Vanredna tema: Proleće u vreme pandemije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.463
Covid19 koji nam se zadesio, pokvario nam je uzivanje u danima Proleca ali nije mogao da zaustavi budjenje Prirode.
Zabelezite svojim foto aparatima Prolece i posaljite po dve fotografije na takmicenje.

Pravila takmicenja:

1. Pravo učešća imaju svi članovi foruma Krstarica.
2. Fotografije moraju biti autorsko (lično) delo.
3. Zabranjeno je stavljati potpis ili na bilo koji način obeležavati fotografiju.
4. Fotografija može biti maksimalno 800px po dužoj strani.
5. Dozvoljena je obrada i korekcija u razumnim okvirima.
6.. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi
7. Prilikom glasanja se ne može glasati za svoju fotografiju.
8. Tema koju pobednik bira treba da bude originalna i da nije bila na dosadašnjim takmičenjima.
9. Ne mogu se slati fotografije koje su već postavljane na Forumu Krstarice.
10. Za ovo takmicenje mozete poslati 2 ( dve ) fotografije

Fotografije 2( dve) mozete slati moderatoru vučji čopor na pp do 01.06.2020 godine

Predaleko je to,tek za dva meseca,ko ce da ceka toliko,pocrkacemo od neizvesnosti :D hoce li biti nekih tema izmedju...

Recimo da sad otvorite temu Vaskrs da fotografisemo ofarbana jaja? :D

Gotovi ste sad,vi manguparija forumska izvukli ste moje zanimanje za fotografisanje na svetlost dana, hocu da fotografisem :D nosite se sa tim kako znate,umete :ceka: sami ste to trazili : ceka: .

Poslednja izmena:
Predaleko je to,tek za dva meseca,ko ce da ceka toliko,pocrkacemo od neizvesnosti :D hoce li biti nekih tema izmedju...

Recimo da sad otvorite temu Vaskrs da fotografisemo ofarbana jaja? :D

Gotovi ste sad,vi manguparija forumska izvukli ste moje zanimanje za fotografisanje na svetlost dana, hocu da fotografisem :D nosite se sa tim kako znate,umete :ceka: sami ste to trazili : ceka: .
Izracunaj ponovo ...koliko je do 1.6
bice tema izmedju

Може да се каже никако. Изгледа да људи не схватају да не морају да пошељу обе слике одједном, па ће бити пропшуштања прилика и стрке при крају, али то је готоов увек тако.
Navikao si na to izgleda,vidis unapred kakva ce situacija da bude :D .

Jos 11 dana...

Kod mene je klasicno,vise fotografija ima,ne mogu da se odlucim a navikla sam se da fotografisem :D .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back