Nona2
Iskusan
- Poruka
- 6.357
ko lud place za fakultetom
Prosecna Srpkinja bi vise volela da je oplodi Pedro Sanchez nego Aleksandar Vulin.Eto, vidis, poneka se vec raduje oplodnji....![]()
Prosecna Srpkinja se uda i muz joj napravi decu.Prosecna Srpkinja bi vise volela da je oplodi Pedro Sanchez nego Aleksandar Vulin.
Ne dirajte Spance.
sto ne menja cinjenicu da bi vise volela da je oplodi Pedro a ne VulinProsecna Srpkinja se uda i muz joj napravi decu.
Menja.sto ne menja cinjenicu da bi vise volela da je oplodi Pedro a ne Vulin
to su metafore, dosadoMenja.
Nema ni Pedra ni Vulina medju opcijama
Bez obzira, dosadoto su metafore, dosado
nastavni program školstva koji teba da bude aktuelan:
osnovna škola za muške :
tehnika
nauka
priroda
------
osnovna škola za ženske:
domaćinstvo
-------
srednja škola za muške:
nauka
tehnika
zanat
filozofija
srednja škola za ženske:
domaćinstvo i astrologija
--------
fakultet za muške:
nauka
tehnika
filozofija
umetnost
--------
fakuletet za ženske:
domaćinstvo i tik-tok
Jel ti to sugerIses za talibane koji zabranise svim zenskinjama SVO skolovanje, ALL?ako imaš neke svoje predloge i sugestije, slobodno dodaj![]()
ali pazi, kako odjednom žene u tim mudžos zemljama imaju potrebu za školovanjem ?Jel ti to sugerIses za talibane koji zabranise svim zenskinjama SVO skolovanje, ALL?
Taliban Bans All Education For Afghan Girls,
pa, i ako si taliban ne moz' da udas cerku sa 7 godina, nisu to zene, oni bi i devojcicama da zabrane skolovanjeali pazi, kako odjednom žene u tim mudžos zemljama imaju potrebu za školovanjem ?
njihovi geni su tempirani da budu žene porodice--- da rađaju, budu domaćice, majke...takav im je mentalni sklop
i sad odjednom, hoće u čkolu![]()
da amari nisu pobegli iz avgana rešili bito pitanje, ali ovako jbgpa, i ako si taliban ne moz' da udas cerku sa 7 godina, nisu to zene, oni bi i devojcicama da zabrane skolovanje
morace opet rusi da se angazujuda amari nisu pobegli iz avgana rešili bito pitanje, ali ovako jbg
ukrade mi word sa tastaturemorace opet rusi da se angazuju
Šta si očekivala od Jaggie? Njihovo Jaguarstvo su jako kreativni.
Ako ovako nastave onda i više.Moj profesor je rekao da će Nigerija imati 400,000,000 stanovnika
Ne znam koliko verujem tako bold predikciji