jjbranko
Obećava
- Poruka
- 56
MISLIM DA CE USPETI U ZVEZDI ......
HVALA NA ODGOVORU.spavam:ja bi ga otpustio posle utakmice sa Strazburom. Pa da igra Ronaldihno u zadnjih 2 minuta ne bismo smeli da primimo gol
bojan86:kakve veze ima Walter Zenga sto smo tako nesrecno primili gol, pa nije on rekao Kovacevicu da faulira franzuca i da tako primimo gol...Srecna nije bila uz nas...realno
Informaciju nemam već je to pretpostavka koju zasnivam na konstantnom pričanju kako naši klubovi mogu da dovedu strane igrače za pare koliko koštaju i ovi naši. To se pokazalo kao netačno i nebulozno. I to je samo marketing uparava klubova. Ti igrači su, ma radilo se i o onim manje kvalitetnijim, ipak skuplji od naših. Pa prema tome smatram da je to isti slučaj i kod trenera.tab503:Sto se tice finansija. Fluid Odakle ti informacija da je Zenga toliko skuplji od nasih trenera?
Pre par godina je bila prica da su treneri u nasem fudbalu precenjeni odnosno da traze mnogo vise nego sto vrede.
nenad.vasic:Nije u pitanju samo utakmica sa Stazburom!!!
Protiv Bazela su vodili 1:0 pa su na kraju izgubili 1:2, protiv budjavog Tromsoa su vodili sa 1:0 pa su izgubili sa 1:3, protiv Stazbura su vodili sa 2:0 pa su u zadnjim minutima primili dva gola za koja je bio kriv koliko se ja secam Kovacevic.
Sada na pripremama nijednu utakmicu nisu dobili!!! (BRUKA)
Sve je to raspustena banda...