The_411
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Ako ko zna kavu legendu ili pricu,koja je povezane sa valjevom,bilo bi lepo da je ovde napise.
Npr.pricu o Savi Savanovicu i sl.
Npr.pricu o Savi Savanovicu i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EBIGA evo ja sam cuo jednu pricu iz VA kraja - tip u narodu poznat kao GROOYAN nije bio u BG kod brata samo daga obidje nego je isao da bari neku ribu - mit ili legenda -PROSUDITE SAMI
Pod jedan, svi ovi mitovi i legende su cista glupost (nije da ne verujem u njih, a ne veruje niko), a i nema ih puno(ili niko ne zeli da ih se seca i da ih prica/pise), tako da sto se mene tice, ova tema moze odmah pod LOCK.Bili mi u Jeremicku,.naravno komirali se.Odlazimo kod Nikole Core u Vidru,.usput se ispeglamo u Gradac,.sretnemo Malovcica,.vratimo se u Jeremicak
drmnemo jos po dve radze,.povedemo i Cempu sa nama,.odlazimo u Picin park,.pokupimo Fuksu i Glistu,.razjebemo Sijalici zurku i svi srecno odemo u Paradizo!
Baksuze, lepo sam ti rekao da nikome ne kazes...EBIGA evo ja sam cuo jednu pricu iz VA kraja - tip u narodu poznat kao GROOYAN nije bio u BG kod brata samo daga obidje nego je isao da bari neku ribu - mit ili legenda -PROSUDITE SAMI
Baksuze, lepo sam ti rekao da nikome ne kazes...
Nisam ja rekao da niko ne veruje(ja sam to samo nagovestio u zagradama), napisao sam da sto se MENE tice, ova tema moze pod kljuc. A i ne mora, meni uopste ne smeta, cak mi je i simpaticno da citam o jaricima i ostalim embrionim vrstama sto zive u Va...
Nikako moda nemoj da ljutis, nece ti spasiti ni ona testera ako te ona uhvati na zub.
A i verovatno sam je ja dosad mnogooooo iznervirao, pa sad smislja kaznu za mene. Nemoj te se iznenaditi ako me ne bude bilo narednih dana![]()
Vazi, na pivi mi pricas tu neverovatnu pricu...
Evo jedne Valjevske urbane legende...
Prica je vezana za Gradac, naime covek se sam vracao kuci i na jednoj livadi video je, obasjano mesecinom, malo jare. Malo se iznenadio, pomislio da se jare izgubilo, a onda poceo da ga zove, sigurno u nameri da ga odnese kuci... Cucao je tako i zvao jare "Dodji jare, dodji ovamo..."
A onda se jare okrenulo, pogledalo ga pravo u oci i dubokim glasom reklo "Dodji ti ovamo!"
ZVANICNO UPOZORENJE
Svako ko iz bilo kog razloga na ovoj temi napise nesto sto nije u direktnoj vezi sa valjevskim mitovima, legendama ili pricama bice kaznjen bez pogovora. Dopustite korisnicima iz drugih krajeva Srbije da se upoznaju i sa jednom drugacijom slikom Valjeva.
Hvala!!!