skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
Melania....... tri bebice..... zeno,svaka ti cast !!!!!!!! I, tebi sve najbolje mamice,od srca ti zelim......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobile ste najlepse poklone

Drage moje drugarice, prve saznajete beta je 388,20. Uh, ne mogu da dodjem sebi, plakala sam od laboratorije do kuce! Ljubim vas i hvala na podrsci!

Hvala vam na cestitkama, divne ste zaista! 
Drage moje drugarice, prve saznajete beta je 388,20. Uh, ne mogu da dodjem sebi, plakala sam od laboratorije do kuce! Ljubim vas i hvala na podrsci!

te počastio ove godine baš lepo.

Kameron i Minijature, hvala na cestitkama, a i na odgovoru takodje. Primacu ih u Domu zdravlja, nisam ja iz Beograda. Koliko dugo vas nije bilo, bas sam vas se uzelela. Pisite, sta ima novo, mnogo ste mi se ucutale! Ljubim vas!

e stvarno...mene bas ovo zanima?ikice...melanija...cestitam vam od srca!!!!!!!!!!!!! divne vesti
melanija davacu ti savete kako ces 3 bebe da hranis i setas nocu![]()
ikice ako su kod mame sve tri krofnice onda i tebi
uzivajte zene sad i opustite se deda mraz je bas bio dobar ove godinedobile ste najlepse poklone
![]()
![]()
Zsuki, draga, i ja sam Editin pacijent i pouzdano ti mogu reci da terapiju pijes redovno. Znaci, kada budes radila kontrolu u ponedeljak, posle jela redovno popijes siofor i 2 h nakon toga vadis krv.
Pretpostavljam da ne radis klasican ogtt, sa glukozom, vec nakon dorucka?
Imala sam istu dilemu kao ti...a ustvari je poenta da ona vidi kako siofor deluje na tebe i da li ima potrebe da se terapija koriguje ( povecava ili smanji).

...sofija, upravo zato i imam dilemu, jer mi je napisala ogtt sa glukozom.
izgleda da ću morati nekako da je nalovim....napisala je vađenje ujutru na tašte, pa 75 glukoze, pa nakon dva sata opet kontrola. A ništa o tabletama.... ja sam tada bila jako zbunjena, plus je krenula da mi objašnjava zašto ponovljeni ogtt ne mogu da radim lepo sa uputom nego da idem kod privatnika
pa je nisam pitala....
Draga, ako ti je vec prepisala terapiju, onda bi trebala da popijes lek... Probaj da je nahvatas ipak, za svaki slucaj, da ne bacas pare. Srecno!

Hvala na cestitkama, a ja sam danas tako placljiva, strasno. Znaci tako izgleda trudnoca i zato se zove drugo stanje. Nocas sam slabo spavala, boluckao me stomak i imala sam malo temperaturu. Zato cu danasnji dan iskoristiti za odmor i uzivanciju! Odoh sada da spremim ruckic! Ljubim vas!

Klamice cao, hvala na cestitkama, kako si ti, sta radis?
Komarice ne brini, to su normalni simptomi svake trudniceeee, i mene sve to isto boli!
BRAVO IKICE,SVE ČESTITKE,DRAGA MOJA! NEK TI BUDE ŠKOLSKA TRUDNOĆA,I OD SRCA SVE NAJBOLJE ŽELIM!Drage moje drugarice, prve saznajete beta je 388,20. Uh, ne mogu da dodjem sebi, plakala sam od laboratorije do kuce! Ljubim vas i hvala na podrsci!

Evo ja sam sada bolje, posle one hiperstimulacije koja me je snasla. Moja princezica samo igra po stomaku. U osmom sam mesecu i cekam pocetak februara da je upoznam. Kako se ti osecas?
Ja sam ok, samo jos ne mogu da verujem, pa cu sutra ponovo izvadti betu, samo da vidim da je dupla pa cu da odahnem!
A drugarica koja je radila ET isti dan kad i ja ima betu 1145, nikad nisam cula za tako visoku vrednost za 14-ti dan.
Ooo Klamice pa tvoja princeza je vec velika, ljubim vas obe, i drzim fige da sve do kraja dobro prodje!
Mali pariz, sunce moje, hvala ti puno na cestitkama, uh, samo jos sutra da preguram, pa cu polako dalje! Ljubim te!