- Poruka
- 14.437
Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
#autorska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je totalna glupost.Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
koliki je rezultat kod tebe.Mislim da je totalna glupost.
Šta imaš od toga?
Izjednačenje? Čemu to?
Ne bavim se tim aktivnostima.koliki je rezultat kod tebe.
Pa bolje je na startu postaviti stvari, nema tu varanja ili zivis slobodno s nekim ili ako ti nije dovoljno sto ti ta osoba pruza onda svoju pricu, s njom ili bez nje ali da zna na cemu je. Jer varanje nije samo imao sam sex s drugom njoj iza ledja ili obrnuto, to je energija koju unosis u tu zajednicu. Kao sto je i los odnos gde se ne ispunjavaju potrebe.Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
Kad bih saznala da sam prevarena-osoba koju mnogo volim bi za mene nadalje bila mrtva.Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
bolje 10:1.......za svaki slucaj.Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
#autorska

Na šta to liči,ta osveta,baš glupo.Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
Sve stoji, al obere li bostan obro je bostan.Pa jes' kad razmisli čovek ima smisla.
A možeš da kresneš drugarevu devojku, pa ako i on nekad kresne tvoju, bar je 1 -1, a ako ne bolje za tebe.
Ili obereš trešnje komšiji, pa ako on sutra obere tvoj bostan bude 1-1, ako ne- baš te briga, još bolje
Strahovi, ah strahoviŠta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
mislim da je okej ako imaš do 15 godinaŠta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
Taj nikako 12 da preskočimislim da je okej ako imaš do 15 godina
mada je i tada upitno
mukicaTaj nikako 12 da preskoči
Navorucenije posta, vecina nije nevina sa 15mislim da je okej ako imaš do 15 godina
mada je i tada upitno
#autorska
Mogao bi ti ne 12, vec 15 dana na forumu da preskocis, ako tako nastavisTaj nikako 12 da preskoči

Neđas centar za prevaru u mozguKad bih saznala da sam prevarena-osoba koju mnogo volim bi za mene nadalje bila mrtva.
Nemam centar za prevaru.
Ih, kao da to odjednom dodje. Pa postoje signali, udaljavanje...treba biti i takav tip...normalan muskarac pocne da vara ako zena izgubi interesovanje za njim, a neka druga ga hoceNeđas centar za prevaru u mozgu![]()
Pa po tome se razlikujemo od zivotinja, sto znamo da racionalisemo nagone i kanališemo iskušenja.Ih, kao da to odjednom dodje. Pa postoje signali, udaljavanje...treba biti i takav tip...normalan muskarac pocne da vara ako zena izgubi interesovanje za njim, a neka druga ga hoce
Tom logikom možeš svakog preventivno da zezneš i prevariš. Ako je to logika uopšte.Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska
Tema je šaljive prirode, al eto zanimljivo je čuti mišljenja.Tom logikom možeš svakog preventivno da zezneš i prevariš. Ako je to logika uopšte.
Kako misliš iz preventive ?Šta mislite o ovome, dakle odraditi posao prvi, pa ako druga strana ikad uradi bar je 1-1, ako ne jos bolje.
#autorska