limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 35.118
Dobro,mislio je na hrvatski dio Jadranskog mora,nemojte cjepidlaciti.To je Jadransko more.
I jeste...taj dio je prelijep,nema se tu sta ko ljutiti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,mislio je na hrvatski dio Jadranskog mora,nemojte cjepidlaciti.To je Jadransko more.
Pogotovo dalmatinski dio. Nije ni crnogorski dio Jadrana loš, ali je hrvatski/dalmatinski atraktivniji. Italijanska i albanska obala Jadrana su bezveze.Dobro,mislio je na hrvatski dio Jadranskog mora,nemojte cjepidlaciti.
Другосрбијанер детектован!!!
Dobro,mislio je na hrvatski dio Jadranskog mora,nemojte cjepidlaciti.
Hvala sto si primetio i ukazao na gresku u kucanju, to je bilo preko potrebno i od krucijalne vaznosti.
Mediteran...posle toga Kalifornija
Ne kažu Jadran. Nego kažu recimo ovako : idem na more u Zadar , ili idemo na more ove godine u Pulu. Rijetko tko kaže iz hrvatske idem, ili idemo na JadranNiko ga tako ne zove pa ni Hrvati oni kazu samo Jadran
Откад је Немачка примила. Одавно.a otkad je amerika u evropi?
mislio sam na more, malo kupanja i suncanja...nesto kao, odmor i opustanjeMediteran precijenjen ako izuzmes Azurnu Obalu
Pariz, Berlin,Bec,Minhen,London,Brisel, Amsterdam nisu Mediteran.Sirotinjski dio Azurna obala bogata i luksuzna im dize prosjek bez nje to bi bio Balkan u malom
Najveci i najbitniji gradovi Evrope nisu Mediteran gdje ekonomija je bogastvo i sve
mislio sam na more, malo kupanja i suncanja...nesto kao, odmor i opustanje
To s kucanje ti je ustvari sporedna greška.Hvala sto si primetio i ukazao na gresku u kucanju, to je bilo preko potrebno i od krucijalne vaznosti.
Pa da, ali ne mislim na celo Jadransko more, vec na deo koji pripada Hrvatskoj, zato sam tako i napisao.To je Jadransko more.
Jesam, saftao mi jaja drugosrbijanska.Јеси вид'о Кесића каси летовао, а?
To s kucanje ti je ustvari sporedna greška.
Naime radi se o Srbskom moru koje je Hrvatskoj greškom dodelila crvena komunistička banda šumskih bitangi na zasedanju šumskih bitangi u Jajcu na osnovu drezdenskog udruženog zločinačkog plana za razbijanje KJ.
Napomena, bez prisustva delegacije šumskih bitangi iz Srbije
Био добар провод, а?Jesam, saftao mi jaja drugosrbijanska.
Glasanje nije samo u Evropi gdje nema najljepskeg dijela tj Afrike,Namibija,Botcvana,Mozambik,Juzna Afrika,Kenija itd . Najljepsa evropska zemlja je Norveska. Kultura Italija, Klima i za zivot Spanija.Koji deo Evrope najvise volite
Jel su tebi svi kod kuće pajdo ?To s kucanje ti je ustvari sporedna greška.
Naime radi se o Srbskom moru koje je Hrvatskoj greškom dodelila crvena komunistička banda šumskih bitangi na zasedanju šumskih bitangi u Jajcu na osnovu drezdenskog udruženog zločinačkog plana za razbijanje KJ.
Napomena, bez prisustva delegacije šumskih bitangi iz Srbije
Тамо има жемских, свакаквих добрих као Памела из Бејвоча гледо давно. Сунце, плаже.. Живот!imas Kaliforniju gdje imas standard jak a ako ti je do kupanja i zezanja imas sve na jednom mjestu
To nije tacno ,na jugu Spanije su np restorani na plazi tokom cijele godine otvoreni i sve drugo samo sto ljeti dolaze turisti kao np u Hrvatskoj ili Grckoj a zimi su vecinom ,golferi, biciklisti , penzioneri, ljudi koji mogu da rade preko kompjutera gdje zele itd, preko cijele godine je dobro.Sto juznije to tuznije
Obicno Mediteran sluzi ovima bogatima iz kontientalne Evrope da tamo ljetuju,bace pare oplode te ribe tamo i cao.Mediteran zivi za zabavu par mjeseci tokom ljeta posle cijele godine depresija,sele se u kontientalnu Evrope itd
U doba Rima je bio bitan i centar svega,sada je kupleraj i ljetovaliste za bogatase iz konteinetalne bogate Evrope same
Nisu danasnji Albanci potomci Ilira, sto je genetska analiza pokazala. Ovi danasnji Siptari su dosli za vreme otomanske okupacije, a genetika im je kao narodima sa Kavkaza, veze oni nemaju sa Ilirima. Najzastupljeniji gen kod Ilira je bio I2A, koji se danas nalazi u Srbima, i ostalim dinarskim narodima. Sloveni imaju R1A haplogrupu. Ovaj danasnji zivalj iz ex-Yu drzava ima najvise gena iz te dve haplogrupe, dok Siptari imaju drugu haplogrupu.ko hoces znati prvo pleme koje je došlo na Jadran su bili Iliri ili sadašnji Albanci.