Zivim u Kanadi jako dugo i video sam mnogo rock grupa uzivo na koncertima. Ali isto tako obozavam mjuzikle koje sam gledao uzivo u teatrima u Torontu. Mjuzikl je neopisiv i neverovatan dogadjaj za videti uzivo. Lion King sam video 4 puta, Phantom of the Opera sam video 4 puta. Titanic, Les Miserables i Cats sam video po 2 puta. Pored ovih koje sam video po vise puta, video sam i Cabaret, All that Jazz, Hair, Chicago, Vicked, Beauty and the Beast, Jersey Boys, Grease, Singing in the Rain, The Sound of Music mozda jos ima ali se ne secam iz glave..... Jos uvek aktivno pratim predstave koje sa Brodveja dolaze u Toronto ili su originalno u Torontu. Dokle god sam ziv, uvek cu ici da ih vidim, kada god da dodju iznova. I svaki put su uzbudjujuci i svezi kao prvi put kada sam ih video.
Omiljeni mjuzikl....tesko mi izdvojiti jedan. Ipak mislim da su mi Les Miserables, Lion King I Phantom u samom vrhu. Uvek pokusavam da kupim kartu za balkon, sto je malo teze sa obzirom da pretplatnici biraju prvi i da se karte brzo rasprodaju. Ipak, Phantom of the Opera sam jednom video sa prvog balkona uz samu pozornicu. Neverovatan i fenomenalan osecaj videti tako nesto. Moram da priznam da mjuzikle vise volim od koncerata, iako na koncerte idem jos dok su Pink Floyd sviralli zajedno.........