Valjda Lagana Pitanja o kompjutoru

Ne znam za taj Arkenfox niti sam to koristio, imam i firefox eno tamo mi samo stoji, ali znam da je Brave imao i znatno striktnija podesavanja privatnosti gde je blokirao bukvalno sve zivo.
Arkenfox су позната унапред уређена подешавања, зна ко прати Firefox браузер
https://dataswamp.org/~solene/2023-09-24-harden-firefox-with-arkenfox.html
Не можеш то исто да урадиш у Brave јер је немогуће.

Uglavnom znam da na Brave nemam problema sa reklamama, Youtube samo klizi, otvara neke sajtove koje kilavi firefox nije mogao ni da otvori kako treba ili samo zeza....jedino mi se svidja na Firefoxu sto mozes sam da odredis kad ce se updejtovati dok to na Brave automatski.

Meni treba browser koji radi a ne koji zeza, hocu da skinem neki film on poludi, e zato neka ga tamo neka stoji za ukras.
Какве везе има било који браузер и то што теби треба филм ? Почели смо око сигурносних подешавања, како brave стоји поводом first party isolate, биће да се то тамо не подржава.
Значи да има мање подешавања него Firefox.
Arkenfox je za advanced user...lepo ja rekoh za programere.
Није. Ниси никад ни пробао да радиш са њим.
Није то Gentoo Linux па да је за програмере.
Advanced users је да 200+ подешавања подесиш сам, које иначе arkenfox у року од одмах подеси.
Зато и постоји arkenfox да не би губио време око подешавања.
Рекао сам ти да постоји Librewolf то је све већ уграђено што долази са arkenfox-om.
Све су то FF базирани браузери па може лако да се подеси коме шта треба
Uglavnom znam da na Brave nemam problema sa reklamama,
Ublock origin. Исто без реклама на youtube на FF.

Poslednja izmena:
Какве везе има било који браузер и то што теби треба филм ? Почели смо око сигурносних подешавања, како brave стоји поводом first party isolate, биће да се то тамо не подржава.
Значи да има мање подешавања него Firefox.
Sta meni znace podesavanja kad Firefox nesposoban browser?
Ublock origin. Исто без реклама на youtube на FF.
Eto vidis treba ti ekstenzija, za sve na Firefoxu ti treba ekstenzija ili neki patch dok na Brave ne.

Sta meni znace podesavanja kad Firefox nesposoban browser?
Па рекао си да није тачно.
Неспособан за шта ?
Eto vidis treba ti ekstenzija, za sve na Firefoxu ti treba ekstenzija ili neki patch dok na Brave ne.
Ти не разликујеш екстензију и печ.
Дај боље да не идемо у детаље.
Ја ти пишем да Google лимитира подешавање Chrome браузера и избацује екстензије из Chrome web store-a. Коме то не смета, то је у реду.
Мени не одговара да прихватам ту Google-ovu игру

Back