white_warg
Iskusan
- Poruka
- 6.153
Najgori dejt, da li ste ga preživeli, šta se desilo? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam preživela
Pamtim samo dobre.Najgori dejt, da li ste ga preživeli, šta se desilo?![]()
Cura se ispovracala Moro Sam je sprovesti do toaleta nije mogla hodati oduzela se od radzeNajgori dejt, da li ste ga preživeli, šta se desilo?![]()
Oces da cirkamodobijam poriv da okačim acu lukasa sad
čekaj bre, pokušavam da se setim koja je to pesmaOces da cirkamo
...užasCura se ispovracala Moro Sam je sprovesti do toaleta nije mogla hodati oduzela se od radze
Važi se, hvala punoaj da uljudno sad odgovorim na temu
retko idem na dejtove, ako i odem na dejt to zapravo i nije dejt nego šta ja znam, neko upoznavanje sa otvorenim raznim mogućnostima za razvijanje daljih događaja i odnosa
ali ono dejt baš kao dejt, kao znamo da treba nešto da se desi nekad, da l na tom ili nekom sledećem dejtu.. e na takve dejtove slabo idem
tako da nemam nekih negativnih iskustava
al aj ako bude frka za temu organizovaću nešto, pa da imam šta da napišem
oće neko dete od 20 i kusur leta da idemo na dejt, ako dođe do realizacije moglo bi tu možda da bude materijala za temu
javljam svakako
nema na čemu, moja je sveta dužnost da održavam ovakve teme u životuVaži se, hvala puno![]()
Odvezo Sam je kuci Ali se ipak udarila o sto u arkadu...užas
Romantika ba2 ujutru 4 komšiluka od mene tera me budala da gledam until the sunrise ili kako se zvao film gde ono dvoje kuliraju amerikanac i francuskinja u austriji pa onda se nikad ne vide, posle mi kaže "nisam spremna još" i nikad se ne vidimo
...aaaa jao...Odvezo Sam je kuci Ali se ipak udarila o sto u arkadu
Jao je bilo meni ugrizla me za jezik kad Sam je poljubio dok je Jos bila iole trezna...aaaa jao...![]()
Film je očajan btwRomantika ba
Mogu da zamislim taj awkwardness...Film je očajan btw
Nema najgori osim ako se posle prvog više nije desio sledeći i sledeći.Najgori dejt, da li ste ga preživeli, šta se desilo?![]()
Pa Jel si se opametila u vezi bosanacaBila sam klinka, htela sam se šetati sa nekim na moru pored vode u šumi, mislila sam da se poljubimo itd ali on me zamalo nije silovao da se nisam otela i pobegla. Bio je iz nekog malog grada iz Bosne . Ukapirala sam da je mislio da ja u miniću i posle poljupca se šetati uveče znači da želim sex? -Ajde, skidaj se. --Molim?? -Skidaj se kad kažem.
Odgurnula sam ga i trčala do hotela.
Prvo bitno iskustvo.