Varanje

Nemam ja ni sazaljenje ni strah kako navodis, imam iskustvo.
E bas zbog tog iskustva sam postavila odredjena pitanja.
Neko kome iskustvo manjka oseca strah od istog.
Sa mnom to nije slucaj.
Ako imas pametne odgovore izvoli da cujem, ako ne, molila bih te da mi ne izradjujes psiholoski profil u ovom domenu, jer ti bas i ne polazi za rukom.

pametne odgovore si već dobio, možeš da porazmisliš, ili da nastaviš da žmuriš i sebe ubeđuješ u šta god hoćeš.
u principu, puca mi prsluk za to.

ih, koliko samosažaljenja, dok vrištiš zbog straha od prevare

nh98y9zjd7v11.jpg

:lol:

pametne odgovore si već dobio, možeš da porazmisliš, ili da nastaviš da žmuriš i sebe ubeđuješ u šta god hoćeš.
u principu, puca mi prsluk za to.

Da ti puca prsluk, kako kazes, ne bi se bavio mojim psiholoskih profilom.
Nego tebe interesuje nesto drugo.

A propo teme i tvojih odgovora,

Tvoj problem je sto donosis zakljucke koji su refleksija tvog psihickog stanja, tvoje bojazni pa sopstveno stanje pripisujes meni jer ti se moj post cinio kao pogodan za izbacivanje sopstvene ogorcenosti, frustracije i besa. Ovo ti nije prvi put da radis.
Ja sam uljudno pitala, jer me tako nesto zanima, a onda se pojavi Dragan koji moju poruku izvrgne ruglu a samim tim i mene jer mu je nesto zasmetalo.
Kad ti nesto zasmeta, knjizicu u ruke pa kod lekara. Nisam duzna da se bakcem sa tobom, ima ko prima platu i za to.

Nije, doduše nije ni kum bio svetac, umeo je da kreše drugarovu curu dok ju je "čuvao" kad je drugar bio u vojsci, onako u nekim blesavim pozama, riba sedi na televizoru, a on dere s nogu, ali tad je bio iskreno ogorčen. :lol:

Da ti puca prsluk, kako kazes, ne bi se bavio mojim psiholoskih profilom.
Nego tebe interesuje nesto drugo.

A propo teme i tvojih odgovora,

Tvoj problem je sto donosis zakljucke koji su refleksija tvog psihickog stanja, tvoje bojazni pa sopstveno stanje pripisujes meni jer ti se moj post cinio kao pogodan za izbacivanje sopstvene ogorcenosti, frustracije i besa. Ovo ti nije prvi put da radis.
Ja sam uljudno pitala, jer me tako nesto zanima, a onda se pojavi Dragan koji moju poruku izvrgne ruglu a samim tim i mene jer mu je nesto zasmetalo.
Kad ti nesto zasmeta, knjizicu u ruke pa kod lekara. Nisam duzna da se bakcem sa tobom, ima ko prima platu i za to.

projekcije, frustracije, dijagnoze, bolesti, lekari...hm, uglavnom je sve tu, po ko zna koji put, kad se želi uniziti sagovornik i odbranit bez argumenata :lol:
zaboravila si još da pomeneš da sam nizak, debeo, ćelav, mastan i da mi je mali, al ajde što mi je mali, nego se i ne diže, pa da replika bude kompletna :lol:

Da li biste prevarili svoga muza/decka /zenu/devojku ,ako biste to uradili zbog cega?

Moj licni stav i iskustvo o tome je da nikog nisam nikada varao ,jos manje u braku bih to radio.

Znam da me je bivsa prevarila ,lako sam provalio to.

Si dao oglas da zbaris neku forumasicu, na fintu "postenja", lukavce jedan. Imas opasan klizeci start, tkoji pali zene i tete.

- - - - - - - - - -

projekcije, frustracije, dijagnoze, bolesti, lekari...hm, uglavnom je sve tu, po ko zna koji put, kad se želi uniziti sagovornik i odbranit bez argumenata :lol:
zaboravila si još da pomeneš da sam nizak, debeo, ćelav, mastan i da mi je mali, al ajde što mi je mali, nego se i ne diže, pa da replika bude kompletna :lol:

Kuku lele pa tebe nece ni sas stap da takne ni jedna feminizirana okolo BeograDZanka, koja je pobegla na studije iz neke vukoj.bine, i sad je "oridjidji"....

Aaaaah!
Pa, kakav ti je EKG? Kako se to izdrži? :D

Ili u stihu,,,kako ti više voliš:

Kada varaš
za čim tragaš
može li se "rupa" ta
ikad napuniti
srce zasititi?

A onome koga varaš
šta si uopšte
ikada dao
jer i ono što si dao
varanjem si ti ukrao...?

;):p

...ne varam
poslije varanja
u emocijama varanje
nema tezinu
osim
zna da ostavi
hladnu prazninu
da opustosi tijelo
da varanje
iznese kaznu
na vidjelo...
...ali valjalo je i valja
i ako moral / obraz/
kalja...
...kad nose talasi zudnje
i zelje za lijepo
odvode nekontrolom
sloijepo...
...nije uputno ali...?

Da li biste prevarili svoga muza/decka /zenu/devojku ,ako biste to uradili zbog cega?

Moj licni stav i iskustvo o tome je da nikog nisam nikada varao ,jos manje u braku bih to radio.

ne varam, odlazim

ujbt shto si ti neshto tunj il mi se chini, nalecem na mnogo tvojih postova, nije mi jasno ..

- - - - - - - - - -

plus bonus
kakve veze ima da li si u braku ili vezi koja nije pechatirana , isto je
dzizus, necu dalje, vidim na opanak okachen praziluk .

ne varam, odlazim

ujbt shto si ti neshto tunj il mi se chini, nalecem na mnogo tvojih postova, nije mi jasno ..

- - - - - - - - - -

plus bonus
kakve veze ima da li si u braku ili vezi koja nije pechatirana , isto je
dzizus, necu dalje, vidim na opanak okachen praziluk .

pa, ima veze
eto, za tebe bi sad pričali kako si se pet puta udavala, a ovako ništa, kobojagi devojka

- - - - - - - - - -

Шта се безвезе свађате вас двоје? Закажите дејт и нек' живи љубав... :mrgreen:

pa, znaš kako to ide, nisi od juče

prvo se provociramo, nadhebavamo, svađamo...
posle se, kao , razumemo
posle zakažemo dejt
pa je ispamprčim najstrašnije,
pa ona raskine, kad sazna da sam oženjen, i ocrni me kod drugarica
i, svima lepo

...kad se okrenes za nekim
to je prevara
samo sto se ne stekose
uslovi
...kad te povuce
lak korak i talasi sa zamasima...
...prevara je to...sam cin je
samo zov prirode zadovoljen
i onda tisina...te zasto...te, nije trebalo...
...samo balavljenje...

...kad se okrenes za nekim
to je prevara
samo sto se ne stekose
uslovi
...kad te povuce
lak korak i talasi sa zamasima...
...prevara je to...sam cin je
samo zov prirode zadovoljen
i onda tisina...te zasto...te, nije trebalo...
...samo balavljenje...

Po tome, svi smo grešni
aaaaa....ne pravdaj se tako.... :whistling:

- - - - - - - - - -

Ne kontam sto toliko razglabate o prevari

- - - - - - - - - -

Mislim niko ovde nije maloletan, znamo sta je sta

Vidiš da ne znamo

Ja bi prevario i to bi joj rekao da se imamo zbog cega svadjati.

- - - - - - - - - -

Ili jos bolje ne bi prevario ali bi lagao da sam to napravio i onda bi je torbao u mozak

Back