Van Rompej i Baroso prerano čestitali pobedu Nikoliću

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

largoman

Primećen član
Poruka
900
Predsednik Evropskog saveta Herman Van Rompej i predsednik Evropske Komisije Hose Manuel Baroso čestitali su lideru SNS Tomislavu Nikoliću na pobedi. Lideri evrope su uputili čestitke Nikoliću na pobedi satima pre zatvaranja birališta. Europska unija zabunom je izdala saopšenje tri sata prerano, u kojem je objavila da je na predsedničkim izborima u Srbiji pobedio Tomislav Nikolić. “Hteli bismo čestitati gospodinu Nikoliću na izboru za predsednika Srbije. Takođe bismo želeli čestitati srpskom narodu na izborima 6. i 20. maja koji su bili mirni. Predsedniku Nikoliću želimo uspeh u suočavanju s izazovima i ispunjavanju ogromnih očekivanja srpskog naroda o rastu i blagostanju. Evropska perspektiva Srbije vrlo je konkretna te se stoga nadamo da se možemo osloniti na ličnu posvećenost predsednika Nikolića u postizanju tog cilja”, piše u saopštenju. Saopštenje je povučeno nakon samo nekoliko trenutaka, a ispravka je stigla nakon pola sata. http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...stitali_pobedu_nikolicu.83.html?news_id=47322 Evropa je pre Rusije cestitala Nikolicu a on je pre izborne pobede posetio Brisel tako da su evropska gospoda unapred znala tko ce biti sledeci predsednik Srbije.

eto dokaza da je toma mason ne znam kog ono stepena i da radi za ameriku a dogovorio se sa zutim masonima da on bude predsednik,sve je ovo veeelikaa zavera deco,ja vam kazem-ovi se zaleteli sa cestitkom jer su znali sta ce biti posle 20h sinoć

tek ce ti vi videti tomu...e sad mi krivo sto se ranije nije rasturila srs a mladic ostao u srbiji pa da toma uradi ono sto je i rekao.da ga izruci,kako bi to izgledalo..a i karadžića,navata ga toma u ludoj kući u 45 bloku:mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back