☆Aždaha☆
Stara legenda
- Poruka
- 88.365
Ja najviše volim ružu i orhidejuСамо антуријум ЧП
A sebi ličim na buniku
Mada ima lep cvet

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja najviše volim ružu i orhidejuСамо антуријум ЧП
Suncokret?MSM da to nije cvet, već sirovina lol al dobro
Pa jeste, al mnogo me nahvališe lol
Meni je za Ribu orhidejaInače, mislim da Ribe na ovom našem podneblju treba da dobiju običnu livadsku ljubičicu za cvet koji ih najbolje opisuje.
Neretko se pojave već u februaru, male su i skromne, gledaju svoja posla... i poručuju ljudima da ne zaborave na čari sitnih ljubaznosti.
Da, ljubičicu bih izabrala za svoj zaštitni znak u svetu cveća.
Daš mi hahah, ogroman je, jedino u nekoj grande saxiji.pa koji je da ti ga dan![]()
dobio si suncokretDaš mi hahah, ogroman je, jedino u nekoj grande saxiji.
Koji je tvoj.
Jao, znam, voliš ruže....
Za gospođu ruže za 3.000dobio si suncokret
vlim ruze ali zute
Za gospođu ruže za 3.000
Žute.
dobio si suncokret
volim ruze ali zute
Nisam ni znala da se ovo cveće zove hortenzija, baba ima punu baštu toga, meni to malo prosto i dosadno cvećeevo i tebi tvog cvetica
Pogledajte prilog 1311331
Ne miriše uopšte kao ni karanfil!Nisam ni znala da se ovo cveće zove hortenzija, baba ima punu baštu toga, meni to malo prosto i dosadno cvećea i ne miriše nešto
![]()
дивноћа4. RAK – ŽAVORNJAK
Rakove smatramo najemotivnijim horoskopskim znakom i zato ne čudi što upravo u njihovim redovima nalazimo najviše nepopravljivih romantičara. Oni su osećajni, mirni, strpljivi i u potpunosti posvećeni svojim najmilijima. Takozvani žavornjak je njihov cvet rođenja i smatra se da on simbolizuje otvoreno srce, a upravo je takvo srce rakova.
не миришу ови, али они обични, дворишни, думреш од миомириса.Ne miriše uopšte kao ni karanfil!
Imam ja hortenzije, volim ih, ali nisu za vas Vage
Pre mi ide neka lepa bela kala ili tako nešto elegantno
Hortenzija nije Venera
9. STRELAC – KARANFIL
U strelcu se spaja fizička i intelektualna snaga. Oni su nezavisni, pustolovi, uvek željni novih avantura, puni energije, ambiciozni i optimistični.
Njihov cvet rođenja su karanfili, koji se smatraju vrlo izdržljivim i dugovječnim cvetom pa zbog toga simbolizuju snagu i izdržljivost strelaca.
E pa kad je tako, uzmite Vi kuranfil, a meni dajte ruzu."kuranfil" bi trebao svakom znaku da odgovara da izvinete![]()
jel onu od Let3?...E pa kad je tako, uzmite Vi kuranfil, a meni dajte ruzu.![]()
Hahahaha, da, dajel onu od Let3?...![]()
![]()