Varanje

Moj drug se upravo plasi da udje u vezu koja bi neminovno vodila ka braku ,bas upravo sto nije za jednu osobu ....ne zeli da se vezuje za jednu osobu ,zbog odgovornosti ,doduse voli i da menja partnerke ....mislim da je to posteno s njegove strane ,ne zeli nikoga da razocara ,ali sa druge strane nije dobro za njega ,svi starimo .......

PA dobro uvek moze malo sa strane da svrljne, samo da ne trosi pare iz kuce :lol: i da se ne zaljubi :p

...varanje...?
Kad ono naidje
to je vec istrazivanje
onda,- ostanak ili rastanak...
Zivot je sve,
u pocetku je osjecanje 'ziv covjek'
onda je Istina ili Prevara....
Svi ' varaju' ali oni koji 'padnu'
placaju ceh...

Kad smo već kod plaćanja ceha, znam čoveka, forumaša, koji je čuvao uspomene sa susreta sa švalerkom, među tim drangulijama bili su i računi iz kafea, kad je otkriven nije mogao da objasni ženi zašto je čuvao i te račune, zašto su mu oni toliko značili... :deda:

...ceh i placanje sobe ili izlaska
nije u pitanju
radi se o djelu na vidjelo...
...otkrivanje
i novonastalo stanje...
...zna se da oprostaji i zaboravi ne postyoje
jedino da zajedno se udje u nekakve
pluralizme
ali i to su kataklizme...
...ne 'padnuti'
a kad se padne
kud ko...nema ono...zbog djece
ili nekakve druge razloznosti
bas usljed toga treba
u nastalim odnosima ostati
jer,
slijedi nizbrdica...

Evo gledam postove i cudim se jer ne mogu da verujem sta ljudi pisu.
Vole osobu sa kojom su zajedno, a varaju je
To je vrhunac licemerja, nema tu grama ljubavi.....laz sopstvenog uma, lazna ljubav....
Prava ljubav ...? Da, prema vama samima, ali ne i prema partneru. Prava ljubav podrazumeva pozrtvovanje....prihvatanje necega sto vam ne prija na vasu stetu, odricanje. A to znaci ako vam neko sa strane zapadne za oko, nema varanja.
Da volite vasu devojku ili muskarca, ne bi ste tek tako otisli drugom (drugoj) u narucje. Nema smisla. Cemu to?
Oduvek sam se pitala zasto muskarci varaju svoje devojke bez pardona iako su zaljubljeni, iako je "vole".... sto vazi i za zene
Sta vas to nagoni da prevarite? Zar ne pomislite dok ste sa drugom (drugim) na vaseg partnera koji vas ceka, brine za vas, pita se gde ste?
Zar ne pomislite kako ce biti njoj ili njemu ako sazna?....eee a sve se sazna kad-tad. To sto vi mislite da nece.....verujte da se sve namesti.
Hm, zbog jednog obicnog kresa, cela veza da padne u vodu. To samo budala moze.

To je vrhunac licemerja, nema tu grama ljubavi.....laz sopstvenog uma, lazna ljubav....
Prava ljubav ...? Da, prema vama samima, ali ne i prema partneru. Prava ljubav podrazumeva pozrtvovanje....prihvatanje necega sto vam ne prija na vasu stetu, odricanje. A to znaci ako vam neko sa strane zapadne za oko, nema varanja.
Da volite vasu devojku ili muskarca, ne bi ste tek tako otisli drugom (drugoj) u narucje. Nema smisla. Cemu to?
Oduvek sam se pitala zasto muskarci varaju svoje devojke bez pardona iako su zaljubljeni, iako je "vole".... sto vazi i za zene
Sta vas to nagoni da prevarite? Zar ne pomislite dok ste sa drugom (drugim) na vaseg partnera koji vas ceka, brine za vas, pita se gde ste?
Zar ne pomislite kako ce biti njoj ili njemu ako sazna?....eee a sve se sazna kad-tad. To sto vi mislite da nece.....verujte da se sve namesti.

Meni su toliko smešne postale ove teme...da predlažem uvođenje posebnog podpedefa pod nazivom PREVARA - tu d as eksupe sve dosadašnje i buduće temeJer, tehnički može nastati problem
Npr: neko razmišlja o prevari ili ju je već načinio - ode na net - naleti na Krstu - traga za istomišljenicima - ova prva kategorija traži opravdanje da to učini - a ova druga traži opravdanje za već učinjeno.
ako slučajno naleti na pogrešnu (jednu od 125 npr ovakvih tema) i to na neku kad su svi forumaši bili nadrndani - to može ozbiljno da poljulja čoveka/ženu.
Ovako poseban podpedefe pa nek prouči uzduž i popreko
aferim

- - - - - - - - - -

Ako se ne sazna, onda nikom ništa, a ako izađe na videlo uglavnom sledi razlaz.

Ako se ne sazna - nije bilo?
Šta se radi sa onim unutar čoveka - jer on/ona uvek zna šta je uradio/la?
onako pitam, uopće mi ne treba odgovor :mrgreen:

Meni su toliko smešne postale ove teme...da predlažem uvođenje posebnog podpedefa pod nazivom PREVARA - tu d as eksupe sve dosadašnje i buduće temeJer, tehnički može nastati problem
Npr: neko razmišlja o prevari ili ju je već načinio - ode na net - naleti na Krstu - traga za istomišljenicima - ova prva kategorija traži opravdanje da to učini - a ova druga traži opravdanje za već učinjeno.
ako slučajno naleti na pogrešnu (jednu od 125 npr ovakvih tema) i to na neku kad su svi forumaši bili nadrndani - to može ozbiljno da poljulja čoveka/ženu.
Ovako poseban podpedefe pa nek prouči uzduž i popreko
aferim

- - - - - - - - - -

Ako se ne sazna - nije bilo?
Šta se radi sa onim unutar čoveka - jer on/ona uvek zna šta je uradio/la?
onako pitam, uopće mi ne treba odgovor :mrgreen:

Unutar čoveka? Griža savesti se ne javlja sve dok čovek gricka nabrekle ukrućene bradavice švalerke. :malav:

:lol:

Нек' се воле људи, није то ништа страшно, баш напротив, лепо је, уживање. Ја бих то мало полио и нектар пивом... :malav:

ih, koliko samosažaljenja, dok vrištiš zbog straha od prevare

Strah od prevare??
Nisi bas pri sebi danas.
Straha nema, ali sazaljenja imam za izvoz, bas prema ljudima koji ne umeju da cene to sto imaju pa misle da im varanje dobrododje.

gluposti
jedino sažaljenje koje imaš je ono prema sebi, u situaciji kada si ti prevarena, nasamarena i izneverena, baš kao osoba u tvom prethodnom postu
iz tebe samo vrišti strah da ne budeš prevaren/a, ali ga kamufliraš praznim pričama i odbojaš da ga vidiš i prihvatiš

gluposti
jedino sažaljenje koje imaš je ono prema sebi, u situaciji kada si ti prevarena, nasamarena i izneverena, baš kao osoba u tvom prethodnom postu
iz tebe samo vrišti strah da ne budeš prevaren/a, ali ga kamufliraš praznim pričama i odbojaš da ga vidiš i prihvatiš

Nemam ja ni sazaljenje ni strah kako navodis, imam iskustvo.
E bas zbog tog iskustva sam postavila odredjena pitanja.
Neko kome iskustvo manjka oseca strah od istog.
Sa mnom to nije slucaj.
Ako imas pametne odgovore izvoli da cujem, ako ne, molila bih te da mi ne izradjujes psiholoski profil u ovom domenu, jer ti bas i ne polazi za rukom.

Back