Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje,samo sam se salila.Nisam uopste bila tu,zato vam se nisam ni javljala.A kad sam se vratila progutala sam sve vase recenice u jednoj sekundi.Ma znam ja da vi mislite na mene isto kao i ja na vas,ponekad se uhvatim kako razmisljam;a kako bi mogla izgledati jedna Ikica ili nasa, sad vec, buca Milica ili Sneza ili,ili..........?Iako znam da ste vi meni sve lijepe.Ja sam se oporavila od nedavnog soka i sad CEKAM(tipicno za mene) da se nesto desi-ali neznam sta.Uglavnom ide nekako.Ja osjecam,znam i cvrsto vjerujem da ce i mene neko jednog dana zvati mamom i vjerujte mi,upravo me to drzi. A sad zurim na kupanje,spremanje,sminkanje itd.jer veceras imamo raskosnu veceru u elitnom hotelu u ime bozica sa firmom.Hvala vam na svim onim silnim poljupcima i odgovorima.:bye:

Vodolijice tvoje reči su uvek tako tople i nežne i uvek se posle njih lepo osećam. Videćeš ti kad tvoje mrvice počnu u glas da viču mama, mama, mama, i tako sto puta na dan! Onda nećeš imati vremena za lickanje i šminkanje, ali tada ti to neće biti ni važno! Uživaj i mnogo lepo se provedi i naravno, piši kako je bilo! :cmok:
Milice svaka čast za informacije to je više nego korisno. Kako ste ti i tvoj mleni dečačić? Piši kako provodiš dane.
A ti sukice, što ćutiš,a i pazarkica nam se ućutala?

Vodolijice tvoje reči su uvek tako tople i nežne i uvek se posle njih lepo osećam. Videćeš ti kad tvoje mrvice počnu u glas da viču mama, mama, mama, i tako sto puta na dan! Onda nećeš imati vremena za lickanje i šminkanje, ali tada ti to neće biti ni važno! Uživaj i mnogo lepo se provedi i naravno, piši kako je bilo! :cmok:
Milice svaka čast za informacije to je više nego korisno. Kako ste ti i tvoj mleni dečačić? Piši kako provodiš dane.
A ti sukice, što ćutiš,a i pazarkica nam se ućutala?

ja UUUUUUUUUUUUUUživam u snegu!!!! OBOŽAVAM sneg! juhuuuuuu!!!! danas sam i probu sa klincima otkazala, da mogu da idu na sankanje, grudvanje, a sada se razmišljam, mogla sam i ja sa njima!!!!z:gs::grudvanje::sanke::snesko:

razmišljam da li bih ja nešto mogla da ukombinujem sa tim lekovima što Milica spomenuše :think:... videću šta mi doca prepiše, pa možda nešto izmuvam :zper:

Terasa mi je predivna!!!! Orah iznad je potpuno beo!!! A moj mali autić izgleda kao džip! Nisam ga odsnegljivala :rumenko:

snežni poljubci svima!!!!!!!!!!!

Sto je najgore Zvezdice nije, saznala sam od jedne forumasice koja je ostvarila to pravo, pa sam onda proguglala i nasla listu na sajtu Rzzo, ti lekovi se daju na doktorski nalog, ne na recept, ali prvo se treba dogovoriti sa tom odredjenom drzavnom apotekom, najbolje je da se prica sa sefom apoteke, to je nase pravo, a lista je taze, iz septembra 2009, samo superfakt i diferelin ne idu na recept odnosno nalog, ne spadaju u grupu lekova na pozitivnoj listi.

Draga milice,
jesu ti lekovi na pozitivnoj listi, ali samo i ISKLJUCIVO za indikacije "sekundarni hipogonadotropizam ( hipotalamusno i / ili pituitarno oštećenje )".
Pogledaj u napomenama ispod svakog leka.
Tako da mi nije jasno kako je ta zenica ostvarila to pravo.
Svakako, treba proveriti i pokusati.....................

Halo djevojcice! Evo mene 2 dana nakon proslave,zdrava i citava.Bilo je prekrasno,nisam mogla da ostanem do kraja jer sam sledeci dan radila vec od 6h,ali i pored toga sam uzivala maximalno.Prekrasan ambijent,na terasi hotela,sa kristalnosnjeznom pozadiniom, bozicnom dekoracijom i osvjetljenjem je sluzeno kuvano vino(a sto je bilo dobro).Posle toga vecera,tombola,muzika,ples i jako dobro raspolozenje.Ali kad sam vidjela moje 3 radnice koje su sad na trudnickom-stao mi je dah.Sve 3 sa stomacima do zuba,sretne i nestrpljive u iscekivanju beba.Automatski me to podsjetilo na moj neuspjeh ali sam i pored toga sa puno ljubavi pomazila velike"stomacice" i pozeljela im sve najbolje sa mislim da ce se to i meni jednom desiti.Draga Ikice,hvala na lijepim rijecima i drago mi je ako je to tako.
Melanija,sta ima novo kod tebe?
Smeska li se Sneska?Snezo kako si ti?Jos uvijek penzionerski ili?
Vilenjak,sta ima kod tebe,radis li jos i koliko dugo?
A ostale(i)?
Ljubim vas sve i zelim vam puno lijepih trenutaka u ovim zimskim danimaz:kiss:z:kiss:z:kiss:

Cao svima,kod mene nema nista novo draga Vodolijo ali hvala ti sto si me se setila,to mi puno znaci.Krvarenje je prestalo i sad jos da nadjem 70 hiljada za one analize i bice super,ne verujem da cu ih skoro odraditi.Ja vas redovno pratim ali iskreno nesto sam lose voljez:( pa vam zato i ne pisem.Trazim posao i nadam se da ce Nova godina doneti malo vise uspeha svima nama,sve vas ljubim i pozdravljamz:poz:z:poz:z:poz:

:zimag: gde ste drugari, ajde idemo malo življe, čuvaaaj:zimag:

baš su lepi ovi smajlići! Ja inače obožavam zimu sa snegom, ko što mi ime kaže, jes da je sad uglavnom gledam kroz prozor...

hvala Vodolijo draga na pitanju, mi smo OK, rastemo, ovo je 14 . nedelja. U prvo vreme sam ko sumanuta išla na UZ, svaki čas sam nešto tripovala, ko što reče Dijana, dok prođe taj prvi trimestar sve nešto cvikaš, ne možeš da se opustiš...

inače, sutra nam je slava, a ja to volim, okupimo prijatelje, skutkano, veselo...:zskace:
pa izvol'te na posne đakonije!z:lol:

Veliki pozdrav Vodolija, hvala na pitnju ne radim. z:)Kako smo culi otkucaje bebinog srca, odma sam otisla na bolovanje. Sada se privikavam da provodim vreme sa cerkom, jer sam i nju povukla iz obdanista. Smanjila sam kontakte na minimum i sada uzivamo u dugim setnjama po ovoj zimskoj idili.:sanke: :zimag:Juce smo i jelku okitili.:zjelka3:
Stalno pratim desavanja na forumu i masem vam iz romanticnog Novog Sada z:dd:

Srecna slava svima koji slave danas,a za one koji idu u goste zelim im da se lepo provedu.Elem,dobih ja danas rezultate pre pet minuta i nasli su mi kad je radjena histeroskopija ureaplazmu u brisu endometrijuma i dobih puno antibiotika.Zanima me zapravo kako cu znati kad je izlecena kad se nalazi u materici,da li cu opet morati na operaciju.Ne mogu da zovem doktora jer je danas verovatno na slavi.Ako nesto neko zna o ovome neka javi,bas samz:(Pazarka znam da ti mnogo znas o ovome pa mi javi please,nije mi ni jasno kako sam do sada imala sve rezultate super kad su mi radili vaginalni bris na te tri bakterije,hvala vam unapred.

Mi smo imali ureaplazmu pre VTO.Vrlo lako se resava ali zahteva obostrano lecenje,znaci ako je ti imas ima i tvoj muz(nek uradi bris).Muz ce dobiti antibiotike a ti neke vaginalete.Lecenje traje oko 2 nedelje.(Nadin muz)

Ali mm i ja smo radili briseve i na sve smo bili negativni,ovo je bakterija koja se nalazi u endometrijumu,bris je uzet prilikom histeroskopije.Mm je radio bris uretre na sve ove baterije i svi su negativni,ja cervikalni i svi su bili ok.Radili smo ih dva puta u poslednjih 4 meseca,kako moze bakterija da se nadje u materici.Cak sad nesto mislim posto mi je beta posle vto bila 9,1 da je ova bakterija uticala da dodje do negativnog rezultata ali nisam sigurna,zvala sam sve zive i niko nije imao tu bakteriju u brisu endometrijuma,odnosno niko ne zna nista o tomez:(z:(z:(z:(z:(

E sad glupo je da ja izigravam dr. ali bakterije se JAKO dobro ubijaju antibioticima,posavetuj se sa doktorom...postoji mogucnost da je i to razlog odbacivanja embriona(ali ne mora da znaci)ali znaj da je uspesnost VTO oko 30%! Sto znaci, ako si se nekad kladila(pobeda domacina,nereseno i pobeda gosta (1 X 2))..jednom padnes ,ali sledeci put ne znaci da neces pogoditi!
Iskreno mislim da nisi u nekom MEGA problemu,problem je onaj primarni kao sto je kod svih nas (u mom slucaju bio)na forumu.Jednostavno MORAMO biti STERILNI u svakom smislu da bi sve bilo ok i smanjili rizik "pobacaja"!!!:snesko5:
MI ako sve bude ok(odobri dr.Zadori), krajem 2010 ubacujemo 2 smrzlica....z:dm3:(ajoojjj otkrio sam tajnu.....UBICE ME NADA!!)

Poslednja izmena:
Pa ja sve ove analize radim bas zato sto planiram da idem po moje smrzlice,i ne mislim ni ja da je ovo nesto strasno vec me brine kako cu znati da sam ih izlecila ako su u endometrijumu,ne bi volela da me opet seckaju,veliki pozdrav i hvalaz:poz:z:poz:z:poz:

zdravo drage moje,najdraze drugarice:zpozdrav:

ja moram da vam kazem da se osecam odlicno,nisam imala vremena da vam pisem,imam puno obaveza u domu,moj andjelcic me je ocarao potpuno,za nikog drugog nemam vremena,jos sada idu praznici ,pa sada imamo neke priredbe:zjelka:...........juce su me skupljali po podu koliko sam se rastopila slusajici te male glasove kako pevaju,a mog andjelcica najvise,ona je dozivela potpunu transformaciju od kada sam ja atkivistkinja ovog doma,od tuzne i sramezljive devojcice postala je mali prelepi djavolak:zskace:

inace i ona je meni pomogla puno,sunce malo,naime opet sam imala ciklus ,4. put za dva mesecaz:((,i vadila sam opet ove analiza sto melanija treba da odradi,i kao i uvek sve je uredu i sad najvece iznenadjenje z:shock: TSH-2.11,iako sam dve godine pokusavala da ga spustim i na zadnjoj kontroli je bio 10.76,i bez obzira na konjsku dozu leka od 200 mg,nije bio ispod 5 ,sada je bez lekova ,bez icega 2.11........to je fakat cudno,...to moram da zahvalim mom andjelcicu

Bravo Melania!!!!! samo hrabro dalje!

Pazarka slažem sa milicom-micom-cicom!!! Zamišljam te kao pravu vamp ribu :butkice:
A tebi Milice ni neće trebati drugi pokušaj, doći će beba čudo sama od sebe!!

jaoj szuki,bilo je fakat neprijatno,uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,sta mislis kad dodje cica sa 22 godine sa nogama do vrata i bez bora,nije to lako,a i ona je bas ljubomorna ...........ne razumem te zene,znaju da su posesivne i ljubomorne a udaju se za ginekologa........:zelenko:

Dobar dan trudilice moje! meni je juce bila slava zaglavili smo do pola cetri, jos nemogu da se oporavim! melania neznam sta da ti kazem, stvarno nisam imala neki problem sa tim, vec je sutra radni dan pa mozes pozvati Dr da ga pitas. Eh muzu od Nade, nadam se da nisi prosao ko bos po trnju sto si odao Nadinu tajnu! :-) Pazarkice, malena je bas melem za dusu! Pozdrav drage moje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back