Srbiju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mediteran...posle toga Kalifornija
Marbelja ne jer danas ima puno kriminala ali ima tu u blizini prelijepih sela, mjesta ,Malaga,Nejra itd ,u Nici i Kanu ti je mozda bolje ljeti ali zimi nemas tu sta traziti jer klima ne valja, to ti je kao da si u Decembru u Hrvatsku otisao.Ako najbolje plaze u Evropi trazis i cistu vodu ,definitivno Formentera otok.Kvalitet vode u Kanu i Nici nije nista bolji od ostalih mjesta, cak je i losiji.To Marbelja koja je globalisticki modernizam.Niko ti nece birati kucu u svim tim gradovima pored Nice ili Kana
More koje milion puta cistije,luksuz veci standard sve
Mozes li objasniti na osnovu cega donosis zakljucke tj da li bila u tim mjestima,Marbelja nema milonera ? Marbelja ima problema upravo zbog toga sto ima puno bogatasa i sto novac privaci kriminalceTo Marbelja koja je globalisticki modernizam.Niko ti nece birati kucu u svim tim gradovima pored Nice ili Kana
More koje milion puta cistije,luksuz veci standard sve
Koga ovo zanima moze i sam da nadje.Velika seoba naroda, također poznata i kao Seoba naroda(njemački: Völkerwanderung) je naziv za valove velikih migracija u Evropi sredinom i u drugoj polovici 1. milenijuma, koji su imali dalekosežne demografske, političke i kulturne posljedice na evropsku i svjetsku historiju. To se prvenstveno odnosi na naseljavanje germanskih naroda u zapadnoj i slavenskih naroda u Centralnoj i jugoistočnoj Evropi, odnosno Pad Rimskog Carstva na čijim će se ruševinama stvoriti politički entiteti zameci budućih nacija, te konačni kolaps antičkekulture koju će zamijeniti srednjovjekovna u periodu koji se ponekad naziva Mračno doba.
Pravci seoba
Kao početak Velike seobe se tradicionalno uzima godina 375. kada je došlo do provale Huna na područje istočne Evrope odakle su Goti potisnuti na zapad, izazvavši lančanu reakciju kojom su se svi drugi "barbarski" narodi sa druge strane rimskih granica također pokretali na zapad. U užem smislu je Velika seoba završila sredinom ili u drugoj polovici 5. vijeka kada je dovršeno pokretanje većine germanskih naroda na zapad i nestanak posljednjih ostataka Zapadnog Rimskog Carstva; dio historičara, međutim, to smatra tek prvom fazom. Druga faza Velike seobe se okvirno dogodila između 500. i 700. te se tokom nje Bizantsko Carstvo našlo pod udarom Slavena na Balkanu i Langobarda u Italiji.
Pa ni mene nije zanimalo , dok onaj lik nije izjavio onu bljuzgotinu u vezi DalmacijeKoga ovo zanima moze i sam da nadje.
Ne moras spamovati temu.
Ovo je forum o putovanjima i sopstvenim iskustvima,a ne kopiranje tekstova sa neta.
Marbelja je spanski Zlatibor,najgore mesto u AndaluzijiMozes li objasniti na osnovu cega donosis zakljucke tj da li bila u tim mjestima,Marbelja nema milonera ? Marbelja ima problema upravo zbog toga sto ima puno bogatasa i sto novac privaci kriminalce
Ne znam kakav je Zaltibor.Ne volim ni ja Marbelju, ali imas fantasticnih mjesta u Andaluziji,Malaga,Nejra, Frigilana bijelo selo iznad Nejre sa puno autenticnih tapas barova itd itd .Andaluzija ima puno da ponudi.Prica je sto juznije to zalosnijeMarbelja je spanski Zlatibor,najgore mesto u Andaluziji
Meni su Andaluzijska sela ,autenticna,bez turizma,gde ti konobar u lokalnoj kafani przi kobasicu i jaje u tiganju.Sierra nevada,vrh Mulhacen,nisam bio skroz gore,ali skoroNe znam kakav je Zaltibor.Ne volim ni ja Marbelju, ali imas fantasticnih mjesta u Andaluziji,Malaga,Nejra, Frigilana bijelo selo iznad Nejre sa puno autenticnih tapas barova itd itd .Andaluzija ima puno da ponudi.Prica je sto juznije to zalosnije
Ja sam isao skijati.Meni su Andaluzijska sela ,autenticna,bez turizma,gde ti konobar u lokalnoj kafani przi kobasicu i jaje u tiganju.Sierra nevada,vrh Mulhacen,nisam bio skroz gore,ali skoro