момоа
Stara legenda
- Poruka
- 76.764
Možete i vi dodati neku svoju opciju ili elaborirate postojeću. Mrzelo me je da ubacujem sve podtipove ateizma (nihilizam, egzistencijalizam etc) jer ne bi bilo dovoljno mesta. To možete u komentaru obrazložit.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glasovuj za monoteiste onda!Hrišćanin
Blejkijanac pravoslavac
Možda bi ti panteizam najviše fitovaoBudista. Nit veruje, nit ne veruje. Proverava na ličnom iskustvu. Ako na putu sretne boga/bogove, super. Ako ne, opet super.
Hmmm...opet sadrži neki koncept "vere". U budizmu toga nema. Postoje termini saddha, sraddha. Ali oni više označavaju "poverenje". U učenje, u praksu. Opet, nije slepa vera u to i više služi kao podsticaj da osoba uopšte krene sa praktikovanjem duhovnih tehnika.Možda bi ti panteizam najviše fitovao
Da, teško da može da se tutne u jednu od kategorija.Hmmm...opet sadrži neki koncept "vere". U budizmu toga nema. Postoje termini saddha, sraddha. Ali oni više oznaca označavaju "poverenje". U učenje, u praksu. Opet, nije slepa vera u to i više služi kao podsticaj da osoba uopšte krene sa praktikovanjem duhovnih tehnika.
Nama na zapadu naviknutim na antropomorfne bogove i koncepte avramskih religija, istocnjacka učenja mogu biti malo problematicna za razumeti.Da, teško da može da se tutne u jednu od kategorija.
Mnogo lepše mi zvuči ovo prvo.Не каже се Абрахамске него Аврамске религије.
У Србији не може Абрахамске јер ми говоримо Авраам, не говоримо АбрахамMnogo lepše mi zvuči ovo prvo.
Samo kažem šta mi lepše zvuči.У Србији не може Абрахамске јер ми говоримо Авраам, не говоримо Абрахам
Po njemu se zove i jedan jako dobar restoran > https://www.abraham.rs/srMnogo lepše mi zvuči ovo prvo.
Lepo zvuči...a zamisli 'restoran Avram'?! Bzvz...Po njemu se zove i jedan jako dobar restoran > https://www.abraham.rs/sr
mi apateisti i ateisti treba da se čuvamo zajednoSurovi ateista
Ostat će abrahamskaУ Србији не може Абрахамске јер ми говоримо Авраам, не говоримо Абрахам
То ти је тако кад читаш хрватску википедију.Ostat će abrahamska
Pa šta ako san Hrvat npr?То ти је тако кад читаш хрватску википедију.
Немам ја појма ко си и шта си нити ме интересује.Pa šta ako san Hrvat npr?
Ok, glasaj sadНемам ја појма ко си и шта си нити ме интересује.
Пишем ти да ми говоримо о патријарху Аврааму, не говоримо Абрахам.
А то да ли ћеш мењати анкету, нисам ни коментарисао да би утицао да би ти то променио.
Restoran je u SRBIJIPa šta ako san Hrvat npr?
Jesam.Ajde glasajte u anketi, nemojte da me nervirate!