- Poruka
- 365.800
Koji je to i ako bi morali da se odreknete kucnih aparata osim jednog , koji bi to bio ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je to i ako bi morali da se odreknete kucnih aparata osim jednog , koji bi to bio ?
a ves bi prao na rukeSve mi diraj ali daljinski od tv mi ne diraj.
Daljinski je moj a ves masina je zeninaa ves bi prao na ruke![]()
to nije uređajVC solja definitivno...![]()
Nije...Ali mi je omiljeno.to nije uređaj
meni je to mašina za pranje veša...
Masina za pranje vesa, takodje.
Smatram je cak kao nekim clanom domacinstva, ili makar kao ljubimca, skoro kao zivo bice, toliko mi znaci jer me odmenjuje.
I meni je gore kad nestane voda nego struja...naravno, na krace vreme.![]()
![]()
Kada nestane struje, odmahnem rukom.
Kada nestane vode, u panici se zapitam kada sam zadnji put oprao ruke.
Kerky, prvo što pomislim je da neću moći oprati guzicu nakon što sam je obrisao WC papirom.I meni je gore kad nestane voda nego struja...naravno, na krace vreme.
Dobro, ovo su sad vulgarnosti i budalastine, sasvim bespotrebne.Kerky, prvo što pomislim je da neću moći oprati guzicu nakon što sam je obrisao WC papirom.
Meni je to užaš, a nisam musliman.
Dobro, ovo su sad vulgarnosti i budalastine, sasvim bespotrebne.
Idi bre covece sa tim tvojim prostotama i trolovima i gde im mesto nije ( a nije nigde). Pricaj s drugim tako, nisam ti ja drugar.
Kakve vulgarnosti i budalaštine?
Ti kad se posereš, ne želiš oprati ruke?
Sve što kažem je da je nestanak vode daleko gori nego nestanak struje, a tek sam ispod površine zagrebao.
Da ti prikažem slikovito - bolje naokolo ići neoprane guzice, nego žedan.
Razumiš li ti to, mila moja?
Jeb*ala vas 'letrika!
Kakve prostote?Idi bre covece sa tim tvojim prostotama i trplovima i gde im mesto nije ( a nije nigde). Pricaj s drugim tako, nisam ti ja drugar.