ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Ovcice, navijamo,navijamo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja betu vadim u utorak, 3.maja.
To mi je 14. dan od ET, racunajuci i sam dan transfera.
U sredu na posao.
Nema nam Padar da se javi

Nije uspelo.
Beta 1.05
Javicu se kad dodjem sebi

Nije uspelo.
Beta 1.05
Javicu se kad dodjem sebi

Vodolijice moja..... Boki i ja,jedva cekamo da krenes u akciju... I samo misli da je sad "pravo vrijeme", i sve ce biti u redu...Cao draga moja Ikice! Hvala ti puno da mislis na mene.Tu sam ja,ali nista novo nije bilo tako da se nisam javljala a pratim vas sve ,ne aktivno,ali u toku sam.Spremam se opet u akciju...................ko zna mozda je to sad "pravo"vrijeme.Ljubim te puno kao i tvoju malu pahuljicu a za sve ostale drugarice puno,puno proljetnih embriona i zimskih beba.

Ikice..... kako si nam ti? Jel`nam drugar pravi kojekakve akrobacije u maminom stomaku ?
Svim ostalim devojkama veliki pozdrav i pusa...... 
Dano,sve najbolje !!!!! Kada ti vadis betu? Ja mislim da se ET racuna kao prvi dan.....da li i ET racunam kao prvi dan,kad racunam dane za betu?????
ET mi je bio 26.04. rekli su da radim betu 12-og dana znaci 7 ili 8 maj,joooojDano,sve najbolje !!!!! Kada ti vadis betu? Ja mislim da se ET racuna kao prvi dan.....
devojke,kad ste primale diferelin je li vam ostajao ogroman plih na povrsini koze?u stvari nije to klasican plih vec kao da koza pobeli na mestu uboda?muz mi daje vec 7 dana pa se bojim da nesto ne radimo pogresno
ovcice,jako mi je zao...
da li i ET racunam kao prvi dan,kad racunam dane za betu?????
Milice,kako ti i mali Sergej? Pusa za vas .....Ikice..... kako si nam ti? Jel`nam drugar pravi kojekakve akrobacije u maminom stomaku ?
Svim ostalim devojkama veliki pozdrav i pusa......
![]()

Ostane plih koji posle splasne, zato sto se daje potkozno, ne brini sve je ok!