Varanje

...varan sam...varam...ali to nije prevarantski nego
prirodno istrazivacki
zato se cesto vracamo
istoj pecini i ognjistu
vec razgorelom...
...sve je to normalno i najnormalnije
ne varaju samo oni/e
koji ne mogu
ne umiju
ili im je druga strana
pjesma Labuda..
.
tako može...izvini, žurila sam
nisam izdajica, ali sam pažljivo pročitala faraonov post.
i u pravu je.
i ja sam sad opet pročitala, spasio se ovim zadnjim stihom :)
...

...opet sve oprastam mojoj dragoj dobrici
ali ,- ne_prevare...ne...:D
HVALA :rumenko:

Мени то никад не реци никад у старту звучи као оправдање.
Са никад бар има неке шансе и да остане никад.

Da li biste prevarili svoga muza/decka /zenu/devojku ,ako biste to uradili zbog cega?

.

Ne.
Ali postoji slucaj koji mi je prosao kroz glavu dok sam ovo razmatrala.
Pa sledi pojasnjaj:cool:

Da me neko nasilno uvede u brak, ili da mi je ugovoren (kao sto se nekada praktikovalo) onda bih verovatno potrazila sa strane nekog da me usreci i odvede u boziju mater sto dalje.
A posto nije tako, imam svoj izbor, znam sta zelim, zasto bih onda isla sa strane ako tu osobu volim ako me cini srecnom i ako uzivam. Pa i da je sve suprotno, kriza u vezi ne mora da znaci "eee gotovo nalazim drugog decka".
Da sam se rodila decenijama ranije na nekom selu i da mi je drugi odredio muskarca (a pritom da me ne privlaci, da ga ne volim, da ga se gnusam.....a kamoli da legnem u krevet) ne znam....Eto to je jedini slucaj kada bih otisla sa drugim. I to ne bih mogla da podvedem pod prevaru jer nisam dobrovoljno pristala na brak

Varanje je pljuvanje samog sebe u lice.
To sto imas kuci je tvoj izbor,i samim cinom prevare svoj izbor dovodis do ocene nistavan.Samim tim vredjas i sebe.
Ali,postoje nekada momenti na koje iz nekog razloga ne mozemo uticati,i posle se sam covek pita 'Sta mi bi?'Ne desava se svima,ali ima primera gde je nekome nesto kliknulo jednom,pa se predao momentu...
U principu ne treba osudjivati ni jedne ni druge,njihov izbor i njihov zivot.

Mislim da za odraslog,normalnog muskarca,nema nista lepse ni zdravije,nego da ima zenu (porodicu) a da je vara,i to sa vise
ljubavnica. Ta "igra" oko varanja zene,muskarcima prosto daje zivotnu snagu i radost zivotnu.Biti ucauren pored jedne zene,
to je najbolji i najbrzi put,da muskarac padne u depresiju.Kod zena (udatih) stvar stoji sasvim drugacije.One su po ceo dan
zuzete.Pola dana,na poslu. Druga polovina dana,kuvanje za sutrasnji rucak,pranje vesa,pomoc deci,kod izrade domacih
zadataka skolskih.Zena ima jos more,drugih redovnih i vanrednih poslova.I naravno,kada uvece u neko doba legne u krevet...
najmanje joj je do seksa.I sta muskarac-muz moze u takvoj situaciji da ocekuje od zene ? Nista.Kao kulturan covek,koji voli
svoju zenu,on nece da se razvede,uprkos tome,sto ga mori seksualnom gladju.Da ne bi povredio zenu,on sta ce,sutra ode kod prijateljice,i posteno je natrese (lepo njemu,lepo njoj). Ovim malim objasnjenjem,hteo sam da pokazem svim zenama (udatim)
koliko su njihovi muzevi svesni,da su one mnogo zauzete kucnim poslovima,pa ne vrse pritisak na njih,da odgovore svojim
bracnim obavezama u krevertu,u odnosu na svog muza.

Poslednja izmena:
Ovu Raznjatovicku,ne mogu da smislim.NI kako peva,ni kako izgleda. Verovatno da za tu moju zlovolju prema njoj,ima
uticaja i njeno prezime,koje izaziva uzas,i kada se pomene u javnosti srbije.!!!

...zivot je osiromasen
ako se nudi a ovlas prolazimo
kako proci tek tako
pored osmjeha cestog
precutnog poziva
koji usljed 'izbjegavanja'
cesto se u mrznju pretvori...
...toliko dragih osoba tuznog lika
ili vjestacke nervoze sretamo
a i vidimo...tezak je prirodni diskontinuitet
kad nesto zbog necega
narusava 'zov prirode' ...ogranicava
Kako da se oglusim o ljepotu i sansu
koja ce
vec sjutra biti proslost...
...toliko izobilja i nikakve moralne oglusbe
i svima dobro...
...saamo bolujem za vremenom koje ce doci
i sa teskim osmjehom
nasem vremenu oprastati
ali, -sa nerazumom...
...toliko smo bivali ljubomorni na djevojku/ca
a sad i ne znamo gdje su i sa kim su...
...sto rece Jesenjin...neka ide sve u ...pivsku flasu,,,nikad druze ja umreti necu..."

Ne.
Ali postoji slucaj koji mi je prosao kroz glavu dok sam ovo razmatrala.
Pa sledi pojasnjaj:cool:

Da me neko nasilno uvede u brak, ili da mi je ugovoren (kao sto se nekada praktikovalo) onda bih verovatno potrazila sa strane nekog da me usreci i odvede u boziju mater sto dalje.
A posto nije tako, imam svoj izbor, znam sta zelim, zasto bih onda isla sa strane ako tu osobu volim ako me cini srecnom i ako uzivam. Pa i da je sve suprotno, kriza u vezi ne mora da znaci "eee gotovo nalazim drugog decka".
Da sam se rodila decenijama ranije na nekom selu i da mi je drugi odredio muskarca (a pritom da me ne privlaci, da ga ne volim, da ga se gnusam.....a kamoli da legnem u krevet) ne znam....Eto to je jedini slucaj kada bih otisla sa drugim. I to ne bih mogla da podvedem pod prevaru jer nisam dobrovoljno pristala na brak

nikud ti ne bi otišla, imala bi nekoliko polomljenih rebara i frakturu lobanje od same pomisli i pomena nečeg sličnog
još bi, u tom stanju, morala i da se porodiš
ako se zdrava porodiš, imaš poštedu od teških poslova tri dana, i pravo da sa bebom spavaš sama kod ognjišta
posle toga, na kopanje, i noćno pamprčenje, radi novog začeća

nikud ti ne bi otišla, imala bi nekoliko polomljenih rebara i frakturu lobanje od same pomisli i pomena nečeg sličnog
još bi, u tom stanju, morala i da se porodiš
ako se zdrava porodiš, imaš poštedu od teških poslova tri dana, i pravo da sa bebom spavaš sama kod ognjišta
posle toga, na kopanje, i noćno pamprčenje, radi novog začeća

:lol:

Mislim da za odraslog,normalnog muskarca,nema nista lepse ni zdravije,nego da ima zenu (porodicu) a da je vara,i to sa vise
ljubavnica. Ta "igra" oko varanja zene,muskarcima prosto daje zivotnu snagu i radost zivotnu.Biti ucauren pored jedne zene,
to je najbolji i najbrzi put,da muskarac padne u depresiju.Kod zena (udatih) stvar stoji sasvim drugacije.One su po ceo dan
zuzete.Pola dana,na poslu. Druga polovina dana,kuvanje za sutrasnji rucak,pranje vesa,pomoc deci,kod izrade domacih
zadataka skolskih.Zena ima jos more,drugih redovnih i vanrednih poslova.I naravno,kada uvece u neko doba legne u krevet...
najmanje joj je do seksa.I sta muskarac-muz moze u takvoj situaciji da ocekuje od zene ? Nista.Kao kulturan covek,koji voli
svoju zenu,on nece da se razvede,uprkos tome,sto ga mori seksualnom gladju.Da ne bi povredio zenu,on sta ce,sutra ode kod prijateljice,i posteno je natrese (lepo njemu,lepo njoj). Ovim malim objasnjenjem,hteo sam da pokazem svim zenama (udatim)
koliko su njihovi muzevi svesni,da su one mnogo zauzete kucnim poslovima,pa ne vrse pritisak na njih,da odgovore svojim
bracnim obavezama u krevertu,u odnosu na svog muza.
Onda takav muskarac ni ne zasluzuje zenu ,niti treba da se zeni.
Varaju i zene ,nemoj da ne mislis da to ne rade ....da me ne bi ......napale ,ovo se odnosi na oba pola ,oba pola varaju .

Bolje biti posten ,biti covek i ostati sam ,nego ulaziti u brak -odgovornost i ici okolo radi saranja .

Poslednja izmena:

Back