Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 84.643
A sta ako laze???
Koji mu je interes da laze???
Ono pravilo sta god kaze samo suprotno
Да, Вучићев modus operandi јесте лагање и увек лаже из свог интереса.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako laze???
Koji mu je interes da laze???
Ono pravilo sta god kaze samo suprotno
ZLF: Srbija da vrati NIS u državno vlasništvo i sama upravlja svojim energetskim razvojem
https://nova.rs/vesti/politika/zlf-srbija-da-vrati-nis-u-drzavno-vlasnistvo/
Dakako nego gospodin.
Nije Problem uci u Nato,ali je problem kako i po kojoj ceni,jer nije isto ako si prostitutka za 20 evra i za 1200,problem EUfanatika je sto bi se prodali za 20 evra jer nemaju mentalne i fizicke volje da se izbore za vise,a sve zbog kompleksa nize vrednosti u odnosu na zapadMeni deluje kao ok ideja.
žele oni pare inače im 10 000 radnika ide na ulicu...( uskoro se gradi naftovod ka madžarskoj)
mora se platiti tranzit naftovodom iz prijateljske hrvatskesmešno mu je što imamo jedno od najskupljih goriva u evropi kao i mnoge druge stvari i što su akcize najveće da bi mogao da izdržava njegov kriminalni aparat
izgleda da su ovi iz regiona svi glupi jer je kod njih jeftinije gorivo ali mi smo ekonomski tigar
100 dinara je akciza sa porezom na dizel i benzin.Realno svako bi kupio nis jer može da prodaje gorivo skoro najskuplje na svetu. Ovo je žešća mućka sa poznatim ishodom tj prodaja svih državnih resursa. Kolonija što bi reko naš narod
Седење на што више столица је одлика великих сила...pazi i njima taj janaf puni penzioni fond, vidis da su sad napravili ugovor sa nama, hteli bi da zarade, zasto ne bi, ali sankcije
ja vam kazem da se ne radi samo o tome da se oteraju rusi iz srbije, vec da se ulazi u nato, a vi kako hocete
po mojoj logici, ne mozes da ulazis u nato i da se hvalis kako ti jedini nisi rusima lupio sankcije - pa uvek su dve strane, onda si samoga sebe sankcionisao,a nisi ruse... sedenje na 2 stolice pre ili kasnije se pokaze kontraproduktivno... znaci odmah je trebao da legne na rudu, a ne da se pravi pametan i junak, jer je morao znato da ce na kraju da ispadne glupi izdajnik
Демократе вичу "кисело је грожђе".Mali, Djedovićka i Vučević će da nas vade. Citao sam da je za ove sankcije rekao vodji
zamenik zamenika tetkice.
НОВОИЗАБРАНИ председник САД Доналд Трамп моћи ће да укине нове санкције против руског енергетског сектора само уз одобрење Конгреса, тврди портпарол Савета за националну безбедност Беле куће Џон Кирби.
https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...okolnistima-moze-ukine-sankcije-protiv-rusije
Vi ste ga podržavali isključivo zbog Rusije, a koje sad više nema.Трамп ће овај пут врло темељно приступити
Vi ste me i zabranili zbog mojih genijalnih najava da Rusija umire.Не размењујем мишљења са клоновима.