Ванземаљци у Титовој Југославији

Sandanski

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.573
Глупости....ал ајде да поделим са вама...

http://iluzionist.com.mk/index.php?...26-15-50-59&catid=52:nloavonzemjani&Itemid=98

von-jugo-475x316.jpg

von-jugo-3-475x456.jpg

bilo je već nekoliko tema o tome na forumu, potraži malo radi detaljnijih informacija

naročito su zanimljive one mnogobrojne priče o susretima jugoslovenskih pilota sa NLO-ima, a jedna stvar je zanimljiva, čim je postojala zvanična šifra "vuk" čini mi se, za takve slučajeve znači da vojska to nije ignorisala i da se ozbiljno bavila time. Kao izvor je često navođena neka monografija ili enciklopedija JU vazduhoplovstva, ako se dobro sećam, sa objavljenim dokumentima i razgovorima sa pilotima

Према наведеним ауторима, друштво Врил је основано 1921. год. као „Свенемачко друштво за метафизику“ са задатком да истражи порекло Аријевске расе. Настало је као група женских психичких медијума које је предводио медијум друштва Тула, Марија Оршић (Maria Orsitsch) из Загреба која је тврдила да је наводно ступила у контакт са аријевским ванземаљцима који живе на Алфа Таури у систему Алдебаран. Наводно, ови ванземаљци су у прошлости посетили планету Земљу и населили се у Сумеру. Отуда и назив Врил који је настао од древне сумерске речи „Ври-Ил“ што у преводу значи „божански“. Други медијум је био познат само под именом Зигрун, преузетим из нордијске митологије. Зигрун је заправо била Валкира и једна од девет Вотанових ћерки.
Друштво је наводно организовало вежбе концентрације у циљу побуђивања Врил енергије и организовања свемирског лета (Raumflug) до Алдебарана. Да би то постигло, друштво Врил се удружило са тајним друштвом Тула и са Следбеницима црног камена (DHvSS) како би се финансирао амбициозни програм којим је била предвиђена изградња интер-димензионалне летеће машине базиране на достигнућима из области физике које су члановима друштва пренели ванземаљци са Алдебарана.

Било је неких чланака давно...
У Политкином забавнику.
Ајде сад буду паметан па знај шта је истина.
У том Забавнику јесте била гомила забаве, али и озбиљних чланака.
Била је, толико се сјећам, прича о неким Словенцима из 1972. године.
Оно, америчка фора, ауто се угасио, свјетла на небу, лебдећи објекат ...
Ајде да се угасио модеран ауто, али онај из 70-их...
Толико од мене.

A jel zna neko o navodnom padu NLO kod Kačareva (blizu Pančeva)??? Našao sam na par foruma neke šture tekstove, a kako i sam živim na nekih 15 km vazdušnom linijom od Kačareva, ovde i u okolini niko nema blage veze o tome...

Potrazi hrvatsku dokumentarnu seriju Na Rubu Znanosti...u jednoj od starih epizoda trenutno ne znam tacno koja epizoda i koja godina. Imas u Dva navrata pricu o NLO na teritoriji bivse Juge..u jednoj od ove dve epizode ti je u studiju razgovor sa penzionisanim oficirom iz Hrvatske koji je tada radio u Radarskom centru u Kacarevu i bio svedok ovog dogadjaja i covek je sve izneo u kameru.... nesto od serijala na Rubu znanosti imas na Youtube a ja sam davno downloadovao period 4-5 godina ovih emisija i negde imam i tu epizodu...malo googlaj i naci ces te epizode...mislim da postoji i sajt na rubu znanosti gde su objavljenen neke od epizoda ovih studijskih emisija

"Braćo Tifusari, preko vode do slobode!!", čuvena rečenica sa bitke na Neretvi u svom izvornom obliku nije glasila tako, nego ovako:
"Braćo reptilijanci, preko vode do slobode"

Odluku o izmeni rečenice je doneta na nekom zasedanju SSKOJ-a, kada su delegati omladinci zaključili da ne treba unositi nemire i razlike u naše narode i narodnosti, a reptilijanci bi ionako činili podrivajući element našeg komunizma i socijalističkog samoupravljanja, stečenog tekovinama herojske borbe naših sinova!

"Braćo Tifusari, preko vode do slobode!!", čuvena rečenica sa bitke na Neretvi u svom izvornom obliku nije glasila tako, nego ovako:
"Braćo reptilijanci, preko vode do slobode"

Odluku o izmeni rečenice je doneta na nekom zasedanju SSKOJ-a, kada su delegati omladinci zaključili da ne treba unositi nemire i razlike u naše narode i narodnosti, a reptilijanci bi ionako činili podrivajući element našeg komunizma i socijalističkog samoupravljanja, stečenog tekovinama herojske borbe naših sinova!
Kaže se:
socijalističkog samoupravnog socijalizma, stečenog tekovinama herojske borbe naših naroda i narodnosti.

Добро, шта је закључак филозофије?
Да су комунисти рептилијанци?
:mrgreen:

jesu, najveci chin su iguane, one rade  u policiji i poshti :lol:

tesno su vezani za neke odvratne obrede, kanibali, al kad se iznerviraju same pochnu da skiche o istini pretecim glasom :lol:

inache glume umerene normalne ljude, dobre i nezhne, predusretljive, spremne da pomognu...

imaju i krokodile, al oni su se pritajili posle objave snimka kako leopard davi krokodila i iznosi ga iz reke :lol:

Poslednja izmena:

Back