loptica doskocica Domaćin Poruka 3.731 12.03.2026. u 12:42 - Varanje iz preventive? #26 Nina: Kako misliš iz preventive ? Da ti preventivno prevariš partnerku da ona slucajno ne bi to isto uradila ili ako ipak ona prevari tebe da budete 1:1 Kliknite za proširenje... Drugo mislim
Nina: Kako misliš iz preventive ? Da ti preventivno prevariš partnerku da ona slucajno ne bi to isto uradila ili ako ipak ona prevari tebe da budete 1:1 Kliknite za proširenje... Drugo mislim
Nina Veteran Supermoderator Poruka 425.550 12.03.2026. u 12:45 - Varanje iz preventive? #27 loptica doskocica: Drugo mislim Kliknite za proširenje... Pitanje je samo..cemu to ?
Ravnogorac65 Ističe se Poruka 2.412 12.03.2026. u 12:45 - Varanje iz preventive? #28 Nina: Pitanje je samo..cemu to ? Kliknite za proširenje... Kao,kočiš pred krivinom iz preventive
Lovac Luka ulovio vuka Elita Moderator Poruka 16.243 12.03.2026. u 12:52 - Varanje iz preventive? #29 Nina: Kako misliš iz preventive ? Da ti preventivno prevariš partnerku da ona slucajno ne bi to isto uradila ili ako ipak ona prevari tebe da budete 1:1 Kliknite za proširenje... Ne ja neko
Nina: Kako misliš iz preventive ? Da ti preventivno prevariš partnerku da ona slucajno ne bi to isto uradila ili ako ipak ona prevari tebe da budete 1:1 Kliknite za proširenje... Ne ja neko
skriboman Iskusan Banovan Poruka 6.738 12.03.2026. u 13:45 - Varanje iz preventive? #30 Lovac Luka ulovio vuka: Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje. #autorska Kliknite za proširenje... Preventivno da bi se svetile...izgovor za teranje
Lovac Luka ulovio vuka: Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje. #autorska Kliknite za proširenje... Preventivno da bi se svetile...izgovor za teranje
Gravital Iskusan Poruka 5.551 12.03.2026. u 14:58 - Varanje iz preventive? #31 bird again: Ne bavim se tim aktivnostima. Kliknite za proširenje... Taman pomislio nešto oko mašinstva , elektrode itd , kad ono jada.
bird again: Ne bavim se tim aktivnostima. Kliknite za proširenje... Taman pomislio nešto oko mašinstva , elektrode itd , kad ono jada.
Manastirka Buduća legenda Poruka 33.192 13.03.2026. u 19:29 - Varanje iz preventive? #32 Varala jesam,...mda nikad iz čistog revansizma. To je težak udarac,...kao kad dolivas vatru na ulje. Mogu sa razumem, ako je nekome tako ipak lakše.
Varala jesam,...mda nikad iz čistog revansizma. To je težak udarac,...kao kad dolivas vatru na ulje. Mogu sa razumem, ako je nekome tako ipak lakše.
bird again Legenda Poruka 51.280 13.03.2026. u 21:12 - Varanje iz preventive? #33 Gravital: Taman pomislio nešto oko mašinstva , elektrode itd , kad ono jada. Kliknite za proširenje... Jedino o tome o čemu pišeš i mogu neki savet ili ideju da dam. Nema jada, samo nek ima posla i zdravlja.
Gravital: Taman pomislio nešto oko mašinstva , elektrode itd , kad ono jada. Kliknite za proširenje... Jedino o tome o čemu pišeš i mogu neki savet ili ideju da dam. Nema jada, samo nek ima posla i zdravlja.
Corvus Poznat Poruka 8.533 15.03.2026. u 18:19 - Varanje iz preventive? #34 Lovac Luka ulovio vuka: Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje. #autorska Kliknite za proširenje... Dobro je, ako se povodiš ili imaš strah da zastupaš neku vrednost, bez obzira?
Lovac Luka ulovio vuka: Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje. #autorska Kliknite za proširenje... Dobro je, ako se povodiš ili imaš strah da zastupaš neku vrednost, bez obzira?
Betwom@n Veoma poznat Poruka 14.544 27.03.2026. u 13:40 - Varanje iz preventive? #35 Lovac Luka ulovio vuka: Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje. #autorska Kliknite za proširenje... Kako je to još bolje,zar neće da te grize savest,kako ćeš da spavaš noću?
Lovac Luka ulovio vuka: Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje. #autorska Kliknite za proširenje... Kako je to još bolje,zar neće da te grize savest,kako ćeš da spavaš noću?
Lovac Luka ulovio vuka Elita Moderator Poruka 16.243 27.03.2026. u 14:10 - Varanje iz preventive? #36 Betwom@n: Kako je to još bolje,zar neće da te grize savest,kako ćeš da spavaš noću? Kliknite za proširenje... Ko je rekao da se radi o meni?
Betwom@n: Kako je to još bolje,zar neće da te grize savest,kako ćeš da spavaš noću? Kliknite za proširenje... Ko je rekao da se radi o meni?