Casual Observer
Elita
- Poruka
- 20.073
Evo ja sam se umjesto njega potresao.Izvini ti nisi normalan, zao mi je sto sam s tobom pricala a ovo nisam videla.
Ne samo da si prost nego si isto zenomrzitelj, a ovo je sto si napisao je daleko od istine.
Nema aktivne većine protiv njih uopšte, ne bi oni mogli nikako onoliku zemlju da savladaju za nedelju dana.Мањина бајо.
Pa vidi se, ti bi voleo da zena ama bas nista ne zna?Ko je kakav, vidi se iz prilozenog.
Ja sam ustvari zenoljubitelj, al ko ce sad da se aka i tebi objasnjava.
Ajd putuj s andjelima..
On bi cetiri...krv da mu popiju....
Sta truckas bre?Pa vidi se, ti bi voleo da zena ama bas nista ne zna?
Ne znaci ako se ona skoluje da treba da zapostavi tradicionalne vrednosti, ali bolje je znanje od neznanja. Ti zelis lose i drugim i svojoj zemlji cim tako razmisljas.
I putuj ti s kim hoces, ja bih da ostanem "na zemlji".
Авганистанци су и даље већина тамо, како то да су пустили да мањина држи власт и спроводи шеријат? Треба да их жалимо зато што су п највеће у сопственој земљи?
Bezi bre, bruko i sramoto najveca! Ja ne znam kako se ti uopste pojavljujes u narod sa ovkavim svojim stavovima.Sta truckas bre?
Kulturno i argumentovano.Bezi bre, bruko i sramoto najveca! Ja ne znam kako se ti uopste pojavljujes u narod sa ovkavim svojim stavovima.
Али су у некој мањини у односу на друге, зар не? Или грешим.Ne postoje nikakvi Avganistanci to su ti Pašuni, Tadzici, Uzbeci, Turkmeni, Hazari, Beludzistanci, kirgizi i ko zna ko još. Ludi Paštuni su fanatici na kojima se bazira šerijat. Ostali i tamo i onamo...
Visokoobrazovane žene niti imaju potrebu za brakom, niti za rađanjem djece, niti njeguju obiteljske vrijednosti. Njihova jedina vrijednost je prema psolodavcu za kojeg radi, društvo radi njih propada , te takve generiraju uvoz neprilagođenih imigranata.Ne znaci ako se ona skoluje da treba da zapostavi tradicionalne vrednosti ili da ne bude necija zena, ali bolje je znanje od neznanja.
Али су у некој мањини у односу на друге, зар не? Или грешим.
Tebi treba da bude jasno da ovo današnje stanje je nenormalno, jer vodi izumiranju naroda koji njeguju tvoje "vrijednosti".Čini mi se da su neka relativna većina(1/3) ali su u odnosu na sve druge manjina. Znam da su se tadzici na severu borili žestoko protiv talibana ali su na kraju poraženi. Kao i Uzbeci. Oni su još i relativno normalni po tom pitanju. Ne bi mogli da ih terorišu Paštuni da drugi žele da se bore ali izgleda da nije tako...
Шта је био Бин Ладен, мислим ком племену је припадао?Čini mi se da su neka relativna većina(1/3) ali su u odnosu na sve druge manjina. Znam da su se tadzici na severu borili žestoko protiv talibana ali su na kraju poraženi. Kao i Uzbeci. Oni su još i relativno normalni po tom pitanju. Ne bi mogli da ih terorišu Paštuni da drugi žele da se bore ali izgleda da nije tako...
Шта је био Бин Ладен, мислим ком племену је припадао?
Krivo tumačiš podatke, radi se o povratku izbjeglica iz Pakistana i Irana, plus drastičnom padu mortaliteta dojenčadi.Nevrerovatno ali natalitet im skače od trenutka širenja islamizma i to za vreme sovjetske i posle američke intervencije.![]()
Pa postoje države gde se žene mogu obrazovati i u isto vreme imaju rast populacije zar ne? Ovo je eksperiment što talibani rade. Više ovo rade jer su se uplašili pobune žena u Iranu. Zaključak im je da će se obrazovane žene pobuniti pre ili kasnije i uticati na muškarce. Pobune u Iranu su izbile na fakultetima.Ovo je neminovnost i na Zapadu..ili će zadnja apsolventica ugasiti svijetlo. Koja poanta je "obrazovana", ako radi toga ne obaviš svoju primarnu biološku funkciju?!
Realno takve države ne postoje. Onda na ovo još nadodaj ateizma koji dodatno potiče neimanje djece, seksualne slobode koje dodatno ženu onemogućavaju da uspostavi dugotrajnu zajednicu i imamo što imamo.Pa postoje države gde se žene mogu obrazovati i u isto vreme imaju rast populacije zar ne?