............pa jel si ti chula za makrobiotichku pljesku ,pa i ja se zdravo hranim kad god krenem da kupim pljesku kazem "zdravo,moze jedna pljeska "..........![]()
Definitivno te moram upoznati sa tatom!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
............pa jel si ti chula za makrobiotichku pljesku ,pa i ja se zdravo hranim kad god krenem da kupim pljesku kazem "zdravo,moze jedna pljeska "..........![]()
A na sta se peca Jova Memedovic???
Definitivno te moram upoznati sa tatom!Jos samo kazi da igras tenis i sah i postacete najbolji prijatelji!
![]()
A na sta se peca Jova Memedovic???
ovo ti je dobro........gledam pre neki dan lov i ribolov i setim se nekih scena iz grada pa da pitam ,jel koristite kakve mamce (varalice ) kad vam se neko svidja ,jel ga pecate direktno ili ga prvo navabite pa mu/joj stavite udicu ,a kako je vas upecati .........p.s. za ovu ideju zasluzan jova memedovic .......![]()
tako je.. upecaj ga na tatu
ovo ti je dobro.
ja vabim, vabim, pa kad uspem da ga upecam vratim ga u vodu.![]()
a mene je lako upecati, cim vidim kako glista mrda, odmah se pecam.......a poljubac pre vracanja,ja naprimer uvek poljubim ribicu pre vracanja ,za srecu ...........![]()
To je taj sportski duhovo ti je dobro.
ja vabim, vabim, pa kad uspem da ga upecam vratim ga u vodu.![]()
.......a ja navalio da pecam na crva ,a lepo mi je moj dobri deda alas govorio za dobru ribu treba dobra glista...............
.......gledam pre neki dan lov i ribolov i setim se nekih scena iz grada pa da pitam ,jel koristite kakve mamce (varalice ) kad vam se neko svidja ,jel ga pecate direktno ili ga prvo navabite pa mu/joj stavite udicu ,a kako je vas upecati .........p.s. za ovu ideju zasluzan jova memedovic .......![]()