Valja li grafička Gtx 1050 ti?

E pa što se "najzahtevnijih" tiče, to će ići malo teže.Neki minimum je 16GB rama, poželjnije je 32, a i taj I5 zavisi koja je generacija.Ta grafička je takođe prilično zastarela u odnosu na ove novije i preskupe.Primer kod mene, grafička GTX 1060 sa 6GB memorije, 32 GB rama, I7 8700, i ssd Samsung Nvme 970 Pro tera zasad sve što je izašlo do pre oko dve godine, ove neke novije nisam ni probao.Metro ovaj zadnji što je izašao tera bez problema, Cyberpunk je takođe radio lepo, posle toga nisam ni instalirao ništa novije...Nemam ni vremena više za takve zanimacije...
 
kako god, 8GB je malo za zahtevnije igrice, cak i one stare 4 godine
Ако му је рам ddr3, то је данас почетна вредност у нижем сегменту. На то, ако се надовеже процесор да је 5-6 генерација, то је рачунар за сурфинг а не за игре.
 
u principu ne kapiram zasto postoji potreba da se igra najzahtevnije, najnovije
ima toliko dobtih igrica starih 3..4..i vise godina sa odlicnom grafikom.

meni u ovom trenutku od igrica stoji instalirano
heroji VII
GTA 5
SW Battlefront 2
Attila
forza horizon 4

meni dosta..ni to ne igram..ne pamtim kad sam ukljucio neku.
 
Никада нисам на рачунар или телефон инсталирао ни једну игру!
Последњи пут сам се играо на рачунару у време комодора 64, а то беше средином 80-тих!
 
ja ne znam dal da placem il ga stavim na ignore..nove najzahtjevnije na 1050ti..onlyfans je novija igra i definitivno moze da gura fps i jos nesto..

e sad ako mu kazem da moze igrati cs 1.6 i csgo al se nece bas naigrati po pitanju kilova on ce opet da kuka..moze skinuti i CoD, malo starije predje i izbrise..
 

Back
Top