. koju sam tom prilikom i citirao i stvarno si tesska slepchina kad to nisi registrovao. Krebile. "Glaso"... pa ne umess ni da pissess ni da se izrazzavass... Koja si ti dijabola ?!