Vas omiljeni gazirani sok

Omiljeni gazirani sok

• Ukupno glasova
    26
cindy-crawford-pepsi-99.jpg

Ja imam lepo misljenje o svepsu, to je zanimljivo zasto , zato sto je stedljiv, popijes jedan gutljaj i miran si...ne vuce te ponovo ne vuce te da popijes casu , ili flasu...
Jeste skuplji od ovih ostalih , 50%skuplji i od koka kole, ali je zanimljiv za solo drinkera....
Nisam nikad probao da ga cinculiram u klubu , onako kako zene rade, uzmu sokic i piju ga 2,5h....mozda ima i tu potencijal...u svakom slucaju kad nesto radim, pogodniji je za srk od svih ostalih varijanti...
Mozda samo borovnica cista 100% ali toga nema nigde bas nigde, ili pomorandza 100% isto cist, toga ima ali je 300din litar..negde i 400 din..

To su Srk sokici...borovnica ostavi onaj opor ukus, after tejst...sto ja licno volim, ali kazem toga nema odavno , lakse mi naci sok od grozdja, a i to je tesko naci , nego cistu borovnicu 100%...
To nije crna ribizla..

Mora da se zalim , kupio sam pepsi , i totalno ne lici na sebe, a imali su cak i akciju pronadji pepsi zatvorenih ociju, ali ovo je totalno nesto kao da je vanilin secer unutra, kao da su neke cvetne note , ulja neka unutra, a da se nije izmesalo , izgleda da su pocelid a mesaju secer i onaj zamenu za secer ima oba u pepsiju,

Ne znam sta im je....vise su cvetni nego kokta, a to nikad nije bilo pepsi je uvek bio secerniji i tezak ukus u odnosu na veselkastu cvetnu koktu...
To danas kupljeno ...pocelo da mi se desava da zavisi ukus gde je kupljen pepsi...nije to dobro...

Back