Medena gaga
Početnik
- Poruka
- 46
Zaista je sve vise parova koji ne mogu prirodnim putem da postanu roditelji, ali se o tome ne price jer je ovo Balkan i to je bruka!!!!!! Ljudi ne shvataju da je to zdravstveni problem a ne nesto cega se treba stideti. Ovakvi forumi su jedan od retkih nacina da dodjemo do podrske i ja se unapred zahvaljujem svim devojkama jer kod mene ona prava borba tek predstoji. Na svu srecu svi ljudi iz mog okruzenja su dobijali decu prirodnim putem i to u trenutku kada su zeleli, tako da jednostavno ne mogu da shvate kako je to kada prorade hormoni koje nam preporucuju doktori. Ovo je prvi forum kojem sam se pridruzila jer mi se dopala komunikacija medju devojkama. Iako sam nova, cestitam svim devojkama koje su uspele da ostanu u drugom stanju i zelim im da uzivaju u trudnoci![]()
emili2013 i kod nas je ista situacija kao i kod tebe niko nema da ti da podrsku a sto je najgore od svega toga niko ni u mojoj ni u muzevljevoj porodici nije ima problem sa te strane tako da smo pod velikim pritiskom jel svi su zabrinuti sto bas nama to da se desi.mi resavamo ovih dana da idemo od klinike do klinike pa gde mi ostave najbolji utisak za tu cu da se odlucim.ali nama je najteze jel svi gledaju da zarade na nama neznajuci uopste kako nam je.